• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

namaste

malysa

Member
Επόμενο Ταξίδι
έλα μου ντε...
Ταξίδι-Όνειρο
3η βραχονησίδα αριστερά
καλώς ήλθες χρήστο! Ινδία με χίλια, παρότι εγώ την επισκέφθηκα αρκετά χρόνια πριν (1994), μαζί με το Νεπάλ και το θεωρώ σαν το καλύτερο μέχρι σήμερα ταξίδι μου!

christos71

Banned
καλως σε βρισκω malysa!ο,τι κ να πω για ατυτη την υπερβατικη εμπειρια του ταξιδιου μου εκει, ειναι ανεπαρκες...θα προσπαθησω να μοιραστω λιγα απο αυτα που ενιωσα κ εζησα εκει,στο εγγυς μελλον, αλλα σιγα σιγα, shanti shanti...

ELGEO2

Member
Επόμενο Ταξίδι
μπαγκλαντες
Ταξίδι-Όνειρο
πέρασμα καρακορουμ
aimg2.imageshack.us_img2_7466_r001004.jpg

namaste -----

ποταμος γαγγης στην ανατολη του ηλιου
σεπτεμβριος 1996

dmdoc

Member
Αυτή η θέρμη με την οποία γυρίσατε και εσύ και η lalibela (μόνο σώματι,οι ψυχές κ το μυαλό σας είναι ακόμα εκεί) μου έχει κινήσει το ενδιαφέρον.Θα είμαι ο no1 fan σας όταν αποφασίσετε να μας περιγράψετε τις εμπειρίες σας.Καλώς ήρθατε both

christos71

Banned
με χαρα αντιχαιρετιζω,εχω πολλα να περιγραψω... μαλλον χρειαζονται περισσοτερες απο τις 18 μερες που εζησα εκει!θα χαρω να τα μοιραστω!

christos71

Banned
dmdoc την απαντηση σου στις ερωτησεις την εχω ετοιμη, αλλα μου λενε πως μπορω να στειλω μηνυμα μετα τα 20 ποστ σε φορουμ!

οποτε αν εχω στειλει 11, μην,δηλαδη με αυτο 12, πρεπει να στειλω αλλα 8 για να σου απαντησω!

αν περιμενεις λιγο να περασω το οριο των 20 ποστ,θα παρεις τις απαντησεις σου!

και δυστυχως δεν μπορω να ποσταρω εδω την απαντηση!δεν ειναι δεον...

tτι να πω.....

δυστυχως μενουν αλλα 4 μην για να παρεις την απαντηση σου..

οι κανονες ειναι κανονες..

και πρεπει να τους τηρουμε!
:)

αλλα και μεις..

δεν δε λογιομαστε τσαμπα εγγονια του οδυσσεα!

dmdoc

Member
Διασκέδασα αφάνταστα με τον τρόπο σου να φτάσεις άμεσα τα 20 μνμ...μόνο κ μόνο για να μου απαντήσεις με pm

tsoang

Member
Επόμενο Ταξίδι
Rome
Ταξίδι-Όνειρο
πάααρα πολλοί!!!!!
Καλως ηρθες Χρηστο!!Πολυ ενδιαφερον το ταξιδι σου!Την επομενη φορα ας μαζευτουμε ολοι οι "μονοι μας" απο εδω μεσα..Θα εχουμε κ πιο καλες τιμες!!! :p :p Καλη συνεχεια και καλο προγραμματισμο ;)

Συμφωνώ στο να μαζευτούμε όλοι οι "μόνοι μας"
αφού οι φίλοι δεν έχουν την ίδια τρέλα για ταξίδια!
Αν και έχω ταξιδέψει αρκετά....ποτέ δεν θα είναι τόσο αρκετό, και έχω χάσει πολλές ευκαιρίες, γιατί δεν έχω τολμήσει ακόμα να ταξιδέψω μόνη μου! Αλήθεια, πως είναι να ταξιδεύει κάποιος μόνος του??? Δεν είναι επικύνδινα, δεν νιώθεις τη μοναξιά περισσότερο, όταν δεν έχεις να μοιραστείς τις εμπειρίες σου???

Lalibela

Member
tsoang

το σπιτι θα σου λειπει παντα ...
το ποσο επικινδυνο ειναι ?εξαρταται που θα πας ,πως θα συμπεριφερθεις και τι πληροφοριες θα εχεις για το μερος ωστε να ξερεις τι θα αποφυγεις
2 φορες φοβηθηκα μονη μου στην Ινδια την πρωτη (τα είδα όλα) και εφταιγα και δεν εφταιγα ,τη δευτερη εφταιγα αποκλειστικα εγω αλλα ειχαν περασει μερες ειχα ανεβασει πιεση 200 και δεν υπολογιζα τιποτα ....κατεληξα να κλαιω και να πινω τσαι σε ενα μαγαζι 4.30 το πρωι που βρηκα ανοιχτο στο Δελχι και ενιωθα σαν τη Βουγιουκλακη που το εχει σκασει απο το σπιτι και ψαχνει καταλυμμα να μεινει.Ρόμπα τελειως !!!
Εγραφα ημερολογιο καθημερινα μονο και μονο γιατι ηξερα οτι ο τροπος που εβλεπα τα πραγματα μετα απο το ταξιδι και στο τελος του ,θα αλλαζε άρδην .
Ετσι σκεφτηκα οτι θα επρεπε να αποτυπωσω σκεψεις και γεγονοτα οσο πιο γρηγορα γινεται.
Εγραφα στο δωματιο το βραδυ ,στα τρενα, στους σταθμους και οπου επρεπε να μεινω στασιμη για ωρες.
Η μονη συντροφια μου ηταν το ημερολογιο ,ο ίδιος μου ο εαυτός .Μετά απο μερες που διαβαζα τις αρχικες σελιδες ενώ ημουν ακόμα στην Ινδία δεν αναγνώριζα τον εαυτό μου και επισης παρατήρησα ότι δεν ειχα μπει σε διαδικασία να περιγραφω τόσο εικόνες όσο συναισθήματα.
Είναι πολύ δυσκολο να ξεκινησουν οι περιγραφες ...θα προσπαθησω να ξεκινησω με την πρωτη μερα ξέρω ότι και ο Χρήστος θα ´χει την ιδια δυσκολία το είπε αλλωστε .
Παιδιά η Ινδία δεν περιγραφεται ευκολα,ιδιαίτερα όταν είσαι μόνος εκει χωρίς οργάνωση φτερό στον ανεμο με οδηγό τις επιθυμίες σου και μια αόρατη δυναμη να σου βαζει πάντα 100 εμπόδια για αυτό που θες να κάνεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom