Krazykat
Member
Ναι, ναι, κλείστο! Τώρα για παραμονή ίσως δυσκολευτείς λιγάκι, εδώ όντως κλείνουν από πολύ νωρίς... Τι να σου πω, δες αυτά που αναφέρω στην πρώτη σελίδα του τόπικ και γκούγκλαρέ τα να δεις αν κάποιο σου κάνει κλικ... Ένα άλλο που πηγαίνω συχνά, αλλά δεν είναι καθόλου γερμανικό - ιταλικό είναι - είναι το Mezzodi στη Steinstr. 57 στο Ηaidhausen. Έχε το υπόψη σου γενικά, ίσως για παραμονή δεν κάνει (είναι wine bar, τουτέστιν ψηλά σκαμπό - άρα όχι ό,τι καλύτερο για άραγμα, αλλά έχει πάρα μα πάρα πολύ καλή κουζίνα και το περιβάλλον είναι ωραιότατο), αλλά κάνει μια χαρά για ένα χαλαρό κρασί κάποιο απόγευμα. Εκτός αν τη δείτε έθνικ και πάτε π.χ. στο φοβερό και τρομερό Charlie (βιετναμέζικη κουζίνα) ή στο αγαπημένο μου αιθιοπικό Blue Nile (Viktor-Scheffel-Straße 22, είσοδος από τη Belgradstraße), που είναι πολύ-πολύ ζεστό ή άντε σε κανένα αφγανικό, π.χ. το Lemar (Viktor-Scheffel-Straße 23, είσοδος από τη Belgradstraße), που επίσης είναι πολύ ατμοσφαιρικό... Γερμανική κουζίνα άλλωστε θα τρώτε κάθε μέρα και στο Μόναχο και στα πέριξ... Τώρα για κάτι πιο grande ένα είναι το μέρος, γαλλικό στο Haidhausen και το όνομα αυτού Le Faubourg. Δεν είμαι ειδήμων της γαλλικής κουζίνας, αλλά τέτοιο γαλλικό δεν έχω βρει πουθενά εκτός Γαλλίας. Οι τιμούλες αντίστοιχα τσιμπημένες.