giannis1403
New Member
ΤΟ ΖΙΜΠΑΜΠΟΥΕ ,ΔΙΑΦΩΝΩ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΑ!!! ΠΕΡΑΣΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΕΚΕΙ 10 ΜΕΡΕΣ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ ΟΣΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ!
γιαννη σε παρακαλω μην γραφεις με κεφαλαιαΤΟ ΖΙΜΠΑΜΠΟΥΕ ,ΔΙΑΦΩΝΩ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΑ!!! ΠΕΡΑΣΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΕΚΕΙ 10 ΜΕΡΕΣ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ ΟΣΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ!
Τι να πω και γω δηλ που ειχα μεταθεση εκει για ενα χρονο !Πάντως εγώ που έχω βρεθεί κατά λάθος στο Ζεφύρι νύχτα, δε μπορώ να πω ότι θα το ξαναεπισκεπτόμουν ευχαρίστως, ειδικά τη νύχτα! (Λες να το συμπεριλάβω στη λίστα με τα extreme ταξίδια μου;;
Γεια στο στόμα σου !!!Οποιου του μελλει να πνιγει...
Για το καημενο του αφγανοπουλο και την αδελφουλα του η Αθηνα αποδειχθηκε θανασιμα επικινδυνη, σε σχεση με την Καμπουλ απο την οποια προσπαθουσε να ξεφυγει αυτος κα η οικογενεια του.
Τα Ζωνιανια ΔΕΝ ειναι στη λιστα...μη φοβασαι...ειχα παει υπηρεσιακα προσφατα με μια συναδελφο.....απλα μας κοιτουσαν με τη περιεργεια που κοιταει καποιος ενα ξενο......Τα Ζωνιανά αλήθεια έιναι ασφαλή πλεόν;
οντως...και σε μενα πετουσα απο Μαντσεστερ για Ζυριχη, και λογω εργων στο αεροδρομιο μπλεχτηκαμε με πτηση για Μπελφαστ...Kινδυνοι υπαρχουν παντου,εχω παει Τουρκια,κανενας κινδυνος θαρρω-αν προσεχεις-τωρα οσον αφορα τις τρομοκρατικες μου ετυχε στο Λονδινο-στο αεροδρομιο- να ειμαι επι 5 ωρες σε μια αιθουσα αποκλεισμενη με αλλα 300 ατομα λογω βομβιστικων ενεργειων του ΙΡΑ-σε περιοδο εκλογων-και για να μην αναφερθουμε στην Ισπανια και τα προβληματα μα τους Βασκους...
Αμα ειναι το τυχερο σου...