• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

North meets South

Πότε να γίνει η συνάντηση;

• Total voters
    16
  • Poll closed .

Vito

Member
Ναι, αλλά νομίζω τα ποσοστά θα πρέπει να βγαίνουν επί συνόλου ψήφων και όχι ψηφισάντων.
Η αλήθεια να λέγεται... :xmas_wink:

Υπάρχει ένα ενδεχόμενο να εμφανιστώ και γω στην συνάντηση. Στις 22 έρχομαι από Κρήτη.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Εγω θα ηθελα να ερθω αλλα μεσημερακι 22/12 δεν μπορω, μονο βραδακι..
Μπορεί κάποιος να καταγράψει όλους τους περιορισμούς που έχουν ειπωθεί, και να δει αν υπάρχει μέρα ή ώρα που να βολεύει όλους, ή έστω τους περισσότερους, με προτεραιότητα στους μακρινούς? Οι κοντινοί, όσο να ναι, μπορούμε πιο έυκολα να "ανακατατάξουμε" το πρόγραμμά μας για να βολέψει...

Ή στη χειρότερη, το ξεκινάτε(-με) από νωρίς και το πάτε(-με) μέχρι το βράδυ.... (με τη σύνθεση της παρέας να μεταβάλλεται στην πορεία).

evi01

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Η γη ολάκερη!
Ή στη χειρότερη, το ξεκινάτε(-με) από νωρίς και το πάτε(-με) μέχρι το βράδυ.... (με τη σύνθεση της παρέας να μεταβάλλεται στην πορεία).
Πολύ καλό!!!
Δε θα είσαι στην παρέα;

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Θελετε την συναντηση να την κανουμε σε ενα ωραιο κρητικο μεζεδοπωλειο στην πλατεια υμηττου,5 λεπτα με τα ποδια απο τον σταθμο της δαφνης ?

mfish

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ολη η γη
Θελετε την συναντηση να την κανουμε σε ενα ωραιο κρητικο μεζεδοπωλειο στην πλατεια υμηττου,5 λεπτα με τα ποδια απο τον σταθμο της δαφνης ?
εγω θα πω ναι ναι γιατι ειμαι διπλα :xmas_cheesygrin:

(αν μιλαμε για 22 και μεσημεροαπογευμα)

vickokka

Member
Ταξίδι-Όνειρο
παντου
Κι εγώ ναι,φαντάζομαι θα το βρω εύκολα,οσο για την ώρα,θα προτιμούσα μεσημέρι.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Όπως θα έχεις καταλάβει μέχρι τώρα, όλοι ερχόμαστε οπουδήποτε, αρκεί να μην "αναλάβουμε" προσωπικά τη διοργάνωση.... Οπότε, αν το αναλαμβάνεις εσύ....

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
μωρε εγω το αναλαμβανω,θα παρω τηλεφωνο να δω αν ειναι σαββατο μεσημερι και αν ειναι ανοιχτα το κανονισω στο πι και φι .. Αρκει να μου δωσετε το οκ ;) Και να εχω μια αποψη το ποσα ατομα θα ειμαστε .

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom