Αργεντινή Βραζιλία Ισημερινός Κολομβία Παραγουάη O αυλός της τσοπάνας (Εκουαδόρ-Κολομβία με ολίγον από Αργεντινή-Βραζιλία-Παραγουάη)

mikrh tsopana

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα-Παλέρμο-Μπιλμπάο
Ταξίδι-Όνειρο
θα το αποφασίσω αύριο
Eκτός από ένα μεγάλο ευχαριστώ για την υπομονή και το χρόνο σου να το μεταφέρεις (δεν είναι δα και καμιά μικροϊστορία) ένα μεγάλο μπράβο γιατί το μετέφερες όπως ακριβώς ήθελα(με τίτλους τις περιοχές στα λινκς) !:love0054:

Señor_Nada

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Άβυσσος
Ευτυχώς που είδα σε άλλο θέμα ότι έχεις κάνει τουρ λατινική Αμερική και βρήκα αυτή την ιστορία. Τέλεια! Πάντα τέτοιες εμπειρίες! Πάντα τέτοιες ιστορίες!

Ήμουν που ήμουν ψημένος για Κολομβία και Εκουαδόρ, τώρα κόβεις και τρως.

Gracias muchacha!

mikrh tsopana

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα-Παλέρμο-Μπιλμπάο
Ταξίδι-Όνειρο
θα το αποφασίσω αύριο
Ευτυχώς που είδα σε άλλο θέμα ότι έχεις κάνει τουρ λατινική Αμερική και βρήκα αυτή την ιστορία. Τέλεια! Πάντα τέτοιες εμπειρίες! Πάντα τέτοιες ιστορίες!

Ήμουν που ήμουν ψημένος για Κολομβία και Εκουαδόρ, τώρα κόβεις και τρως.

Gracias muchacha!
Τι μ εβαλες να διαβαζω βραδιατικα!

Hayate

Member
Επόμενο Ταξίδι
Oπου δεν κανονιζουμε..
Ταξίδι-Όνειρο
Hokkaido χειμωνα
Να πω ένα ευχαριστώ στη @mikrh tsopana γιατί με τον τρόπο της και μέσα από την ιστορία της μου έδωσε κάποιες ωραίες ιδέες για το ταξίδι στην Κολομβία που μόλις τελείωσε.. Ιδιαιτερα όσον αφορά το San Agustin και κάποιες περιπατητικες διαδρομές αλλά και γενικότερα θα έλεγα...Βέβαια τα σκυλιά που με παιρναν στο "κυνήγι" με βάλανε σε δεύτερες σκέψεις για το αν θα πρέπει να πω ευχαριστώ αλλά τέλοσπαντων 😁😁😁🤗🤗.....

Επίσης ένα ευχαριστω και στον @tatooine που σε προσωπικό μήνυμα καιρό πριν μου έδωσε κάποιες διευκρινίσεις όσον αφορά την Avianca και τις αποσκευές...

mikrh tsopana

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα-Παλέρμο-Μπιλμπάο
Ταξίδι-Όνειρο
θα το αποφασίσω αύριο
Να πω ένα ευχαριστώ στη @mikrh tsopana γιατί με τον τρόπο της και μέσα από την ιστορία της μου έδωσε κάποιες ωραίες ιδέες για το ταξίδι στην Κολομβία που μόλις τελείωσε.. Ιδιαιτερα όσον αφορά το San Agustin και κάποιες περιπατητικες διαδρομές αλλά και γενικότερα θα έλεγα...Βέβαια τα σκυλιά που με παιρναν στο "κυνήγι" με βάλανε σε δεύτερες σκέψεις για το αν θα πρέπει να πω ευχαριστώ αλλά τέλοσπαντων 😁😁😁🤗🤗.....

Επίσης ένα ευχαριστω και στον @tatooine που σε προσωπικό μήνυμα καιρό πριν μου έδωσε κάποιες διευκρινίσεις όσον αφορά την Avianca και τις αποσκευές...
Ωωωω χαίρομαι που "βοήθησα". Όσο για τα σκυλιά, εμπειρίες...;)

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Αγαπημένη τσοπανα , λείπεις !
Κι εμένα με είχες βοηθήσει πολύ για να πάω solo στην Κολομβία, νιώθω πως μου έδωσες την ώθηση. Γράψε μας μωρέ και τίποτα ακόμα 🩵

mikrh tsopana

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα-Παλέρμο-Μπιλμπάο
Ταξίδι-Όνειρο
θα το αποφασίσω αύριο
Το προσπαθώ εδώ και καιρό αλλά μου είναι αδύνατο να στρωθώ:icon_redface:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ