NBA 2011 (?) -2012

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

dmdoc

Member
Συγκινητικός και με αρκετό κλάμα ο λόγος του μουρλού Dennis Rodman στην τελετή ενσωμάτωσής του στο Hall of Fame του αθλήματος:

Η συγκινητική ομιλία του Ντένις Ρόντμαν - Contra.gr - Live Sports Magazine
Συγκινητικό και το πως κατάφερε να εμφανιστεί με τόσο σεμνή αμφίεση...

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Σε σχέση με τα συνηθισμένα του καμώματα, πάλι καλά να λες...

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
επειδη το ανεφερε ο fitziano στο off-topic καμια εξελιξη εχουμε;;;;

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Συμφωνία!

Σε συμφωνία ήρθαν οι πλευρές μετά τις 15ώρες διαπραγματεύσεις, εξέλιξη που υποδηλώνει ότι το λοκ-άουτ θα τελειώσει κι η σεζόν θα ξεκινήσει τα Χριστούγεννα. Μένει η επικύρωση από παίκτες και ιδιοκτήτες.

Καλύτερο Χριστουγεννιάτικο μποναμά δεν θα μπορούσαν να περιμένουν οι φίλοι του ΝΒΑ στην Ελλάδα και στον υπόλοιπο πλανήτη, αφού πριν λίγο παίκτες και ιδιοκτήτες ήλθαν σε κατ’ αρχήν συμφωνία για την λήξη του lockout. Την ανακοίνωσαν σε κοινή συνέντευξη τύπου ο κομισσάριος του ΝΒΑ, David Stern και ο εκτελεστικός διευθυντής της Ενωσης παικτών, Billy Hunter.

Η σεζόν του ΝΒΑ θα ξεκινήσει τα Χριστούγεννα, με 3 αγώνες και θα έχει συνολικά 66 αγώνες αντί 82. Αν όλα πάνε βάσει προγράμματος, τότε οι ομάδες θα ξεκινήσουν προετοιμασία στις 9 Δεκεμβρίου.

Οι Stern και Hunter, μετά από την 25η και φαρμακερή συνάντησή τους, που κράτησε 15 ώρες, κατέληξαν στο… κάδρο της συμφωνίας και ανακοίνωσαν μαζί τα… χαρμόσυνα νέα.

Ο Stern, μιλώντας στην αίθουσα συσκέψεων δικηγορικής φίρμας στο κτίριο της General Motors στο Μανχάταν, είπε εμφανώς ικανοποιημένος: «Καταλήξαμε σε κατ’ αρχήν συμφωνία η οποία θα πρέπει να εγκριθεί. Είμαστε αισιόδοξοι ότι η συμφωνία θα περάσει και η σεζόν θα ξεκινήσει στις 25 Δεκεμβρίου με τρεις αγώνες».

Οι δύο πλευρές δεν ανακοίνωσαν περισσότερες λεπτομέρειες και η συμφωνία θα πρέπει να εγκριθεί τόσο από την πλειοψηφία των 29 ιδιοκτητών των ομάδων του ΝΒΑ (η 30, οι Hornets ανήκει στο ΝΒΑ) και την αντίστοιχη του σωματείου των παικτών.

Περισσότερα --> Συμφωνία! | NBA Greece - SPORT 24

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Πάντα έχει ντέρμπι την πρεμιέρα, Ορέστη, συνήθως την επανάληψη των τελικών της προηγούμενης χρονιάς και καμια δυο ματσάρες μεταξύ αιωνίων αντιπάλων, έτσι για να μπει δυναμικά η σαιζόν.

Λοιπόν...πού θα πάει ο τετράγωνος;;

Ο Κρις Πολ έγινε... Ντουάιτ Χάουαρντ! - Contra.gr - Live Sports Magazine

spor_os

Administrator
Δε ξέρω ακόμα για τον τετράγωνο, αλλά ο κοντός πάει στην άλλη του Λ.Α., τους Κλίπερς.
Και οι Κόμπε και Φίσερ κλαίνε που έφυγε ο Όντομ. Άντε να φύγει και ο Γκαζόλ...

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Το φετινό με τα στοιχηματατζίδικα της Ευρωλίγκας δεν έχει προηγούμενο... Τη βρίσκω ως την πιο εύκολη -στοιχηματικά- regular season όλων των εποχών, ό,τι να' ναι είναι οι διαφορές που δίνουν τα γραφεία. Σήμερα είχα 5/6 και αύριο με βλέπω για τα ίδια, μερικά είναι τόσο -μα τόσο- τραβηγμένα που βγάζουν μάτι. Ας πούμε, σήμερα έδιναν την ΤΣΣΚΑ με τον ΠΑΟ μόλις με -5 πόντους, την Ταού με την ΝΑνσί στους 14 και τη Μιλάνο με τη Σαρλερουά στο...9! Για την ιστορία οι τελικές διαφορές ήταν 16, 35 και 35 πόντοι...

Από όσες ομάδες πρόλαβα να δω τις τελευταίες 2 αγωνιστικές (χωρίς τους ΝΒΑερ πια) για μένα τα φαβορί για φάιναλ φορ είναι η Μπαρτσελόνα και η ΤΣΣΚΑ ως σιγουράκια. Ακολουθούν η Σιένα (ΠΟΛΥ βελτιωμένη, μπράβο τους), η Ρεάλ και ο ΠΑΟ. Ερωτηματικό οι τούρκικες, με πολύ καλούς παίκτες αλλά λίγη χημεία. Απογοήτευση της χρονιάς η Μιλάνο (ό,τι να' ναι παίζουν, ειλικρινά απορώ, λες και ψωνίσανε χωρίς σχέδιο), η ΚΚ Ζάγκρεμπ (λες και παίζουν σε παιδική χαρά, χειρότερη άμυνα από παίκτες τέτοιου επιπέδου δε θυμάμαι να έχω δει τα τελευταία χρόνια) και ο Ολυμπιακός (δύο σκαλιά πιο κάτω από τον περσινό). Την Μακάμπι δεν την είδα, οπότε δεν ξέρω.

Θα' λεγα και προβλέψεις για αύριο, αλλά ας μην το κάνουμε στοιχηματατζίδικο και μας βάλει χέρι ο μπος. Κανείς άλλος σκέψεις για Ευρωλίγκα;

JohnyE

Member
συμφωνώ για μπάρτσα τσσκα φαβορί και νομίζω η τσσκα περισσότερο.. αν κανει καποιος την έκπληξη πάντως αυτός θα είναι ο παναθηναικός ;) δεν νομίζω άλλη ομάδα να μπορεί να κοντράρει αυτές τις δύο.. όσο για το στόιχημα όντως είναι ευκολάκι σε αντίθεση με το ποδόσφαιρο που τα χουν γαμήσει όλα φέτος !

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
και μπηκα σημερα με σκοπο να σχολιασω τα χθεσινοβραδινα μιας και με την επανεμφανιση του Yorgou υπαρχει ξανα η μπασκετικη κουβεντα ;)
Δεν εχω δει καθολου την φετινη Μπαρτσελονα,αλλα η ΤΣΣΚΑ παει τρενο .. Πυροβολουσαν απο παντου χθες και αμα δεν χανανε 2-3 λέι απ στο τελος μπορει να ειχαμε φαει και 100αρα στο κεφαλι ..

Η Μακαμπι πολυ ασταθεια δειχνει μεχρι στιγμης και κινειται πιο πολυ με τις ορεξεις του Σοφο .. Νικαει Αρμανι και Ρεαλ με ανεση στο Τελ Αβιβ και τρωει 25 ποντους στο κεφαλι στη Μαδριτη και χανει και απο Παρτιζαν ..
Για την Αρμανι τι να πω;;; Κριμα για τον Νικολας και τον Φωτση ..

συμφωνώ για μπάρτσα τσσκα φαβορί και νομίζω η τσσκα περισσότερο.. αν κανει καποιος την έκπληξη πάντως αυτός θα είναι ο παναθηναικός ;) δεν νομίζω άλλη ομάδα να μπορεί να κοντράρει αυτές τις δύο.. όσο για το στόιχημα όντως είναι ευκολάκι σε αντίθεση με το ποδόσφαιρο που τα χουν γαμήσει όλα φέτος !
Ακομα θυμαμαι το 1,50 στο στοιχημα νικης του Παναθηναϊκου με Ζαλγκιρις στο Καουνας,ειχα φτιαξει ενα δελτιο μουρλια τοτε .. Ενταξει το ποδοσφαιρο γιατι το εχουν μαμησει;;; Το χθεσινο δελτιο προσφεροτανε για πολυ καλα λεφτα ... Αφηνες εκτος Ντιναμο και Φουλαμ που ειχαν απαισιες αποδοσεις(οπως και αποδειχθηκε απο τα τελικα αποτελεσματα) και μετα ολα τα αλλα σε πηγαινανε ταμειο ;) ;)

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh