• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ryanair Nεα δρομολογια της Ryanair απο Ελλαδα

kabamarou

Member
Δώστε ρε και ένα Θεσσαλονίκη-Βαρκελώνη να χαρεί ο λαός:)
Χωρίς να ξέρω κάτι συγκεκριμένο έχω προαίσθημα ότι θα μπει τέτοιο δρομολόγιο κάποια στιγμή πάντως...

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Έλα ρε ο'Λιρι τρέλλανέ μας, δώσε Άραξο!!
150-170? χωρίς αποσκευή, χωρίς administration fee, με χάλια ώρα άφιξης στην Αγγλία αργά το βράδυ (άρα μία βραδιά ξενοδοχείου τζάμπα)... καλύτερα να ανέβω Αθήνα και να πάρω είτε μια LH με 170? είτε Α3 με 190? που πετάνε και σε πολύ καλύτερες ώρες και θα μπορέσω να πάρω μαζί μου μία αποσκευή και θα μου προσφέρουν και ένα ποτηράκι νερό on-board... μάλλον ο Ο'£ ψάχνει για κορόιδα.

thessaris

Member
Η βασική φιλοσοφία της Ryan είναι η απροειδοποίητη αλλαγή τιμών χωρίς κάποια λογική. Έτσι το 170 ? που φαίνεται τώρα για το Αραξος-Stansted μπορεί σε μία εβδομάδα να κάνει 30 ?. Πρέπει λοιπόν κάποιος να τσεκάρει συνέχεια το site της Ryan αν θέλει να πετύχει (πολύ) φτηνές τιμές. Αλλιώς, αν δεν θέλει να σκοτίζεται, κάνει αυτό που λέει ο North: Aegean ή British και έχει το κεφάλι του ήσυχο πληρώνοντας αρκετά παραπάνω.

Σε γενικές γραμμές η Ryanair είναι μια εταιρία για να τη χρησιμοποιεί κάποιος διατεθειμένος να ανεχτεί το πρήξιμο. Να ψάξω καλές τιμές, να βρω βαλίτσα με ακριβείς διαστάσεις, να μην ξεφύγουν τα κιλά της βαλίτσας, να πάρω νερό από το αεροδρόμιο για να μην το πληρώνω χρυσό μέσα στο αεροπλάνο, να προσγειωθώ σε μακρινό (κατά κανόνα) αεροδρόμιο, να ακούω τις καρακιτσάτες ανακοινώσεις της εταιρείας στο αεροσκάφος κλπ κλπ. Προσωπικά μπορώ να το ανεχτώ αν είναι να πάω σε κάποιους προορισμούς πολύ φτηνά, υπάρχει κόσμος που πολύ καλά κάνει και θέλει να πληρώσει και να έχει το κεφάλι του ήσυχο χωρίς να τον πρήζουν.

ΥΓ Το administration fee έχει ειπωθεί αρκετές φορές ότι μπορεί εύκολα να αποφευχθεί με τη χρήση της webuy prepaid mastercard από την Πειραιώς.

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Αλλιώς, αν δεν θέλει να σκοτίζεται, κάνει αυτό που λέει ο North: Aegean ή British και έχει το κεφάλι του ήσυχο πληρώνοντας αρκετά παραπάνω.
Mα δεν είναι αρκετά παραπάνω... σε περίπτωση που θέλω βαλίτσα με την FR και δεν έχω την ειδική κάρτα, η LH έρχεται στα ίδια ακόμα και αν υπολογίσω τα έξοδα Πάτρα-ΑΙΑ-Πάτρα (γύρω στα 50e πήγαινε-έλα ΚΤΕΛ και Χ93).

Επιπλέον, με τόσο αραιές πτήσεις μεταξύ Αράξου και Λονδίνου τι θα κάνω σε περίπτωση ακύρωσης για τεχνικούς ή καιρικούς λόγους? Και αν ακυρωθεί από Άραξο έχει καλώς γυρνάω Πάτρα, αν ακυρωθεί από Στάνστεντ θα πρέπει να περιμένω την επόμενη διαθέσιμη πτήση που είναι μερικές μέρες αργότερα. Τα έξοδά μου στο Λονδίνο για τις έξτρα ημέρες, θα μου τα πληρώσει ο Ο' Λίρη ή μήπως εγώ?

Όσο για την πτώση τιμών που λες, κάτι μου λέει ότι δε θα δούμε τρελά χαμηλές τιμές στο συγκεκριμένο δρομολόγιο (κρίνοντας και από τις τιμές άλλων loco που πετάνε seasonal στον Άραξο).

ioanna balla

Member
Επόμενο Ταξίδι
geneva!!!
Ταξίδι-Όνειρο
αμερική
έχω προαίσθημα ότι θα μπει τέτοιο δρομολόγιο κάποια στιγμή

εγώ εχω προαισθημα οτι θα μπει Αθήνα-Βασιλεία η Αθήνα- Ζυρίχη απο κάποια low cost για να μην τα σκάω στην swiss..
καθένας με τον πόνο του....

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Όσον αφορά την FR πάντως, ο Ο'Λίρη είχε δηλώσει το 2008 (η δήλωσή του περιλαμβάνεται στις σελίδες του βιβλίου Ruinair του Paul Kilduff) ότι δεν προτίθεται να αρχίσει δρομολόγια από το Βενιζέλο λόγω ακριβών χρεώσεων.

ThanasisU2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
έχω προαίσθημα ότι θα μπει τέτοιο δρομολόγιο κάποια στιγμή

εγώ εχω προαισθημα οτι θα μπει Αθήνα-Βασιλεία η Αθήνα- Ζυρίχη απο κάποια low cost για να μην τα σκάω στην swiss..
καθένας με τον πόνο του....
έχεις την Easyjet Athens - Geneva :)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills