mary_a
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Route 66
εγώ συνήθως πάω στο Il postino στη Γριβαίων, και καμμιά φορά στο Il doppio στα Εξάρχεια, σε πιο περιφερειακά δεν εχω πάει είναι η αλήθεια, μονίμως στο κέντρο περιφέρομαι
πρέπει να γυρίζω με τα πόδια πιο συχνά στη "γειτονιά μου"..ούτε ήξερα ότι έκλεισε..από χρόνια?Χμ... Από τότε που δυστυχώς έκλεισε το (καταπληκτικό) Da Romolo e Remo στην Γ. Παπανδρέου στου Ζωγράφου, δεν έχω βρεί κανένα καλό ιταλικό στην Αθήνα, που να το πλησιάζει έστω και ελάχιστα!
grazie για τις χρήσιμες προτάσεις που μας έκανες μια κι εγώ γυρνάω στο κέντρο. θα τα δοκιμάσω..εγώ συνήθως πάω στο Il postino στη Γριβαίων, και καμμιά φορά στο Il doppio στα Εξάρχεια, σε πιο περιφερειακά δεν εχω πάει είναι η αλήθεια, μονίμως στο κέντρο περιφέρομαι
ναι, το χω προσέξει, αλλά νομίζω ότι την κάνει και χωρίς κρέμα..στο μενού του doppio έχει ένα φάουλ..καρμπονάρα με κρέμα γάλακτος..
Πέστα χρυσόστομε!!! εδώ δυστυχώς .....όσο πιό πολύ "γράσσο" τόσο πιό καλά...καιgrazie για τις χρήσιμες προτάσεις που μας έκανες μια κι εγώ γυρνάω στο κέντρο. θα τα δοκιμάσω..
στο μενού του doppio έχει ένα φάουλ..καρμπονάρα με κρέμα γάλακτος..ελληνοποίηση του πιατου διαπράττοντας μια bestemmia..όταν δημιουργηθηκε το πιάτο δεν υπήρχε η κρέμα γάλακτος ούτε και προστέθηκε αργότερα τουλάχιστον εντός ιταλικού εδάφους..
Το πρωτο ειναι το αγαπημενο μου ιταλικο μακραν στην Ελλαδα!Να προσθέσω το Le due terre στην οδό Βασιλέως Γεωργίου στη Θεσσαλονίκη καθώς και το La Forchetta στη Θεμιστοκλή Σοφούλη.
Ωραιο το Καζα Μαντοβανι αν και λιγο μακριανα πάτε και στο κάζα μαντοβάνι όχι όμως στο κέντρο μα σ' αυτό που είναι στην Περαία
έχασα ένα επεισόδιο δε πειράζειΩραιο το Καζα Μαντοβανι αν και λιγο μακρια
Και να θελαμε στο κεντρο Leftrisb δεν εχει πια ..
Εχει γινει Λαδικο !!!