• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Next Εθνικής τράπεζας

Billouk

Member
Έχω πάρει μέσα στον μήνα 5€ και 3€ efood, Aegean 20€ αλλά εδώ και μέρες κυνηγάω το 10€ του Skroutz ανεπιτυχώς!

paefstra

Member
Έχω πάρει μέσα στον μήνα 5€ και 3€ efood, Aegean 20€ αλλά εδώ και μέρες κυνηγάω το 10€ του Skroutz ανεπιτυχώς!
Παιρνω κουπονια Σκρουτζ και Aegean εδω και 3 μηνες. Δεν εχω χασει κανενα. Μια φορα τη μερα μπαινω και καποια στιγμη το πετυχαινω ενεργο.

taniakar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Vienna, Bratislava!
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
20ευρη στην Aegean και κολλαει η πληρωμη 0,05 ευρω. Τα νευρα μου.
Μα πως κανεις πληρωμή για να πάρεις κωδικό? Με χρέωση λογαριασμού γίνεται? Πατάω "βάζω χρήματα τωρα" , μεταφέρεται σε οθόνη όπου μου δείχνει τον λογαριασμό μου και την prepaid μου αλλά δεν μπορώ να επιλέξω ένα από τα 2 για να πληρώσω.

Billouk

Member
Μα πως κανεις πληρωμή για να πάρεις κωδικό? Με χρέωση λογαριασμού γίνεται? Πατάω "βάζω χρήματα τωρα" , μεταφέρεται σε οθόνη όπου μου δείχνει τον λογαριασμό μου και την prepaid μου αλλά δεν μπορώ να επιλέξω ένα από τα 2 για να πληρώσω.
όταν πατάς να πάρεις κωδικό, έχει προεπιλέγμενο λογαριασμό και απλώς αποδέχεσαι να χρεωθείς 0.05.

andpsy

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μπιλμπάο
Ταξίδι-Όνειρο
Νότια Αμερική / Ισλανδία
Έκανα λογαριασμό και μου έβγαλε ότι θα μου έρθει μια κάρτα dual, είναι απαραίτητη; Τον λογαριασμό της εθνικής τον έχω μόνο για να δινω το ενοίκιο , δεν χρειάζομαι κάρτα

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.658
Μέλη
39.408
Νεότερο μέλος
Annie A

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα