sapienza
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Roma
- Ταξίδι-Όνειρο
- Costiera Amalfitana
Περιεχόμενα
- Κεφάλαιο 1
- Κεφάλαιο 2ο]Η επόμενη μέρα είχε μόλις ξημερώσει.. Αφού πήραμε το λιτό πρωινό μας στο ξενοδοχείο, ξεκινήσαμε για μια ημερήσια εκδρομή.. Νοικιάσαμε αυτοκίνητο και από κοινού αποφασίσαμε να κατευθυνθούμε προς την Erice, μια μόλις ώρα έξω από το Παλέρμο… Πριν αφήσουμε τη πόλη κάναμε μια στάση στο στάδιο της Παλέρμο,Favorita,μιας και είχαμε να εκτελέσουμε κάποιες παραγγελιές φίλων και γνωστών.. Να τονίσω εδώ ότι παρόλο που πρόκειται για μια μεγάλη ομάδα, αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη τέταρτη θέση της κατηγορίας, δεν διαθέτει επίσημη μπουτίκ, γενικά μη φανταστείτε ότι το γήπεδο είναι κάτι το ιδιαίτερο… Για ενθύμια της Παλέρμο, κατευθυνθείτε στη Piazza Leoni στο Palermo point…[URL="http://www.palermopoint.it/"]palermopoint[/URL
- Κεφάλαιο 3ο
- Κεφάλαιο 4ο
- Κεφάλαιο 5ο
- Κεφάλαιο 6ο
- Κεφάλαιο 7ο
Μιας και το Πάσχα φέτος έπεφτε μαζί με τη καθολικό, πήρα την απόφαση να το γιορτάσω μαζί με τα αγαπημένα μου πρόσωπα στην Ιταλία.. Στην αρχή έκανα πρόταση στις 2 συνταξιδιώτισσες ν ακολοθήσουν μαζί μου, δελεάζοντας τες μ ένα εξαιρετικό πρόγραμμα.. Εκείνες όμως για διάφορους λόγους προτίμησαν την παγωμένη Μπριζ απ τη ζεστή και φιλόξενη Ιταλία…Χωρίς δεύτερη σκέψη αποφάσισα να ταξιδέψω μόνη γι ακόμα μια φορά… Τα εισιτήρια κλείστηκαν πολύ νωρίς πάντα με την Alitalia … Προορισμός μου η Σικελία και η Καλαβρία… Ξεκίνησα λοιπόν να σχεδιάζω.. Ξενοδοχείο, εκδρομές , εστιατόρια, μπαράκια, μέχρι και ναυτικό όμιλο έψαξα για να νοικιάσω εξοπλισμό και να χαρώ τα αγαπημένο μου άθλημα.. Ήταν μια διαδικασία πολύ ευχάριστη για μένα…
Μετά από πολύ προσμονή έφτασε η στιγμή να ταξιδέψω.. Με μια μικρή αλλαγή στο ταξίδι μου.. Δε θα ταξίδευα μόνη αλλά τελικά βρέθηκε παρέα…
Η πτήση μας ξημερώματα από Αθήνα για Ρώμη κι από εκεί ανταπόκριση για το P. Raisi στο Παλέρμο.. Καμιά καθυστέρηση, καμιά χαμένη αποσκευή.. Απ το αεροδρόμιο φύγαμε με το λεωφορείο μέχρι το Stazione Centrale κι από εκεί στο ξενοδοχείο μας, σε στρατηγικό σημείο δίπλα στο Quatro Canti!!!
Hotel Columbia , ένα δίστερο-οικογενειακό ξενοδοχείο – πολύ καθαρό και με όμορφα δωμάτια στην τιμή των 75? το δίκλινο, ήταν τελικά μια πολύ καλή επιλογή για τη διαμονή μας στη Σικελία..Hotel Columbia Palermo - Hotel al centro di Palermo - Hotel near the center of Palermo Η κυρία Ελίνα, ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου με τις δυο της κόρες μας υποδέχτηκαν και μας οδήγησαν στο δωμάτιο μας… Καθόλη τη παραμονή μας εκεί το προσωπικό ήταν πολύ φιλόξενο και πάντα πρόθυμο να μας εξυπηρετήσει, να μας δώσει πληροφορίες για την περιοχή, τα εστιατόρια, κτλ..
Μετά από λίγη ξεκούραση, ήταν ήδη απογευματάκι, βγήκαμε για μια χαλαρή βόλτα στους δρόμους του Παλέρμο.. Για μένα ήταν η δεύτερη φορά μέσα σ ένα χρόνο που επισκεπτόμουν την πόλη, οπότε η περιοχή μου ήταν γνώριμη.Μια βόλτα στη Via Maqueda, ένα πέρασμα από το Teatro Massimo και φτάνουμε μέχρι το Teatro Politeama.. Επιστροφή στη Via dell’ Orologio κι αναζήτηση τρατορίας προκειμένου να τσιμπήσουμε κάτι μιας και ήταν Δευτέρα και τα περισσότερα εστιατόρια ήταν κλειστά… Μετά απ ένα ελαφρύ δείπνο κατευθυνόμαστε στη Champaneria για ένα ποτάκι ώστε να κλείσει καλά η πρώτη μας μέρα...
Μετά από πολύ προσμονή έφτασε η στιγμή να ταξιδέψω.. Με μια μικρή αλλαγή στο ταξίδι μου.. Δε θα ταξίδευα μόνη αλλά τελικά βρέθηκε παρέα…
Η πτήση μας ξημερώματα από Αθήνα για Ρώμη κι από εκεί ανταπόκριση για το P. Raisi στο Παλέρμο.. Καμιά καθυστέρηση, καμιά χαμένη αποσκευή.. Απ το αεροδρόμιο φύγαμε με το λεωφορείο μέχρι το Stazione Centrale κι από εκεί στο ξενοδοχείο μας, σε στρατηγικό σημείο δίπλα στο Quatro Canti!!!
Hotel Columbia , ένα δίστερο-οικογενειακό ξενοδοχείο – πολύ καθαρό και με όμορφα δωμάτια στην τιμή των 75? το δίκλινο, ήταν τελικά μια πολύ καλή επιλογή για τη διαμονή μας στη Σικελία..Hotel Columbia Palermo - Hotel al centro di Palermo - Hotel near the center of Palermo Η κυρία Ελίνα, ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου με τις δυο της κόρες μας υποδέχτηκαν και μας οδήγησαν στο δωμάτιο μας… Καθόλη τη παραμονή μας εκεί το προσωπικό ήταν πολύ φιλόξενο και πάντα πρόθυμο να μας εξυπηρετήσει, να μας δώσει πληροφορίες για την περιοχή, τα εστιατόρια, κτλ..
Μετά από λίγη ξεκούραση, ήταν ήδη απογευματάκι, βγήκαμε για μια χαλαρή βόλτα στους δρόμους του Παλέρμο.. Για μένα ήταν η δεύτερη φορά μέσα σ ένα χρόνο που επισκεπτόμουν την πόλη, οπότε η περιοχή μου ήταν γνώριμη.Μια βόλτα στη Via Maqueda, ένα πέρασμα από το Teatro Massimo και φτάνουμε μέχρι το Teatro Politeama.. Επιστροφή στη Via dell’ Orologio κι αναζήτηση τρατορίας προκειμένου να τσιμπήσουμε κάτι μιας και ήταν Δευτέρα και τα περισσότερα εστιατόρια ήταν κλειστά… Μετά απ ένα ελαφρύ δείπνο κατευθυνόμαστε στη Champaneria για ένα ποτάκι ώστε να κλείσει καλά η πρώτη μας μέρα...
Attachments
-
28,7 KB Προβολές: 98