• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

namaste

tsoang

Member
Επόμενο Ταξίδι
Rome
Ταξίδι-Όνειρο
πάααρα πολλοί!!!!!
tsoang

το σπιτι θα σου λειπει παντα ...
το ποσο επικινδυνο ειναι ?εξαρταται που θα πας ,πως θα συμπεριφερθεις και τι πληροφοριες θα εχεις για το μερος ωστε να ξερεις τι θα αποφυγεις
2 φορες φοβηθηκα μονη μου στην Ινδια την πρωτη (τα είδα όλα) και εφταιγα και δεν εφταιγα ,τη δευτερη εφταιγα αποκλειστικα εγω αλλα ειχαν περασει μερες ειχα ανεβασει πιεση 200 και δεν υπολογιζα τιποτα ....κατεληξα να κλαιω και να πινω τσαι σε ενα μαγαζι 4.30 το πρωι που βρηκα ανοιχτο στο Δελχι και ενιωθα σαν τη Βουγιουκλακη που το εχει σκασει απο το σπιτι και ψαχνει καταλυμμα να μεινει.Ρόμπα τελειως !!!
Εγραφα ημερολογιο καθημερινα μονο και μονο γιατι ηξερα οτι ο τροπος που εβλεπα τα πραγματα μετα απο το ταξιδι και στο τελος του ,θα αλλαζε άρδην .
Ετσι σκεφτηκα οτι θα επρεπε να αποτυπωσω σκεψεις και γεγονοτα οσο πιο γρηγορα γινεται.
Εγραφα στο δωματιο το βραδυ ,στα τρενα, στους σταθμους και οπου επρεπε να μεινω στασιμη για ωρες.
Η μονη συντροφια μου ηταν το ημερολογιο ,ο ίδιος μου ο εαυτός .Μετά απο μερες που διαβαζα τις αρχικες σελιδες ενώ ημουν ακόμα στην Ινδία δεν αναγνώριζα τον εαυτό μου και επισης παρατήρησα ότι δεν ειχα μπει σε διαδικασία να περιγραφω τόσο εικόνες όσο συναισθήματα.
Είναι πολύ δυσκολο να ξεκινησουν οι περιγραφες ...θα προσπαθησω να ξεκινησω με την πρωτη μερα ξέρω ότι και ο Χρήστος θα ´χει την ιδια δυσκολία το είπε αλλωστε .
Παιδιά η Ινδία δεν περιγραφεται ευκολα,ιδιαίτερα όταν είσαι μόνος εκει χωρίς οργάνωση φτερό στον ανεμο με οδηγό τις επιθυμίες σου και μια αόρατη δυναμη να σου βαζει πάντα 100 εμπόδια για αυτό που θες να κάνεις.
μπράβο σου, αφού το τόλμησες....και μάλιστα 2 φορές!!!

Lalibela

Member
Όχι δεν πηγα 2 φορές εκεί.Δυο φορες τρομοκρατήθηκα εκεί .Ίσως 3, αλλά η πρωτη ήταν μόλις έφυγα από το αεροδρόμιο την είχα ξεχάσει .Τώρα που περιγράφω την άφιξη εκει το θυμήθηκα .Το χοντρο χαστούκι το έφαγα στο Ranthambhore και το άλλο στο Δελχί.Τα υπόλιπα είναι πταίσματα .

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Καλησπέρα Χρήστο & καλωσήρθες ...
Ερώτηση: Με το μέλος "XRISTOS71" έχετε κάποια σχέση, ή είναι απλή συνωνυμία?

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
την ίδια απορία έχω και εγώ!
θεωρώ οτι η διαφορά ειναι στα κεφαλαία και τα μικρά τα δικά σου,αλλα και το νούμερο 71,για λύσε μας την απορία!

christos71

Banned
πω πω!
λοιπον, εχουμε και λεμε
αγαπητε αντμιν δευκαλιωνα, μεα κουλπα, μεα μαξιμα κουλπα.τα κινητρα αγνα,να δωσω τη βοηθεια που μου ζητηθηκε, κ ως εκει.
taver καλως σε βρισκω,με το αλλο μελος ειναι απλη συνωνυμια...
πανω σε αυτο που καποια στιγμη εγραψε ο thimios8663,ελπιζω να ειναι διακριτη μια ειρωνικη αντιφαση, πως πολλοι μονοι τους αποφασιζουν οοολοι μαζι να πανε για ταξιδι!θυμιζει τους δυο μισανθρωπους που περιγραφει ο λουκιανος, ο ενας λεει ''αχ τι ωραια εδω στην ερημια, δεν ειναι ομορφα εδω μακρια απο τους ανθρωπους?'' για να του απαντησει ο αλλος'' ναι ηταν μεχρι που ηρθες... ''.
τωρα πανω σε αυτο που ρωτα η tsoang,οχι, το να ταξιδευεις μονος δεν ειναι επικινδυνο,και δεν εχεις περισσοτερη μοναξια, κ σιγα μη δε βρεις να μοιραστεις τις εμπειριες σου...υπαρχουν πολλοι που ταξιδευουν με τα ματια ανοιχτα,καθε μερα που περασε γνωριζα ανθρωπους ντοπιους κ ταξιδιωτες, η καλη παρεα δεν μου ελειψε, αντιθετα...εξαρταται ποιος εισαι εσυ, κ ποια η παρεα σου, δηλαδη τα πραγματα ειναι πολυ αοριστα...φρικες θα κατσουνε(ειχα ξεχασει λεφτα κ κινητο για μιση ωρα σε ενα καλαθακι πλαστικο στον ελεγχο του αεροδρομιου στο δελχι ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ,και οταν το πηρα χαμπαρι, και μεχρι να τα ξαναπαρω στα χερια μου...)αλλα, αυτα θα γινουν ουτως η αλλως...
τωρα σε οτι παλι λεει η lalibela, οταν γυρισα, κ για μια εβδομαδα περιπου, ειχα μεγαλη δυσκολια να περιγραψω το παραμικρο, απο που να αρχιζα?ηταν λιγο αστειο, ηρθανε φιλοι, κ αρχισαμε το παιχνιδι με τα ναι κ τα οχι,ΗΘΕΛΑ μαλλον ο ιδιος να αφησω τα πραγματα να καθιζανουν, να κατσει η σκονη, γιατι αλλιως υπηρχε ρισκο να ξεφυγει το ουσιωδες.και η φιλη μου λεει αληθεια, πιο πολυ συναισθηματα μπορεις να περιγραψεις, πως ειναι το ταξιδι ΣΟΥ, πως το βιωνεις,τι νιωθεις.μετα απο λιγο, δεν εισαι ο ιδιος.
λοιπον αγαπητε αντμιν, ελπιζω να εξιλεωθηκα για τη μικρη χθεσινη ατασθαλια, με ενα μηνυμα τωρα απαντω σε 5 6 νοματαιους...

christos71

Banned
renata,περου ε?
λοιπον ειπαμε εγω ειμαι ο christos71 και ειμαι εγω,ο αλλος ειναι XRISTOS71 και ειναι αυτος.το 71 ειναι το ετος γεννησης 1971, και οχι η ηλικια μου (ακομα) ή οι πετρες στα νεφρα μου(ακομα)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom