• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Olympic Air Olympic Air

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Από το να κοιμάσαι στα πάρκα και τις πλατείες...καλύτερα να πάω σαν άνθρωπος και κύριος παρά τα μαύρα μεσάνυχτα ρε Κώστα. Ο πλέον άκυρος ορισμός του τσάμπα είναι αυτός.

Άλλο αν είναι κάποιος αναγκασμένος γιατί δε μπορεί να πάρει άδεια, σεβαστό απόλυτα αυτό. Αλλά όχι και τσάμπα να πας σαν άνθρωπος..
Δεν ειπα με τιποτα για υπνο σε παγκακια κλπ. Αυτα, αν ισχυαν, ηταν καποτε με τα παλια ωραρια της Α3.... Και φυσικα, ακομα και τότε, αν ταξιδευα μονος μου, με μονο δικες μου επιλογες, θα επαιρνα και μια μερα παραπανω ξενοδοχειο.

υγ. το πραγματικα καλυτερο ωραριο, οταν πεταει, είναι της EL-AL.

SPO

Member
Η EL AL στην αναχώρηση φεύγει περίπου 10:30, ίδια σχεδόν ώρα με ΟΑ και επιστρέφει αχάραγα στις 07:00 με ώρα άφιξης 9 και κάτι.Που είναι το καλό;Θα πρέπει να βρίσκεσαι στο Ben Gurion 3 με 3:30 το χάραμα και τζάμπα τη διανυκτέρευση που πλήρωσες.Και τη μέρα άφιξης στην Αθήνα τη δουλειά την έχασες, αφού στις 10 θα έχεις ξεμπερδέψει με βαλίτσες στο ΕΛΒΕΝ.Εκτός και αν πας ό,τι ώρα θες στο γραφείο, οπότε ανήκεις στη μειοψηφία.

XRISTOS71

Member
taver said:
Δεν ειπα με τιποτα για υπνο σε παγκακια κλπ. Αυτα, αν ισχυαν, ηταν καποτε με τα παλια ωραρια της Α3.... Και φυσικα, ακομα και τότε, αν ταξιδευα μονος μου, με μονο δικες μου επιλογες, θα επαιρνα και μια μερα παραπανω ξενοδοχειο.

υγ. το πραγματικα καλυτερο ωραριο, οταν πεταει, είναι της EL-AL.
Όχι παγκάκια είναι σκληρά , οι ξαπλώστρες στην παραλία είναι πιο αναπαυτικες

Το καλύτερο ωράριο είναι της ΕL AL
Αλλα και η τιμή είναι η καλύτερη προς τα πάνω

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Όχι παγκάκια είναι σκληρά , οι ξαπλώστρες στην παραλία είναι πιο αναπαυτικες

Το καλύτερο ωράριο είναι της ΕL AL
Αλλα και η τιμή είναι η καλύτερη προς τα πάνω
Από το στόμα μου το πήρες, scripta manent για :)

panpan

Member
Αμα φτανεις στον προορισμο σου με loco τα μεσανυχτα ορματε να το επισημαινεται
οτι χανεις μια ημερα,τωρα που δεν ειναι loco και φτανει παλι μεσανυχτα και γυρνας
σαν την αδικη καταρα στα παγκακια και τις ξαπλωστρες,ειναι καλα?:roll::roll:
Αναφερομαι στο δρομολογιο της Αιγαιου.
Το δρομολογιο της ΟΑ ειναι μια χαρα

_antonis_

Member
33000 μίλια και 46+42+27=135? φόροι... δεν μπορώ να πω ότι είναι και η καλύτερη εξαργύρωση μιλίων! (όχι ότι υπάρχουν και καλύτεροι τρόποι εξαργύρωσης τώρα πια στην ΟΑ με τους λιγοστούς προορισμούς της)

Το καλοκαίρι μπορούμε να κάνουμε εξαργύρωση στα άγονα πχ Αστυπάλαια ή Μήλο ή Ικαρία? (γιατί ακόμα δε βλέπω διαθεσιμότητες)

Όχι, μόνο για Κάρπαθο μπορείς! :bleh:

Λογικά είναι ακόμη στην φάση του διαγωνισμού-δεν έχουν βγεί αποτελέσματα, οπότε ακόμη περιμένουμε...

Γενικά μπορείς να εξαργυρώσεις, ναι, αλλά πρέπει μάλλον να κινηθεις νωρίς αναλόγως την εποχή να προλάβεις να κλείσεις γιατί αν είναι high season τα κλείνουν πολύ νωρίς (τουλάχιστον για Κάρπαθο έτσι κάνουν).

(άκου Αστυπάλαια, Μήλο ή Ικαρία...)

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Παρακαλώ μη συνεχιστεί η συζήτηση για τις ώρες άλλο... τουλάχιστον όχι σε αυτό το θέμα...

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Γενικά μπορείς να εξαργυρώσεις, ναι, αλλά πρέπει μάλλον να κινηθεις νωρίς αναλόγως την εποχή να προλάβεις να κλείσεις γιατί αν είναι high season τα κλείνουν πολύ νωρίς (τουλάχιστον για Κάρπαθο έτσι κάνουν).
Ευχαριστώ... νομίζω το είχα ξαναρωτήσει για τα άγονα παλιότερα... απλά κάπου διάβασα ότι κάποια καλοκαιρινά δρομολόγια δε βγαίνουν καθόλου στο σύστημα κρατήσεων της ΟΑ (Αθήνα προς Πάρο, Νάξο) για λόγους που δεν πολυγνωρίζω.

_antonis_

Member
Ευχαριστώ... νομίζω το είχα ξαναρωτήσει για τα άγονα παλιότερα... απλά κάπου διάβασα ότι κάποια καλοκαιρινά δρομολόγια δε βγαίνουν καθόλου στο σύστημα κρατήσεων της ΟΑ (Αθήνα προς Πάρο, Νάξο) για λόγους που δεν πολυγνωρίζω.
Πάντως αυτό που ξέρω για την συγκεκριμένη περίοδο που μιλάμε (τώρα) είναι πως δεν βγαίνουν λόγω του τρέχοντος διαγωνισμού. Όσον αφορά Πάρο-Νάξο, δεν γνωρίζω.

(διόρθωσε αυτό το κλήσεις σε κλείσεις στην παράθεση...και μετά κρίνω άλλους...)

panpan

Member
Travelair Club και facebook πάνε μαζί!
Τα μέλη του προγράμματος τακτικών επιβατών της Olympic Air, του Travelair Club, έχουν τώρα την ευκαιρία να ελέγχουν τον λογαριασμό τους μέσα από την προσωπική τους σελίδα στο facebook.
Η νέα εφαρμογή My Travelair op Facebook | Facebook επιτρέπει στα μέλη να συνδέονται στο Travelair Club απευθείας από το λογαριασμό τους στο Facebook για να παρακολουθούν εύκολα και απλά τα μίλια τους και τις συναλλαγές τους
Όσοι εγγραφούν έως τις 6 Φεβρουαρίου θα συμμετέχουν σε κλήρωση με δώρο ένα iPad II WiFi 16GB.

My Travelair on Facebook | Facebook
apps.facebook.comFacebook is a social utility that connects people with friends and others who work, study and live around them. People use Facebook to keep up with friends, upload an unlimited number of photos, post links and videos, and learn more about the people they meet.

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Η πολυαγαπημένη μας (έτσι θα την λέμε από εδώ και πέρα) ανακοινώνει:

Η Olympic Air καινοτομεί και φέρνει τον Travelair Club λογαριασμό σας στο Facebook!

Η νέα εφαρμογή My Travelair op Facebook | Facebook επιτρέπει να συνδέεστε στο Travelair Club απευθείας από το λογαριασμό σας στο Facebook για να παρακολουθείτε εύκολα και απλά τα μίλια σας και τις συναλλαγές σας.

Εγγραφείτε στην εφαρμογή από σήμερα και για τις επόμενες 7 ημέρες και μπείτε σε κλήρωση με δώρο ένα iPad! My Travelair op Facebook | Facebook

P.S. : Δε βρίσκω καμία χρησιμότητα να το κάνετε πέρα από το να μπείτε στην κλήρωση...
pan pan δεν παρακολουθείς τελευταία :bleh:
και πού να μπει η άνοιξη! :bleh:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic