• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Oι 10 πιο επικινδυνοι προορισμοι στο κοσμο το 2008

gmavro75

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ταξίδι στο χρόνο
Αν παιρναμε στα σοβαρα αυτο που θεωρουν οι αμερικανοι επικινδυνο θα περιοριζομασταν στο τετραγωνο βουκουρεστιου-σταδιου-πανεπιστημιου-αμερικης.
πλάκα κάνεις, βουκουρεστίου έχεις μπει σε μαγαζί και να μη σε κλέψουν? Πολύ επικύνδυνη... απαπαπαπαπα!!!!

taxidakia

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Άνδεις ξανά
Αν παιρναμε στα σοβαρα αυτο που θεωρουν οι αμερικανοι επικινδυνο θα περιοριζομασταν στο τετραγωνο βουκουρεστιου-σταδιου-πανεπιστημιου-αμερικης.
Ούτε αυτό θα παίζει, λόγω πιθανότητας διαδηλώσεων και δακρυγόνων πριν λίγο καιρό!

taxidakia

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Άνδεις ξανά
Το Ζεφύρι δεν το βλέπω στο τοπ-10, γιατί;
Πάντως εγώ που έχω βρεθεί κατά λάθος στο Ζεφύρι νύχτα, δε μπορώ να πω ότι θα το ξαναεπισκεπτόμουν ευχαρίστως, ειδικά τη νύχτα! (Λες να το συμπεριλάβω στη λίστα με τα extreme ταξίδια μου;;;) :lol::lol:

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Yπάρχουν και πολοί ακόμα παράγοντες που φαίνεται να μην έχουν ληφθεί υπόψη, π.χ. στη Ν. Αφρική πάνω 18% του πληθυσμού είναι φορείς του HIV, και το Johannesburg μέχρι πριν μερικά χρόνια είχε το υψηλότερο crime rate στον κόσμο, δεν βλέπω όμως τη Ν. Αφρική στη λίστα.

XRISTOS71

Member
άλλη μια αμερικανιά ......
οπου έχουν "βαλει το χεράκι τους " υπογείως οι "φίλοι μας" οι αμερικάνοι έρχονται τώρα να μας πούν τα αυτονόητα

ANEL

Member
Ας εξηγησει καποιος σε εμενα την ασχετη με βαση ποια κριτηρια συντασσεται αυτη η λιστα.

ο χρήστης rethimno έδωσε μιά λίστα με τους 10 πιο επικινδυνους προορισμούς σύμφωνα με το forbes traveler και μετά ακολούθησε αυτό που βλέπεις.τα συμπεράσματα δικά σου.:roll:

SARAH

Member
Kινδυνοι υπαρχουν παντου,εχω παει Τουρκια,κανενας κινδυνος θαρρω-αν προσεχεις-τωρα οσον αφορα τις τρομοκρατικες μου ετυχε στο Λονδινο-στο αεροδρομιο- να ειμαι επι 5 ωρες σε μια αιθουσα αποκλεισμενη με αλλα 300 ατομα λογω βομβιστικων ενεργειων του ΙΡΑ-σε περιοδο εκλογων-και για να μην αναφερθουμε στην Ισπανια και τα προβληματα μα τους Βασκους...
Αμα ειναι το τυχερο σου...

sotisdiv

Member
Yπάρχουν και πολοί ακόμα παράγοντες που φαίνεται να μην έχουν ληφθεί υπόψη, π.χ. στη Ν. Αφρική πάνω 18% του πληθυσμού είναι φορείς του HIV, και το Johannesburg μέχρι πριν μερικά χρόνια είχε το υψηλότερο crime rate στον κόσμο, δεν βλέπω όμως τη Ν. Αφρική στη λίστα.

Πες τα Χρυσόστομε. Αλλά εκεί μιλάνε αγγλικά, συνεπώς.....

DRIVER

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΥΠΟ ΣΚΕΨΗ
Ταξίδι-Όνειρο
ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ
Αν ήταν μόνο η γλώσσα ο λόγος .....καλά θα ήταν!!
Ξεχνάτε μου φαίνεται τον πόλεμο της Ν.Αφρικής με το Κογκό και τον ενεργό ρόλο των States;)
Μην ξεχνατε οτι του χρονου διεξαγετε και το παγκοσμιο κυπελο ποδοσφαιρου στην Ν.Αφρικη φανταζεστε να ηταν στην λιστα ?

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom