και λακωνικος και λαγωνικος, βασικα προσπαθω να καταλαβω πως δουλευει αυτη η διαδικασια...
νεπαλ οχι ακομη, αλλα στα υποψιν...
πριν μια εβδομαδα γυρισα απο 18 μερες στην ινδια, μονος, βαρανασι ρατζασταν,δελχι, και ακομη προσπαθω να προσαρμοστω...κ βεβαια να ετοιμασω κατι για καθ. δευτερα!
Μια χαρά σε βρίσκω, λαγωνικέ Χρήστο! Ξεκουράσου (δε λέω προσαρμόσου, καθότι δύσκολο έως και αδύνατο...), και γράψε μας τις εντυπώσεις σου από Ινδία....
χρηστο χθες γυρισα απο δελχι τζαιπουρ αγκρα ranthamboure και γω μονη και γω προσπαθω να προσαρμοστώ.δεν πηγα βαρανασι γιατι ξενερωσα εχασα σχεδον ολες τις φωτο ...καθε μερα ειχα μια αναποδιά...και αυτο ηταν το τελευταιο...το σκυλομετανιωσα βεβαια γιατι εχασα την πανσεληνο στο γαγγη και 9 000 000 πιστων εκει (παρηγοριεμαι λεγοντας θα ηταν το αδιαχωρητο και τετοια..)
μεσα στο μυαλο μου εισαι και γω σκεφτομουν επομενο (μικρο ) ταξιδι καμια συρια η κωνσταντινουπολη ....
εχω γινει αλλος ανθρωπος κοιμηθηκα σε σταθμους ,γνωρισα ντοπιους, εκανα φιλιες ,ταξιδευα για λιγο με αλλους συνταξιδιωτες ,εκλαιγα,γελουσα,εβριζα ...εζησα τοσα πολλα σε λιγες μερες .το μυαλο μου ειναι εκει .εδω ολα ειναι τοσο ευκολα δεν με νοιαζει τιποτα συμβιβαζομαι με ολα και λεω σε ολα ναι ...εγω που ημουν πρωτο αντιδραστηριο.
δεν μπορω να κατσω λεπτο θελω συνεχεια να κανω κατι, να ειμαι εξω ...και φαντασου εκανα 2 μερες να επιστρεψω με το αεροπλανο και 2 βδομαδες τωρα... μια μερα κοιμηθηκα καλά το πολύ δυο .
πρωτη μου δουλεια και μενα να πλυνω βαλιτσες και ρουχα ...καποια πηγαν για πέταμα
Και δεν θελω να θυμαμαι τιποτα απο μυρωδιες και θελω να μαι εκει.... (το πασχα οπωσδηποτε)
ειναι σαν μαγνητης η ρημαδα η ινδια .
σκεφτομουν για Κουβα λιγο πριν το ταξιδι για Ινδια και ελεγα αντε μετα σειρα εχει ο Κάστρο...ποιος Κάστρο ομως η Γκοα περιμενει.
το πασχα γκοα κεραλα και τα μυαλα στα καγκελα
για να μην τρελαθω τελιως και παω μονο κασμιρ βαρανασι.
χαχαχα!σε νιωθω απολυτα!δεν ξερω αν εισαι τυχερη η ατυχη που σου ξεφυγε το βαρανασι, σε οτι φορα εμενα παντως, αντιπροσωπευει ο,τι πιο εντονο ενιωσα,εζησα, ειδα, ακουσα, μυρισα στην ινδια, η ο,τι ειδα απο αυτην, αφου ειναι απεραντη...
ειναι αληθεια πως μετα απο ενα τετοιο ταξιδι δεν μενεις ο ιδιος ανθρωπος, αν εισαι τυχερος τουλαχιστον. και μια τετοια εμπειρια, ειδικα στο βαρανασι, μπορει απλα, να σε συνθλιψει τοοσο γλυκα...και τετοια ταξιδια καλυτερα να τα κανεις μονος σου κατα τη γνωμη μου, ειναι ο μονος τροπος.
Καλώς ήρθατε παιδιά, Χρήστο και Λαλιμπέλα!Οι εμπειρίες σας είναι τόσο πρόσφατες και ζωντανές που μας ξεσηκώνετε και τους υπόλοιπους!Βουρ στην επιλογή του επόμενου ταξιδιού!
το ωραιοτερο τραγουδι που'χω ακουσει
το ειπε ενας καπετανιος πριν πεθανει
το πιο ωραιο,το πιο ωραιο,
το πιο ωραιο ειναι το επομενο λιμανι...
οπως ελεγε και ο παυλος παυλιδης στη σπασμενη πολυθρονα