• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Musica Italiana

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
η Molinari δεν ηταν κακη αλλα οχι στο στυλ μου..θα περιμενω κ τη Μαρτα αλλα νομιζω αυριο ειναι τα καλα...

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
η Molinari δεν ηταν κακη αλλα οχι στο στυλ μου..θα περιμενω κ τη Μαρτα αλλα νομιζω αυριο ειναι τα καλα...
H Molinari πρεπει α) να διωξει με τις κλωτσιες τον στυλιστα της β) απο φωνη εσκιζε -τα τραγουδια και τα 2 ηταν αισχος και γ) τι ποδαρες ηταν αυτες
Οπως βλεπεις ο Cincotti περασε απαρατηρητος...:D

Italitsa

Member
Επόμενο Ταξίδι
Γύρος Αυστρίας
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Επρεπε να το φανταστώ ότι θα έχετε στήσει χορό εδώ πιτσουνάκια μου αλλά υπόσχομαι από τούδε και στο εξής να είμαι κ εγώ μαζί σας...

Λοιπόν σχετικά με εχθές, συμφωνώ με την ευαγγελία για τη σκηνή του Ariston...Ηταν πολύ πολύ όμορφα... Οι παρουσιαστες πολυ καλοί, εντάξει μόνο που δεν ήταν ο Morandi εμένα μου αρκεί....όχι ότι έχω τίποτα μαζί του αλλά οκ basta!!

Γενικά δε μπορώ να πω ότι τρελάθηκα με κάποιο τραγούδι...Ομορφο ήταν το Sai του Gualazzi αν και στιγμές στιγμές ένιωθα ότι δεν του εβγαινε η φωνή... :roll: Συμπαθητικά μου φάνηκαν και τα 2 τραγουδια της Chiara...αλλά πρέπει να τα ξανακούσω κανα δυο φορές ακόμη για να καταλήξω.... Η Simona θεά, μου αρέσει πολύ η φωνή της αλλά τα τραγούδια αισχος, συμφωνω με την ευαγγελία...Μετά το Forse το χάος!! :haha::haha:

Περιμένω με αγωνία την αποψινή βραδιά που θα τραγουδήσουν κάποιοι από τους πολύ αγαπημένους μου και γενικότερα θα είναι θεωρώ πιο ενδιαφέρουσα από τη χθεσινή...

ΥΓ: Μα η Nazionale για ποιο λογο ειναι στο San Remo και δεν είναι οι Negramaro?? :mad::mad: Δε θα μπορεσω να το χωνεψω αυτό το φετινό.....Και όχι μόνο για τους Negramaro (ευαγγελίααα:bleh::bleh:) αλλά και για άλλα ονόματα που περίμενα και τελικά δεν.....

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Συμφωνω ωραία φωνή η Nazionale , αλλα μέχρι εκει - μας κοιμησε
Οι Marta Sui tubi ήταν καλοί στο δευτερο τραγούδι και η Chiara Galiazzo μου ήταν εντελώς αδιάφορη
Ευχάριστη έκπληξη στη πρωτη μέρα του φεστιβάλ ήταν οι Stefano και Federico
Αξίζει να δούμε το βίντεο
Video Rai.TV - Sanremo 2013 - Stefano e Federico
Δεύτερη ευχάριστη έκπληξη ήταν και η εμφάνιση του Toto Cutugno
Για όσους δεν γνωρίζουν είναι ο κύριος έχει κερδίσει στη Eurovision το 1990 με το Insieme

Last edited by a moderator:

Italitsa

Member
Επόμενο Ταξίδι
Γύρος Αυστρίας
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Γενικά πάντως ψιλομέτριο ήταν το διαγωνιστικό κομμάτι... Συγκινηθηκα πολύ όμως με την αναφορά στο Lucio Dalla ("E’ vero che somiglio al padre di Brad Pitt?" o καλός μου...) και φυσικά καταευχαριστηθηκα και εγώ τον Cutugno.....:clap: Θα σας αφιερωνα το L'italiano αλλά υπάρχουν τεχνικά προβλήματα.....:bleh::bleh:

Italitsa

Member
Επόμενο Ταξίδι
Γύρος Αυστρίας
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Νομίζω πως από Moda' προτιμώ το 2ο αν κ το πρωτο δεν το ακουσα με αμεριστη προσοχη για να πω την αληθεια μου....

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Τι να πω !! Δεν προλαβα τους Moda !!!:mad:
o Simone Cristicchi μαρεσε παρολο που το μαλλι ηταν θαμνωδες
Η Littizzetto σημερα ειπε να φορεσει το σεντονι της και να ερθει

ΟΠΑ η Καρλα Μπρουνι !!!!

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Ποπω μας πεθανε η Μalika σημερα .............
Εκτος απο τα φοβερα τατουαζ της και το καταπληκτικο φορεμα ( το θελω )
ειπε ΤΗΝ τραγουδαρα
Το πρωτο καλυτερο απο το δευτερο τολμω να πω

Italitsa

Member
Επόμενο Ταξίδι
Γύρος Αυστρίας
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Ποπω μας πεθανε η Μalika σημερα .............
Εκτος απο τα φοβερα τατουαζ της και το καταπληκτικο φορεμα ( το θελω )
ειπε ΤΗΝ τραγουδαρα
Το πρωτο καλυτερο απο το δευτερο τολμω να πω
Εννοειται το πρωτο καλυτερο!! τι εχουν παθει τα ιταλακια μου κ ψηφιζουν ο,τι να'ναι;;;

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Μετα απο το γελιο που ριξαμε με τους Almamegretta , Max Gazze aka Μαικ Λαμάρ και τον υπνο που ριξαμε με την Αnnalisa ηρθε η απαντηση στη μουσικη του αυριο απο το αγαπημενο μου Ισραελ !!
Επικη εμφανιση του Asaf Avidan που τραγουδησε ακαπελα και εβαλε τα γυαλια στις μετριοτητες του φετινου φεστιβαλ
Go Israel

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα