• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Olympic Air Olympic Air

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
... σημερα απο Χανια η πρωτη πτηση επισημα πια της νεας εταιρειας....6 και 40 αναχωρηση ελεγε...εμ δε.. η ολιμπικ ανακοινωνει καθυστερηση της αναχωρησης ...νεα αναχωρηση 7 και 20 ..τελικα εφυγε 7 και 45... περα του ονοματος και αλλες ομοιτητες διαγραφονται στον οριζοντα!!!!!!!!!!!!!

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
... σημερα απο Χανια η πρωτη πτηση επισημα πια της νεας εταιρειας....6 και 40 αναχωρηση ελεγε...εμ δε.. η ολιμπικ ανακοινωνει καθυστερηση της αναχωρησης ...νεα αναχωρηση 7 και 20 ..τελικα εφυγε 7 και 45... περα του ονοματος και αλλες ομοιτητες διαγραφονται στον οριζοντα!!!!!!!!!!!!!
Τέτοια μικροπροβλήματα είναι αναμενόμενα για την πρώτη μέρα λειτουργίας οποιασδήποτε εταιρίας στο χώρο των μεταφορών... Αυτό έλειπε να μην είχαν ούτε καν μικρές καθυστερήσεις σε κάποιες πτήσεις!
Δε θα κριθούν από τα προβλήματα της δεύτερης μέρας... Θα κριθούν, αν σε 2 μήνες έχουν ακόμα τα ίδια προβλήματα.

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Παιχνίδι με έπαθλο κάρτες μιλίων της Olympic Air

Δοκιμάστε την τύχη και τις γνώσεις σας και κερδίστε κάρτες μιλίων της Olympic Air.
Το παιχνίδι τερματίζεται όταν ο χρήστης είτε δώσει μια λάθος απάντηση είτε απαντήσει σωστά και στις 15 ερωτήσεις.
Όποιος ολοκληρώσει τον 5ο γύρο κερδίζει αυτόματα το δικαίωμα να αποκτήσει μια Κάρτα Travelair Blue Card με επιπλέον χρέωση στην κάρτα του 2.000 μιλίων.
Όποιος ολοκληρώσει τον 10ο γύρο αποκτάει το δικαίωμα να συμμετάσχει σε κλήρωση για να αποκτήσει μια Travelair Silver Card.
Όποιος ολοκληρώσει τον 15ο γύρο αποκτά το δικαίωμα να συμμετάσχει σε κλήρωση για να αποκτήσει μια Travelair Gold Card.

Παίξτε εδώ μέχρι και 13/10.

XRISTOS71

Member
η online πώληση tickets λειτουργεί για συγκεκριμένους προορισμούς ακόμα .............
αντε να δούμε

shadow88

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θεσσαλονίκη
Ταξίδι-Όνειρο
Road trip στη Τοσκάνη..
Οι τιμές πάντως είναι οι ίδιες...Θεσσαλονίκη-Λονδίνο με επιστροφή στα 250ε...Αναμένουμε για καμιά προσφορά!:D

fotast

Member
ΑΘΗΝΑ-ΛΟΝΔΙΝΟ στις γιορτές τό δίνει 230 ΕΥΡΩ.

Ή A3 τό είχε 270 ΕΥΡΩ.

Θά πετάει καί Χήθροου καί Γκάτγουικ??

Γιατί έχει άφιξη σέ Γκάτγουικ καί αναχώρηση από Χήθροου.

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Εγώ πάντως έχω την αίσθηση ότι δεν μας τα λέει καθόλου καλά ο κύριος MIG! :roll:

Dva Srca

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΗΠΑ
Ταξίδι-Όνειρο
Οπουδήποτε Πολυνησία
Πολύ ωραία η διαφήμιση, κι εμένα με άγγιξε.. Αυτό που δεν έχω καταλάβει όμως σχετικά με τη νέα εταιρία είναι το εξής: Διάβασα σε άλλο θέμα ότι κάποια παλιά δρομολόγια της Ολυμπιακής θα συνεχίσουν να εξυπηρετούνται από την ίδια, ενώ τα περισσότερα από την Ολύμπικ. Αυτό θα ισχύσει σε βάθος χρόνου ή κάποια στιγμή η Ολυμπιακή θα σταματήσει όλα της τα δρομολόγια; Παραδείγματος χάριν, το δρομολόγιο Αθήνα-Σόφια πλέον το κάνει η Ολύμπικ, ενώ το Αθήνα-Βελιγράδι ακόμα η Ολυμπιακή..

Έχω μπερδευτεί, ομολογώ!

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
μη βιάζεστε ρεεεεεεεεεεεεε (sorry για το ρε:D) σε λίγο θα έρεθι έχω την αίσθηση καταιγίδα προσφορών....:D

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Πολύ ωραία η διαφήμιση, κι εμένα με άγγιξε.. Αυτό που δεν έχω καταλάβει όμως σχετικά με τη νέα εταιρία είναι το εξής: Διάβασα σε άλλο θέμα ότι κάποια παλιά δρομολόγια της Ολυμπιακής θα συνεχίσουν να εξυπηρετούνται από την ίδια, ενώ τα περισσότερα από την Ολύμπικ. Αυτό θα ισχύσει σε βάθος χρόνου ή κάποια στιγμή η Ολυμπιακή θα σταματήσει όλα της τα δρομολόγια; Παραδείγματος χάριν, το δρομολόγιο Αθήνα-Σόφια πλέον το κάνει η Ολύμπικ, ενώ το Αθήνα-Βελιγράδι ακόμα η Ολυμπιακή..

Έχω μπερδευτεί, ομολογώ!
Δες εδώ και τη συνέχεια αυτού του θέματος για να καταλάβεις τι παίζει με τα δρομολόγια που συνεχίζει η παλιά Ολυμπιακή.

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO

Last edited by a moderator:

jkourkoulis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Erasmus στο Παλέρμο!
Ταξίδι-Όνειρο
χεχε
Καλησπέρα. Μήπως ξέρει κανείς τι θα γίνει με την travelAIR card; Το παιχνίδι εξαφανίστηκε από το site αλλά δεν υπήρχε καμία ενημέρωση για το τι θα ακολουθήσει. Ξέρει κανείς τίποτα; Ελπίζω να μην είμαι offtopic :D .

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom