Nikos5050
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ναύπλιο
- Ταξίδι-Όνειρο
- Νέα Ζηλανδία - Ειρηνικός
Εγώ δε μπορώ να καταλάβω πως μια ομάδα μπορεί να χάσει επιτηδες ένα παιχνίδι παγκοσμίου κυπέλλου? δηλ. ας πούμε ότι μπαίνει ο Καζλάουσκας στα αποδυτήρια και λέει ''παιδιά, σήμερα θέλω να χάσετε'' και μετά οι παίκτες τι κάνουν? χάνουν τα σουτ επίτηδες? μπαίνουν στο παρκέ περπατώντας? κάνουν λάθος πάσες επίτηδες? και με το γόητρο τι γίνεται?
Το χειρότερο που μπορεί να συμβεί είναι να κάτσουμε να χάσουμε απο τους ρώσους με ή χωρίς τις παραπάνω γελοιότητες και μετά να έρθουν οι Γάλλοι και να μας κερδίσουν, πράγμα καθόλου απίθανο αν παιξουμε όπως εχθές. Το καλύτερο κατα τη γνώμη μου είναι να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε και όπου φτάσουμε. Στο κάτω κάτω δεν έχουμε και την καλύτερη ομάδα ever
Το χειρότερο που μπορεί να συμβεί είναι να κάτσουμε να χάσουμε απο τους ρώσους με ή χωρίς τις παραπάνω γελοιότητες και μετά να έρθουν οι Γάλλοι και να μας κερδίσουν, πράγμα καθόλου απίθανο αν παιξουμε όπως εχθές. Το καλύτερο κατα τη γνώμη μου είναι να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε και όπου φτάσουμε. Στο κάτω κάτω δεν έχουμε και την καλύτερη ομάδα ever