Spyros-007
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Δεν ξέρω ...
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ταϊλανδη κα ξανά Ταϊλάνδη
Και εγώ! Φαίνεται τελικά ότι οι καλοί δεν προκόβουν!Όντως κρίμα. Μόνο καλά λόγια έχω να πω όσες φορές είχα ταξιδέψει μαζί της.
Και εγώ! Φαίνεται τελικά ότι οι καλοί δεν προκόβουν!Όντως κρίμα. Μόνο καλά λόγια έχω να πω όσες φορές είχα ταξιδέψει μαζί της.
Όταν βέβαια γίνει η εκκαθάριση...είχα κλείσει 4 με 11 Μαρτίου από Θεσσαλονίκη για Άμστερνταμ με 183 το άτομο μέσω pamediakopes.gr
μίλησα με το site και μου είπαν ότι θα επιστραφούν τα χρήματα
κρίμα. πολύ καλή εταιρία
Αντιπρόσωπος της Malev στην Ελλάδα είναι η Goldair η οποία από το πρωί δέχεται μεγάλο αριθμό τηλεφωνημάτων από επιβάτες που δεν ξέρουν τι θα κάνουν.
Ευτυχώς που τελικά προτίμησα την Γερμανική για Πράγα! Τελικά, ότι πληρώνεις παίρνεις......Ασχημα τα νεα απο ελλειψη ρευστοτητας
Hungary airline Malev stops operating, flights grounded | Reuters
Feb 3 (Reuters) - Hungarian flag-carrier Malev announced on Friday that it had stopped operating because its liquidity situation has become unsustainable and all its flights had been grounded as of 0500 GMT on Friday.
Αυτό δεν ισχύει πάντα.Δηλαδή αν πλήρωνα το εισιτήριο 200? θα είχε διαφορά από τα 129? που πλήρωσα;Δε θα έκλεινε;Η MALEV έκλεισε επειδή η Ε.Ε απαιτούσε να επιστραφούν χρηματοδοτήσεις της Ουγγρικής κυβέρνησης προς την εταιρεία που είχαν χαρακτηριστεί παράνομες.Όπως είχε γίνει με την Ο.Α δηλαδή.Τελικά, ότι πληρώνεις παίρνεις......