• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

New Arrivals

ioulios29

Member
Καλώς όρισες!! Έχω και εγώ την ίδια πώρωση με τα μουσεία και οπότε πάω εξωτερικό δεν αφήνω μουσείο για μουσείο.
Όσο για τα ταξίδια που κάνετε μερικού μονοί σας θέλω να σας δώσω συγχαρητήρια γιατί εγώ ούτε που τολμάω να το σκεφτώ πόσο μάλλον να το κανονίσω,μου φαίνεται πολύ δύσκολο.:shock:
Γεια σου Stolt!
Έχω την εντύπωση ότι αν παραστεί ανάγκη, δηλαδή αν θέλεις να πας κάπου πολύ και δεν βρίσκεις παρέα να σε ακολουθήσει, αρχίζει και φαίνεται όλο και πιο εύκολο.

ioulios29

Member
1. Απο το ζώδιο :bleh:
2. Είχα εγώ αλυσοπρίονο μαζί μου:bleh::bleh:
3. Διάβασε αυτο : http://www.travelstories.gr/%E3%E5%...%E1%EE%FD-%F4%E1%EE%E9%E4%E9%F9%F4%FE%ED.html
θα σου φανεί χρήσιμο !!

Φτιάχνεις ένα προφίλ στο couch surfing .
Αν θες προσφέρεσαι για έναν καφέ με κάποιον που θα επισκεφτεί την πόλη σου ή μπορείς και να φιλοξενήσεις.
θέτεις τους όρους σου, γράφεις 5-10 πράματα για τον εαυτό σου και στην πορεία θα αρχίσεις να έχει και κριτικές από άτομα που γνώρισες.
Επιλέξεις άτομα διαβάζοντας τα προφίλ και τις κριτικές.
Δεν είναι facebook!

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες Fenia! Αυριο θα πάρω την Λίτσα Πατέρα να δω με ποιους ταιριάζουν οι Λέοντες.. : )))
Έκανα λογαριασμό, θα το ψάξω αύριο καλύτερα.

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
@Ιουλιε
με χαρα μου βλεπω οτι δεν εισαι εντελως ασχετη με το σπορ ..εκανες και λογαριασμο στο couchsurfing οποτε καλη αρχη.Επισης αν μενεις Αθηνα ..αυριο εχουμε συναντηση του φορουμ στη μπυραρια Κραφτ στους Αμπελοκηπους.Ελα να γνωρισεις καινουριους φιλους ταξιδιαρικους.
@Stolt
μη μασας ..και μεις δεν πηγαμε μονες εντελως να μενουμε σε ενα ξενοδοχειο...ειχαμε μια βαση και ολη μερα γυρνουσαμε μονες μας.Δεν εχεις κανενα φιλο-γνωστο-συγγενη στο εξωτερικο?

D

Delmem9770

Guest
@Ιουλιε
με χαρα μου βλεπω οτι δεν εισαι εντελως ασχετη με το σπορ ..εκανες και λογαριασμο στο couchsurfing οποτε καλη αρχη.Επισης αν μενεις Αθηνα ..αυριο εχουμε συναντηση του φορουμ στη μπυραρια Κραφτ στους Αμπελοκηπους.Ελα να γνωρισεις καινουριους φιλους ταξιδιαρικους.
@Stolt
μη μασας ..και μεις δεν πηγαμε μονες εντελως να μενουμε σε ενα ξενοδοχειο...ειχαμε μια βαση και ολη μερα γυρνουσαμε μονες μας.Δεν εχεις κανενα φιλο-γνωστο-συγγενη στο εξωτερικο?
Α ετσι το εννοειται το μονος. Οκ τοτε φυσικα και θα πηγαινα. Εγω νομιζα μονος να κλεισω χοτελ και μονος να γυρναω την πολη. Αυτο το μονος εννοουσα! Αν εχω καποιον να με φιλοξενησει φυσικα και δεν θα ενιωθα μονος.

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Εγω παντως ..επειδη το δοκιμασα εστω κ ντεμι(αλλα μιλαμε γυρνουσα σπιτι τους στις 10 το βραδυ ...ουσιαστικα για υπνο) και μου αρεσε..αν ημουν εντελως ελευθερη κ αδεσμευτη ,θα εκλεινα κ ξενοδοχειο για να παω μονη χαλαρα.

ioulios29

Member
Εγω παντως ..επειδη το δοκιμασα εστω κ ντεμι(αλλα μιλαμε γυρνουσα σπιτι τους στις 10 το βραδυ ...ουσιαστικα για υπνο) και μου αρεσε..αν ημουν εντελως ελευθερη κ αδεσμευτη ,θα εκλεινα κ ξενοδοχειο για να παω μονη χαλαρα.
Το μόνο που μου έλειψε σε αυτά τα ταξίδια σε φίλους και συγγενείς ήταν ότι δεν μπορούσα να ζήσω τη νυχτερινή ζωή μιας πόλης όπως θα ήθελα.Για μένα είναι σημαντικό μέρος ενός ταξιδιού.:(

Μένω Θεσσαλονίκη, τί κρίμα που δεν γίνεται κάποια συνάντηση κι εδώ!

Εμαθα όμως ότι έχουν συνάντηση οι Θεσσαλονικιώτες coutchserfers αυριο, οπότε μπορεί και να πάω.

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
να ρε παιδια και ενα λιονταρι στην παρεα ... Ιουλιε(αν και βλεπω οτι εισαι female) καλωσηλθες οπως καταλαβες ειμαστε μια πολυ τρελη παρεα εδω .. Οσο για το θεμα "ταξιδευω μονος-η" ειμαστε πολλοι με την ιδια τρελα μην κολωνεις πουθενα,το να ταξιδευεις μονος σου ειναι μαγεια,κανεις το προγραμμα σου οπως γουσταρεις,κανεις ο,τι θελεις και αμα θελεις να βρεις παρεα την βρισκεις ο,τι ωρα θελεις :) keep on walking ;)

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Το μόνο που μου έλειψε σε αυτά τα ταξίδια σε φίλους και συγγενείς ήταν ότι δεν μπορούσα να ζήσω τη νυχτερινή ζωή μιας πόλης όπως θα ήθελα.Για μένα είναι σημαντικό μέρος ενός ταξιδιού.:(

Μένω Θεσσαλονίκη, τί κρίμα που δεν γίνεται κάποια συνάντηση κι εδώ!

Εμαθα όμως ότι έχουν συνάντηση οι Θεσσαλονικιώτες coutchserfers αυριο, οπότε μπορεί και να πάω.
Εχεις δικιο σ αυτο ..και μενα αυτο με χαλασε ..αλλα οι δικοι μου ειχαν παιδια,σκυλια και κοιμουνταν νωρις .
Παντως πιστευω θα κανεις μια πολυ καλη αρχη με τη συναντηση της Θεσσαλονικης ..και που ξερεις ..μπορει συντομα να βρεις κ παρεα για ταξιδια.
Μην κολλησεις κ δεν πας ...τα παιδια ειναι πολυ ζεστα κ θα νιωσεις γρηγορα ανετα.

ioulios29

Member
να ρε παιδια και ενα λιονταρι στην παρεα ... Ιουλιε(αν και βλεπω οτι εισαι female) καλωσηλθες οπως καταλαβες ειμαστε μια πολυ τρελη παρεα εδω .. Οσο για το θεμα "ταξιδευω μονος-η" ειμαστε πολλοι με την ιδια τρελα μην κολωνεις πουθενα,το να ταξιδευεις μονος σου ειναι μαγεια,κανεις το προγραμμα σου οπως γουσταρεις,κανεις ο,τι θελεις και αμα θελεις να βρεις παρεα την βρισκεις ο,τι ωρα θελεις :) keep on walking ;)
Γεια σου orestcrete! Μαρία με λένε. Είμαστε σπάνια τα λιονταρια μου φαίνεται.. : )))

έχω πολύ διαβασμα να ριξω εδω μεσα πριν παρω θάρρος να παω καπου εντελώς μόνη!

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Γεια σου orestcrete! Μαρία με λένε. Είμαστε σπάνια τα λιονταρια μου φαίνεται.. : )))

έχω πολύ διαβασμα να ριξω εδω μεσα πριν παρω θάρρος να παω καπου εντελώς μόνη!
Διαλεγεις και παιρνεις ...
17/12 συναντηση στο Μελαθρον . http://www.travelstories.gr/calendar.php?do=getinfo&c=3&day=2011-12-17

23/12 συναντηση στο Haven: http://www.travelstories.gr/calendar.php?do=getinfo&e=549&day=2011-12-23&c=3&redirect=1

Μολις τωρα ανεβηκανε τα λινκς :) σε περιμενουμε

Edit: Ορεστης,χαρηκα :)

ioulios29

Member
Διαλεγεις και παιρνεις ...
17/12 συναντηση στο Μελαθρον . http://www.travelstories.gr/calendar.php?do=getinfo&c=3&day=2011-12-17

23/12 συναντηση στο Haven: http://www.travelstories.gr/calendar.php?do=getinfo&e=549&day=2011-12-23&c=3&redirect=1

Μολις τωρα ανεβηκανε τα λινκς :) σε περιμενουμε

Edit: Ορεστης,χαρηκα :)
Το Haven είναι από τα πιο αγαπημένα μου μαγαζιά στην πόλη!
Θα χαρώ πολύ να έρθω!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.652
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα