GTS
Member
Λες να τη κάνω για Μεξικό καλύτερα go2dbeach?
δυστυχώς οι μέρες μας δεν ήταν πολλές στο Γιουκατάν γενικότερα, αλλά φαντάζομαι τι χάσαμε! tulum ήθελα τόσο πολύ να πάω! γενικά κάναμε λάθος οργάνωση του ταξιδιού γιατί αργήσαμε να διαβάσουμε τις ιστορίες σας! αν το έκανα πάλι τώρα ΔΕΝ θα έμενα Κανκούν!!!Ελπιζω να μη μεινατε ολες τις μερες στο Κανκουν αλλα να πηγατε και νοτιοτερα προς Playa και Tulum. Παντως μπορει το Κανκουν να εχει τα ασχημα που φερνει μαζι της η τουριστικη αναπτυξη , αλλα απο παραλια σκιζει ετσι? Περιμενω τη συνεχεια του ταξιδιου και τις εντυπωσεις απο Xcaret
Αναλογα την εποχη που θα πας και αν εχεις δυο βδομαδουλες , το Γιουκαταν ειναι ζαχαρη (και οι παραλιες του επισης!!)Λες να τη κάνω για Μεξικό καλύτερα go2dbeach?
Για φέτος τον Ιούλιο μιλάμε, αρχές βέβαια (1-15).Αναλογα την εποχη που θα πας και αν εχεις δυο βδομαδουλες , το Γιουκαταν ειναι ζαχαρη (και οι παραλιες του επισης!!)
GTS, έχεις υπόψιν σου κανένα μεξικάνικο ταξιδιωτικό? Τα έχω βρεί μπαστούνια! Επίσης, από αεροπορικά τι έχεις βρεί? Αν έχεις βρεί?Για φέτος τον Ιούλιο μιλάμε, αρχές βέβαια (1-15).
δεν νομίζω ότι είναι ο ίδιος go2dbeach μου γιατί αυτόν τον βλέπω πολύ ανεξέλεγκτο!!! ο δικός μας ήταν σε ένα μέρος περιφραγμένο με ξύλα!Δεν ειναι τυχαιο οτι εχουμε γραψει σε καποια σημεια ακομα και τις ιδιες φρασεις για το Xcaret! Ωραιοτατο παρκο.
Ο καρχαριας που λες ηταν στην playa Tiburon? Πες μου οτι ειναι αυτος που φαινεται στο 1:00 στο βιντεο γιατι νομιζω οτι πηγαμε το ιδιο σνορκελ τριπ
Και βεβαια δεν επρεπε να μεινεις Κανκουν , αλλα κι ετσι περασατε ομορφα.
Για πες μας πως ηταν το Ακαπουλκο?
vario σε ποιά μέρη σκοπεύεις να πας? γιατί δεν κανονίζεις ένα ταξίδι όπως το θέλεις εσύ και θέλεις να πας με ταξιδιωτικό?GTS, έχεις υπόψιν σου κανένα μεξικάνικο ταξιδιωτικό? Τα έχω βρεί μπαστούνια! Επίσης, από αεροπορικά τι έχεις βρεί? Αν έχεις βρεί?