latinmania
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ΑΓΝΩΣΤΟ
- Ταξίδι-Όνειρο
- Μεξικό ξανά και ξανά!!!!
son by four καταπληκτικοι, κριμα που διαλυθηκανε
:roll::roll: διαλυθηκε το γκρουπ? Δεν το ηξερα αυτο latinmania..εχω καιρο να τους ακουσω και εψαχνα το "a puro dolor" σε ενα λαιβ που τους ειχα ακουσει , αλλα το εβρισκα ειτε μισο , ειτε ολο στα αγγλικα σαν purest of pain. Δεν ηθελα να το ποσταρω στα αγγλικα , οχι μονο γιατι ειμαστε λατινολατρες αλλα και γιατι εχουμε πει οτι καμια σχεση τα τραγουδια στα αγγλικα..χανουν πολυ! Και το βρηκα σε bachata κι εμενα μου αρεσει πολυ ετσι!son by four καταπληκτικοι, κριμα που διαλυθηκανε
:roll::roll: διαλυθηκε το γκρουπ? Δεν το ηξερα αυτο latinmania..εχω καιρο να τους ακουσω και εψαχνα το "a puro dolor" σε ενα λαιβ που τους ειχα ακουσει , αλλα το εβρισκα ειτε μισο , ειτε ολο στα αγγλικα σαν purest of pain. Δεν ηθελα να το ποσταρω στα αγγλικα , οχι μονο γιατι ειμαστε λατινολατρες αλλα και γιατι εχουμε πει οτι καμια σχεση τα τραγουδια στα αγγλικα..χανουν πολυ! Και το βρηκα σε bachata κι εμενα μου αρεσει πολυ ετσι!
Που εμαθες οτι διαλυθηκαν? Ποτε εγινε? Κριμα ηταν υπεροχο γκρουπακι με πολλες επιτυχιες..