piccolo_mondo
Member
Εγω θα ηθελα να ερθω αλλα μεσημερακι 22/12 δεν μπορω, μονο βραδακι..
Η αλήθεια να λέγεται... :xmas_wink:Ναι, αλλά νομίζω τα ποσοστά θα πρέπει να βγαίνουν επί συνόλου ψήφων και όχι ψηφισάντων.
Μπορεί κάποιος να καταγράψει όλους τους περιορισμούς που έχουν ειπωθεί, και να δει αν υπάρχει μέρα ή ώρα που να βολεύει όλους, ή έστω τους περισσότερους, με προτεραιότητα στους μακρινούς? Οι κοντινοί, όσο να ναι, μπορούμε πιο έυκολα να "ανακατατάξουμε" το πρόγραμμά μας για να βολέψει...Εγω θα ηθελα να ερθω αλλα μεσημερακι 22/12 δεν μπορω, μονο βραδακι..
Στην καλύτερη, θα το έλεγα!Ή στη χειρότερη, το ξεκινάτε(-με) από νωρίς και το πάτε(-με) μέχρι το βράδυ....
Πολύ καλό!!!Ή στη χειρότερη, το ξεκινάτε(-με) από νωρίς και το πάτε(-με) μέχρι το βράδυ.... (με τη σύνθεση της παρέας να μεταβάλλεται στην πορεία).
Εκτός απροόπτου θα είμαι, αλλά πιθανώς όχι για όλη την ημέρα/βράδυ....Πολύ καλό!!!
Δε θα είσαι στην παρέα;
εγω θα πω ναι ναι γιατι ειμαι διπλα :xmas_cheesygrin:Θελετε την συναντηση να την κανουμε σε ενα ωραιο κρητικο μεζεδοπωλειο στην πλατεια υμηττου,5 λεπτα με τα ποδια απο τον σταθμο της δαφνης ?
Όπως θα έχεις καταλάβει μέχρι τώρα, όλοι ερχόμαστε οπουδήποτε, αρκεί να μην "αναλάβουμε" προσωπικά τη διοργάνωση.... Οπότε, αν το αναλαμβάνεις εσύ....Θελετε την συναντηση να την κανουμε σε ενα ωραιο κρητικο μεζεδοπωλειο στην πλατεια υμηττου,5 λεπτα με τα ποδια απο τον σταθμο της δαφνης ?