NBA 2012 - 2013

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
1-0 τα παππούδια μέσα στο Μαϊάμι, κάνοντας αυτό που ξέρουν καλύτερα: έπαιξαν και πάλι ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Panos84

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Los Santos, San Andreas
Αναμενόμενο σπάσιμο έδρας, απέναντι σε μια ομάδα που έπαιζε μπασκετ...αλάνας. Τρομερό παιχνίδι από τον Ντάνκαν. Λογικά πάει για 1-1 τώρα, αλλιώς θα πέσει...ηλεκτρική...Άξιζε το ξενύχτι!

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Εγώ το κόβω ότι θα κερδίσει πάνω από 10 πόντους (για να μην πω παραπάνω) το Miami... Κάτι τέτοιο θα τσογάρω...

JohnyE

Member
Μιας και το έχουμε κάνει γενικά για μπάσκετ το topic .. ισοπεδωτική άμυνα απο τον παναθηναικό και 0-1 ... ! Το περίμενα και αυτό το break , ο ολυμπιακός μετά το F4 έσβησε ... να δούμε τώρα αν θα μπορέσει σε δύο ημέρες να αλλάξει την κατάσταση αλλά μάλλον για 2-0 το βλέπω..

Και στα του NBA : μετά και το πρώτο ματς θα επιμείνω με περισσότερη σιγουριά ότι οι γερόλυκοι θα το πάρουν το δαχτυλίδι .!!

spor_os

Administrator
Εγώ το κόβω ότι θα κερδίσει πάνω από 10 πόντους (για να μην πω παραπάνω) το Miami... Κάτι τέτοιο θα τσογάρω...
Θα συμφωνήσω κι εγώ. Αυτό είναι αυτό που κάνει το miami συνήθως μετά από ήττα. Αλλά εν γένει θα το πάρει το SA

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Θα συμφωνήσω κι εγώ. Αυτό είναι αυτό που κάνει το miami συνήθως μετά από ήττα. Αλλά εν γένει θα το πάρει το SA
Και βγάλαμε τις βενζίνες της εβδομάδας :p

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
ΟΚ, ψιλοαναμενόμενο (σε καλή μεριά fitz), δεν περιμέναμε να κάνει και δεύτερο μπρέικ στο καπάκι ο Πόποβιτς. Τώρα σε θέλω μάστορα,, τι γίνεται στο Σαν Αντόνιο;

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Πάμε λίγο Ευρωλίγκα, στην επόμενη φάση τα γκρουπ έχουν ως εξής, ενώ οι 4 πρώτοι κάθε γκρουπ διασταυρώνονται και αναμετρώνται σε best of 5 νοκ άουτ παιχνίδια για τις θέσεις του φάιναλ φορ:
Όμιλος Α: Ρεάλ, Ζαλγκίρις, Μάλαγα, ΤΣΣΚΑ, ΠΑΟ, Εφές, Άλμπα, Μπάμπεργκ
Όμιλος Β: Μακάμπι, Μπαρτσελόνα, Χίμκι, Ολυμπιακός, Σιένα, Μπεσίκτας, Φενέρ, Ταού

Στον Α' θεωρώ πως οι 2 πρώτες θέσεις λογικά θα πάνε σε ΤΣΣΚΑ και Ρεάλ, ένα σκαλί πιο πάνω από τις άλλες. Οι δυο γερμανικές λογικά θα πάνε άπατες, οπότε μένουν Ζαλγκίρις, ΠΑΟ, Εφές και Μάλαγα να παλέψουν για 2 θέσεις, οι οποίες όμως λογικά θα είναι η τρίτη και η τέταρτη, δηλαδή για το εισιτήριο του φάιναλ φορ θα πρέπει να αποκλείσουν με μειονέκτημα έδρας μια από τις δυο πρώτες του Ομίλου Β'. Δύσκολα πράγματα... Για τον ΠΑΟ, αν φτάσει στους 8 και το ψιλοπαλέψει, νομίζω πως με το ρόστερ που έχει θα μπορεί να λέει ότι το πάλεψε και ήταν μια ικανοποιητική χρονιά.

¨Στον Β', φαβορί η Μπαρτσελόνα και μάλλον και ο Ολυμπιακός, που εμένα μου αρέσει πάρα πολύ φέτος. Άπατη δε θα πάει καμία, αλλά η Μπεσίκτας είναι μάλλον η πιο αδύναμη, με τη Χίμκι να ακολουθεί με αυτό το αλλόκοτο μπάσκετ που παίζει τη βλέπω να κάνει 2-3 άντε 4 νίκες στα 14 ματς και να πηγαίνει σπίτι της πολύ νωρίς. Από τις άλλες 4, αν η Φενέρ "στρώσει" ως ομάδα μπορεί να τελειώσει και τρίτη, έχει πολύ καλό ρόστερ, αλλά λίγο δέσιμο (πάντως παίζει καλύτερα απ' ό,τι στην αρχή). Η Ταού απ' ό,τι φαίνεται θα έχει και ενίσχυση, οπότε μην την ξεγράφουμε, την Μακάμπι δεν την πολυπιστεύω αλλά έχει έδρα, μας μένει η Σιένα, με καλή "φανέλα" και έδρα, αλλά τρελά κενά στη ρακέτα. Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να προσέξει πολύ τις διαφορές στα εντός έδρας ματς, κι από κει πέρα μπορεί να χτυπήσει και την πρώτη θέση.

Γενικώς, παρότι ΠΑΡΑ πολύ νωρίς για προβλέψεις, μας βλέπω για ένα φάιναλ φορ με ΤΣΣΚΑ, Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Ολυμπιακό. Θεωρώ πως θα πιάσω 3/4 από αυτές, εκτός βέβαια πολλών απροόπτων (αν σπάσει κανένα πόδι ο Ρούντι για παράδειγμα, η Ρεάλ κατεβαίνει ένα σκαλί).

Άλλος προβλέψεις;
Δενα απαντάω στον εαυτό μου... φιγούρα κάνω.

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
xaxaxa
Τον τρίτο αγώνα πώς τον βλέπετε; Εγώ πιστεύω ότι αν το πάρει το Miami θα το σηκώσει κιόλας....

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Ναι ναι πολύ καλά πήγε το Μαϊάμι στο τρίτο ματς, μόνο με 36 πόντους διαφορά έχασε. :haha:

Η δεύτερη μεγαλύτερη διαφορά στην ιστορία σε τελικούς nba :haha:

Συντριβή λέμε, τους λιανίσανε :D

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Θα παίξει ο Πάρκερ; Ιδού η απορία.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories