orestcrete
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Iceland
- Ταξίδι-Όνειρο
- New Zealand
και εγω επαναλαμβανω οτι απο Ελλαδα(τουλαχιστον απο Θεσσαλονικη) μονο low cost δεν πρεπει να λεγεται .. Χθες το βραδυ εψαξα ολους τους προορισμους απο SKG .
Και εχουμε και λεμε.
Ρωμη: το φθηνοτερο 85 ευρω μεσα στν Ανοιξη και μεσα στον Αυγουστο 150 .
Μπεργκαμο(Μιλανο): τα ιδια ακριβως.
Λονδινο: πιο κατω απο 130 δεν βρηκα πουθενα,υπηρχαν και πανω απο 200.
Στοκχολμη: Mεσα στον Ιουνιο βρηκα με 125 το πιο φθηνο.
Σαρλερουα(Βρυξελλες): 140 περιπου το πιο φθηνο μεχρι και 180 βρηκα .
Οσλο:αυτο ητανε λιγο πιο αξιοπρεπες δεδομενου της αποστασης.Ειχε με 125 .
Hahn(Φρανκφουρτη):105 ευρω το πιο φθηνο .
Αυτες οι αναζητησεις που εκανα ητανε ολες απο Απριλιο και μετα .. Και μιλαμε τωρα για δρομολογια τα οποια εκτος απο Ρωμη και Μπεργκαμο ειναι 1 φορα την εβδομαδα και συνηθως αθλιες ωρες(Μπεργκαμο πχ 7:30 το πρωι) .. το εχω ξαναπει και σε αλλο τοπικ,δεν ξερω τι παιζει στις αλλες χωρες αλλα εδω θα επρεπε να λεγεται regular και οχι να κοροϊδευουν κοσμο .. Σημερα η Lufthansa Αθηνα-Φρανκφουρτη εχει προσφορα με 99 ευρω και θα παω να δωσω 105 ευρω μονο για το εισιτηριο για να παω σε ενα αεροδρομιο 120 χιλιομετρα μακρια απο την Φρανκφουρτη ????? Οχι,ευχαριστω ...
Και εχουμε και λεμε.
Ρωμη: το φθηνοτερο 85 ευρω μεσα στν Ανοιξη και μεσα στον Αυγουστο 150 .
Μπεργκαμο(Μιλανο): τα ιδια ακριβως.
Λονδινο: πιο κατω απο 130 δεν βρηκα πουθενα,υπηρχαν και πανω απο 200.
Στοκχολμη: Mεσα στον Ιουνιο βρηκα με 125 το πιο φθηνο.
Σαρλερουα(Βρυξελλες): 140 περιπου το πιο φθηνο μεχρι και 180 βρηκα .
Οσλο:αυτο ητανε λιγο πιο αξιοπρεπες δεδομενου της αποστασης.Ειχε με 125 .
Hahn(Φρανκφουρτη):105 ευρω το πιο φθηνο .
Αυτες οι αναζητησεις που εκανα ητανε ολες απο Απριλιο και μετα .. Και μιλαμε τωρα για δρομολογια τα οποια εκτος απο Ρωμη και Μπεργκαμο ειναι 1 φορα την εβδομαδα και συνηθως αθλιες ωρες(Μπεργκαμο πχ 7:30 το πρωι) .. το εχω ξαναπει και σε αλλο τοπικ,δεν ξερω τι παιζει στις αλλες χωρες αλλα εδω θα επρεπε να λεγεται regular και οχι να κοροϊδευουν κοσμο .. Σημερα η Lufthansa Αθηνα-Φρανκφουρτη εχει προσφορα με 99 ευρω και θα παω να δωσω 105 ευρω μονο για το εισιτηριο για να παω σε ενα αεροδρομιο 120 χιλιομετρα μακρια απο την Φρανκφουρτη ????? Οχι,ευχαριστω ...