Italitsa
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Γύρος Αυστρίας
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού
Tι καλά!!!!21/09 μπορω κ εγω!!!!!
Tι καλά!!!!21/09 μπορω κ εγω!!!!!
Χαχαχα piccolo_mondo σε πάω!! Ποιός ξέρει, ίσως στο μέλλον κανονίσουμε μια μίνι απόδραση!!
Προς το παρόν επειδή έχουμε κάποια ταξιδάκια, του Samion που πάει Μιλανάκι σε 15 μέρες σύμφωνα με την αντίστροφη μέτρησή του και της piccolo_mondo που θα πάει σε μια τέλεια συναυλία στο Reggio Emilia 22/09 θα πρότεινα τουλάχιστον για την ημερομηνία να είναι πριν φύγουν τα παιδιά.. Αν κάποιος γνωρίζει ότι δε μπορεί κάποια συγκεκριμένη ημέρα ας το αναφέρει..Περιμένουμε βέβαια και τις συμβουλες του XRISTOS71 που είναι esperto!!
Οπότε να αρχίσω να μετράω σιγά σιγά άτομα;;
1. Samion
2.Italitsa
3.Papastef
4.CaveTravel (σε υπολογίζω, έτσι;
5.iopa22
6.piccolo_mondo e Just Lori πόσο πολύ σας πειράζει αν γίνει ad Atene??
7.vickokka
8.fitziano, dai vieni e ti giuro che parliamo solo in italiano!!
North66, εσύ με μπέρδεψες λιγάκι..δε ξέρω να σε υπολογίζω ή όχι;; Αν και θα ανακοινωθούν ημερομηνία, ώρα και μέρος οπότε όποιος θέλει μπορεί να έρθει!!
Soudiane μου πολύ λυπάμαι που είσαι τόσο μακριά μας...Κάτι θα σκεφτούμε και για σένα όμως!!
Μμμμ κατάλαβα..δεν το γνώριζα...Για Αθηνα το κοβω λιγο δυσκολο γιατι μενω πολυυυυυ μακρια.
Υποσχομαι ομως να το παλεψω....
Υ.Γ. εχω πληροφοριες που λενε πως ο North66 εχει ηδη αρχισει κ μελεταει
νυχθημερον τα ιταλικα ανευ διδασκαλου
Μμμμ κατάλαβα..δεν το γνώριζα...
Δλδ πόσο μακριά μένεις;;;
Kαι taver και tripakias, τρελαμένοι ιταλόφιλοι κι αυτοί.Ελατε τοτε..γραψε λιστα ιταλιτσα 21/9 εκλεισε. Προσθεσε κ ευαγγελια,γνωστη ιταλοφιλη.
Εντάξει και εγώ για 21/921/09 τέλειααα!!!! Μπράβο ρε Samion!!!
Τον 2ο αστον. Τον 1ο ρωτα τον ποσες φορες πηγε Ιταλια φετος..τα φαινομενα απατουν.η πραγματικη ζωη επιφυλασσει εκπληξεις...battered_suitcase said:Kαι taver και tripakias, τρελαμένοι ιταλόφιλοι κι αυτοί.