NBA 2011 (?) -2012

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

turms

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
ηπιε πολυ βοτκα, γνωρισε και καμια ουκρανη...που να τρεχεις τωρα πισω στο Αμερικα

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Με πείθει πολύ το Ντάλλας και φέτος, γέμισαν φοβερά τον πάγκο τους, έχουν σοβαρό προπονητή στον πάγκο, καλή ατμόσφαιρα, καλή έδρα και παρότι πρωταθλητές, καμία πίεση.

Εντυπωσιακοί οι Σίξερς όσο τους είδα, πάλι πολύ καλοί οι Νάγκετς, χάλι μαύρο το Ορλάντο, δεν το βλέπω το Μαϊάμι αν συνεχίσει έτσι και φυσικά σταθερή αξία οι Μπουλς. Οι Σέλτικς αξιοθρήνητα αργοί, το Τζουράσικ Παρκ φόρεσε jerseys και πήγε να παίξει μπάσκετ, κρίμα για τον Άλεν που συντηρείται ως εξαιρετικός επαγγελματίας. Οι Λέικερς δε μου αρέσει όπως παίζουν, αλλά άμα κερδίζουν, δεν νομίζω να τους ενδιαφέρει η γνώμη μου. Οι Κλίπερς θέλουν πολλή δουλειά, δεν είναι έτοιμοι ακόμη για πολύ σοβαρά πράγματα, οκτάδα και αν...

greekwolf

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Road trip America
Συμφωνώ εχουν κάνει φοβερό ξεκίνημα οι Σιξερς (ουτε αυτοί δεν νομίζω να το περίμεναν...θα έχει όμως συνέχεια??).
Αγαπώ Σικάγο αλλά σήμερα εδειξαν οτι χωρίς τον ηγέτη δεν πανε πουθενά. Με το Μιαμι απλά...απορώ!
Σταθερή αξία οι Τhunders θα δυσκολέψουν όποιον τους συναντήσει στους τελικούς και γιατί οχι να παει καλύτερα απο περσι!
Οι Ντάλας δεν ξέρω γιατί αλλά φέτος δεν τους βλέπω για πολλά (ώρες ώρες μου φαίνεται οτι απλά η ανάμνηση από την μεγάλη περσινή πορεία τους αρκεί και για φέτος).
Για το ΛΑ χαίρομαι που επιτέλους κάτι πάει να γίνει και απο μια ομάδα εκτός των Lakers! Περιμένω να δω αν ο Κοbe μπορει να σπασει το ρεκόρ του για συνεχόμενα παιχνίδια +40!
Κλείνοντας θέλω να δώσω τα συλλυπητήρια μου στους Celtics :bleh:

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Δεν ξέρω αν το πήρατε χαμπάρι αλλά επιτέλους έχασε η CSKA...

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Ασχολήσου λίγο με την από εδώ μεριά γιατί στην απέναντι η ομάδα για άλλη μια φορά έγινε πελάτης των λιμνάνθρωπων...

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Ε καλά πέρασε η μπογιά μας από κει... γεράσανε οι big three και έχει μείνει ο Rondo ναπ παλεύει μόνος του...

Από δω τι παίζει; χαμπάρι δεν έχω πάρει. Παίζουν; λολ.

greekwolf

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Road trip America
Κάτι θα πέρνει δεν μπορεί...ή θα έχει κάνει καμια συμφωνία με κανα δαίμονα (βλ Supernatural) :bleh:
"Έχει "ζωντανέψει" όλη την οικονομία των Knicks: οι τιμές των εισιτηρίων έχουν αυξηθεί" πόσο ακόμα να αυξηθούν??? :shock:
Έχουν τρελαθεί όλοι με τα παιχνίδια που κάνει! Παραθέτω ένα απλό παράδειγμα: :clap:
"Ο Lin είναι ασταμάτητος. Δεν το πιστεύω. Έκλεισα την τηλεόραση μου, αλλά αυτός κατάφερε να επιστρέψει στην οθόνη και να κερδίσει το ματς για τους Knicks" πρόσθεσε η πορνοστάρ (ελληνικής καταγωγής) Sasha Grey."

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh