• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

North meets South

Πότε να γίνει η συνάντηση;

• Total voters
    16
  • Poll closed .

vickokka

Member
Ταξίδι-Όνειρο
παντου
orestcrete said:
Λοιπον εκανα το κουμαντο .. Anny βαλε poll με τις συμμετοχες .. Σαββατο μεσημερι κατα τις 3ωρα στον Δικταμο στην πλατεια Υμηττου ;)
Εγω συμφωνω για τη μέρα και την ώρα!πιο αργα θα μου είναι πρόβλημα.

Italitsa

Member
Επόμενο Ταξίδι
Γύρος Αυστρίας
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Εγω συμφωνω για τη μέρα και την ώρα!πιο αργα θα μου είναι πρόβλημα.
Εχουμε σπιτι να σε φιλοξενησουμε κοπελια.... Οποτε κανενα προβλημα.... :xmas_cool::xmas_cool:

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Να κανω μια ερωτηση ;
Γιατι στις 15:00 το μεσημερι και οχι κατα τις 20:00 το βραδακι, ας πουμε?
Νομιζω οτι η προσελευση θα ειναι μεγαλυτερη
Σωστη ...οσο πιο απογευματινο-βραδινο ..τοσο καλυτερα ...το εντελως μεσημεριανο ..δεν το μπορω και γω.

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Παιδάκια εγώ επειδή δεν ξέρω αν θα μπορώ να κάτσω μέχρι αργά σκέφτομαι να έρθω πουρνό-πουρνό (αν όχι από τις 3, σίγουρα στις 4 θα είμαι εκεί).

Οπότε αν πάει και κάποιος άλλος εκείνη την ώρα με μετρό μπορούμε να κανονίσουμε να πάμε μαζί επειδή δεν ξέρω καθόλου την περιοχή και αν με αφήσετε μόνη να ψάχνω παίζει να φτάσω και στις 7! :xmas_cheesygrin:

vickokka

Member
Ταξίδι-Όνειρο
παντου
underwater said:
Παιδάκια εγώ επειδή δεν ξέρω αν θα μπορώ να κάτσω μέχρι αργά σκέφτομαι να έρθω πουρνό-πουρνό (αν όχι από τις 3, σίγουρα στις 4 θα είμαι εκεί).

Οπότε αν πάει και κάποιος άλλος εκείνη την ώρα με μετρό μπορούμε να κανονίσουμε να πάμε μαζί επειδή δεν ξέρω καθόλου την περιοχή και αν με αφήσετε μόνη να ψάχνω παίζει να φτάσω και στις 7! :xmas_cheesygrin:
Εγω θα πάω απο τις τρεις αλλά κι εγώ ακόμα το ψάχνω με το μετρό κ τον ποδαρόδρομο!

mfish

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ολη η γη
Εγω θα πάω απο τις τρεις αλλά κι εγώ ακόμα το ψάχνω με το μετρό κ τον ποδαρόδρομο!
Για όσους ερχονται με μετρο προτεινω ,αν δε θελουν να περπατησουν επειδη δε ξερουν τη περιοχη και αφου ηδη θα εχουν χτυπησει εισιτηριο, το εξης:
να βγουν απο την εξοδο προς τη πλατεια (νομιζω εξοδος προς παπαναστασιου , για σιγουρια απο την εξοδο που ειναι διπλα στο ΑΤΜ). Απεναντι ακριβως ειναι η αφετηρια των λεωφορειων, και απο εκει περνανε πολυ συχνα τα λεωφορεια 201, 206, 212, 237. Στη δευτερη σταση τους ειναι η πλατεια Ηρωων που βρισκεται το μαγαζι

evi01

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Η γη ολάκερη!
Είναι μακριά με τα πόδια από τη στάση του μετρό?

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Για όσους ερχονται με μετρο προτεινω ,αν δε θελουν να περπατησουν επειδη δε ξερουν τη περιοχη και αφου ηδη θα εχουν χτυπησει εισιτηριο, το εξης:
να βγουν απο την εξοδο προς τη πλατεια (νομιζω εξοδος προς παπαναστασιου , για σιγουρια απο την εξοδο που ειναι διπλα στο ΑΤΜ). Απεναντι ακριβως ειναι η αφετηρια των λεωφορειων, και απο εκει περνανε πολυ συχνα τα λεωφορεια 201, 206, 212, 237. Στη δευτερη σταση τους ειναι η πλατεια Ηρωων που βρισκεται το μαγαζι
Ευχαριστούμε!

Νομίζω πως στην χειρότερη παίρνουμε λεωφορείο όπως είπε η mfish και βρίσκουμε άκρη.

Είναι μακριά με τα πόδια από τη στάση του μετρό?
Πρέπει να είναι πολύ κοντά. Για να λέει η mfish δύο στάσεις με το λεωφορείο πρέπει να μιλάμε για μια απόσταση 10' maximum.

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Πρέπει να είναι πολύ κοντά. Για να λέει η mfish δύο στάσεις με το λεωφορείο πρέπει να μιλάμε για μια απόσταση 10' maximum.
Σύμφωνα με το googlemaps και το ploigos, η απόσταση είναι περίπου 700 μέτρα. Αρα, γύρω στα 10-15 λεπτά περπάτημα.

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Σύμφωνα με το googlemaps και το ploigos, η απόσταση είναι περίπου 700 μέτρα. Αρα, γύρω στα 10-15 λεπτά περπάτημα.
Thank you! Εντάξει, και πάλι μια χαρά. Εγώ γενικότερα κόβω φλέβες να περιμένω να "συνεπέστατα" ελληνικά λεωφορεία και προτιμώ να περπατάω, απλά τώρα με προβληματίζει το ότι δεν ξέρω την περιοχή.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom