• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Malev MALEV: κοντά στη χρεωκοπία..

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Αδιάβαστος...και η Malaysian έχει πολλά προβλήματα :bleh:.
α οκ..και ποιος δεν έχει τώρα εδώ που τα λέμε.
κάτι παραπάνω ξέρει η ουρανοομάδα και μαζεύει σείχηδες και λιβανέζους..κι ας κοροιδευουν οι άλλοι..

panpan

Member
Συμφωνα με τον υπουργο αναπτυξης της Ουγγαριας,η εταιρια ειναι πολυ
κοντα σε συμφωνια με ξενο επενδυτη.
Η συμφωνια αναμενετε την καινουρια χρονια.

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Συμφωνα με τον υπουργο αναπτυξης της Ουγγαριας,η εταιρια ειναι πολυ
κοντα σε συμφωνια με ξενο επενδυτη.
Η συμφωνια αναμενετε την καινουρια χρονια.

Κάπως ησύχασα τώρα:airplane:

tinkerbell24

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θεσσαλονίκη
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
εγώ που έκλεισα τι θα γίνει;θα μου κάνουν επιστροφή?? γκαντεμιά!!!

panpan

Member
Τέλος η Malev!
Η χρεωκοπία της Malev δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα καθώς είναι πολλοί οι Έλληνες που έχουν κλείσει αεροπορικό εισιτήριο για να ταξιδέψουν με την εταιρεία. Αντιπρόσωπος της Malev στην Ελλάδα είναι η Goldair η οποία από το πρωί δέχεται μεγάλο αριθμό τηλεφωνημάτων από επιβάτες που δεν ξέρουν τι θα κάνουν.
Με βάση της πληροφορίες που αντλήσαμε με την Goldair θα ισχύσουν τα παρακάτω:
1. Όσοι έχουν κάνει κράτηση με Malev χωρίς να έχουν προχωρήσει σε έκδοση του εισιτηρίου, η κράτηση τους ακυρώθηκε και θα πρέπει να βρουν άλλο τρόπο να πάνε στον προορισμό τος.
2. Όσοι έχουν εκδώσει αεροπορικό εισιτήριο και δεν έχουν ταξιδέψει ακόμη θα τους επιστραφούν τα χρήματα τους στο ακέραιο.
3. Όσοι βρίσκονται ήδη στον προορισμό τους και επρόκειτο να επιστρέψουν με Malev θα πρέπει να βρουν από μόνοι τους τρόπο για να επιστρέψουν και θα τους επιστραφεί το μέρος του εισιτηρίου που αντιστοιχούσε στην επιστροφή τους.
Τα τηλέφωνα που μπορείτε να καλείτε για περισσότερες πληροφορίες είναι : Αθήνα 210-3264940 και Θεσσαλονίκη 2310-475740.
Τυχεροί όσοι έκαναν κράτηση μέσω τουριστικού γραφείου καθώς θα τρέξουν άλλοι γι΄ αυτούς προκειμένου να τακτοποιήσουν τα παραπάνω.

omorfa taxidia

tinkerbell24

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θεσσαλονίκη
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
εγώ έχω κλείσει το πακέτο από αντιπρόσωπο της μαλεβ με το ξενοδοχείο και το αεροπορικό θα γίνει επιστροφή όλου του ποσού έτσι??
και εγώ στεναχωρήθηκα ήθελα πολύ να πάω. Δεν ξέρω αν είναι καλύτερα που δεν ταξίδεψα ή αν θα ήταν καλύτερα να ταξίδευα και να ήμουν τώρα βουδαπέστη..

ThanasisU2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
υπέροχα, δε έχουμε CSA, δε έχουμε Μάλεν, και θα κατεβαίνω Αθηνα, του Αγίου Τουλούμπα ανήμερα, μιας και η τιμές της LOT/Lufthansa θα πάρουν την ανιούσα για το δρομολόγιο KRK/WAW-ATH ;(

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.652
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom