tsoang
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Rome
- Ταξίδι-Όνειρο
- πάααρα πολλοί!!!!!
μπράβο σου, αφού το τόλμησες....και μάλιστα 2 φορές!!!tsoang
το σπιτι θα σου λειπει παντα ...
το ποσο επικινδυνο ειναι ?εξαρταται που θα πας ,πως θα συμπεριφερθεις και τι πληροφοριες θα εχεις για το μερος ωστε να ξερεις τι θα αποφυγεις
2 φορες φοβηθηκα μονη μου στην Ινδια την πρωτη (τα είδα όλα) και εφταιγα και δεν εφταιγα ,τη δευτερη εφταιγα αποκλειστικα εγω αλλα ειχαν περασει μερες ειχα ανεβασει πιεση 200 και δεν υπολογιζα τιποτα ....κατεληξα να κλαιω και να πινω τσαι σε ενα μαγαζι 4.30 το πρωι που βρηκα ανοιχτο στο Δελχι και ενιωθα σαν τη Βουγιουκλακη που το εχει σκασει απο το σπιτι και ψαχνει καταλυμμα να μεινει.Ρόμπα τελειως !!!
Εγραφα ημερολογιο καθημερινα μονο και μονο γιατι ηξερα οτι ο τροπος που εβλεπα τα πραγματα μετα απο το ταξιδι και στο τελος του ,θα αλλαζε άρδην .
Ετσι σκεφτηκα οτι θα επρεπε να αποτυπωσω σκεψεις και γεγονοτα οσο πιο γρηγορα γινεται.
Εγραφα στο δωματιο το βραδυ ,στα τρενα, στους σταθμους και οπου επρεπε να μεινω στασιμη για ωρες.
Η μονη συντροφια μου ηταν το ημερολογιο ,ο ίδιος μου ο εαυτός .Μετά απο μερες που διαβαζα τις αρχικες σελιδες ενώ ημουν ακόμα στην Ινδία δεν αναγνώριζα τον εαυτό μου και επισης παρατήρησα ότι δεν ειχα μπει σε διαδικασία να περιγραφω τόσο εικόνες όσο συναισθήματα.
Είναι πολύ δυσκολο να ξεκινησουν οι περιγραφες ...θα προσπαθησω να ξεκινησω με την πρωτη μερα ξέρω ότι και ο Χρήστος θα ´χει την ιδια δυσκολία το είπε αλλωστε .
Παιδιά η Ινδία δεν περιγραφεται ευκολα,ιδιαίτερα όταν είσαι μόνος εκει χωρίς οργάνωση φτερό στον ανεμο με οδηγό τις επιθυμίες σου και μια αόρατη δυναμη να σου βαζει πάντα 100 εμπόδια για αυτό που θες να κάνεις.