• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Mουντομπάσκετ 2010

exsta

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρωσία
Ταξίδι-Όνειρο
Ταϋλάνδη για 1 μήνα
ζητώ συγγνώμη πάντως που ξέφυγα απ το θέμα, απλά μόλις είχα δει το εξώφυλλο και το πέταξα.

στο θέμα μας, απολαυστική και διαβασμένη η ανάλυση σου Yorgo, συμφωνώ ότι η Ισπανία και με τις 2 απώλειες έχει τον πρώτο λόγο απέναντί μας. Αυστραλία και Βραζιλία δεν έχω δει τελευταία, αλλά έχω την αίσθηση ότι στα δύσκολα δε θα αντέξουν απέναντι σε πιο παραδοσιακές δυνάμεις. μην υποτιμάτε τους Σέρβους όταν δεν είναι πλακωμένοι μεταξύ τους. θα μου πεις, πότε δεν είναι; ίσως τώρα που έχουν εξωτερικό εχθρό...

θυμάμαι λάθος ή η Ν Ζηλανδία είχε αξιοπρεπή παρουσία στο Πεκίνο;

exsta

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρωσία
Ταξίδι-Όνειρο
Ταϋλάνδη για 1 μήνα
λαθος, τους θυμόμουν από το Προολυμπιακό. δεν πιστεύω πάντως ότι είναι η χειρότερη ομάδα του τουρνουά, έστω και λόγω work ethic και αγωνιστικότητας

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Ε, όχι και οι χειρότεροι... Αλλά με ψηλούς τους Κάμερον και Πλέτζερ...

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Δεν αντέχει σε κριτική το ματς. Οι αμερικάνοι κατέβηκαν σοβαροί και συγκεντρωμένοι, εμείς κατεβήκαμε παραλίες, μόνο οι σαγιονάρες τους λείπανε. Και με σόφο έξω, φυσιολογικά φάγαμε μια 30ρού στο κεφάλι.

Ξέρω ότι δεν ήταν αντιπροσωπευτικό δείγμα, όμως τόση αδιαφορία μου έκανε πολύ κακή εντύπωση, από τη στιγμή μάλιστα που πήγε τόσος κόσμος να τους δει.

Σάββατο τα σπουδαία.

travelina

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία [√]
Δεν αντέχει σε κριτική το ματς. Οι αμερικάνοι κατέβηκαν σοβαροί και συγκεντρωμένοι, εμείς κατεβήκαμε παραλίες, μόνο οι σαγιονάρες τους λείπανε. Και με σόφο έξω, φυσιολογικά φάγαμε μια 30ρού στο κεφάλι.

Ξέρω ότι δεν ήταν αντιπροσωπευτικό δείγμα, όμως τόση αδιαφορία μου έκανε πολύ κακή εντύπωση, από τη στιγμή μάλιστα που πήγε τόσος κόσμος να τους δει.

Σάββατο τα σπουδαία.
Για το ξεκάρφωμα ήταν, δεν μπορεί, θα σοβαρευτούν... :roll:

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Όχι μόνο πήγε κόσμος να τους δει, αλλά ξεπαραδιάστηκε κιόλας... 50? και 100? εισιτήριο (τα εικοσάρικα είχαν κάνει φτερά προ πολλού) δεν είναι ευκαταφρόνητο ποσό για τέτοιες εποχές, ειδικά όταν απευθύνεσαι σε γονείς που θα πάρουν και τα παιδιά τους. Ρε σωλήνα, μήπως να σοβαρευτείς λίγο;;;;;

GTS

Member
Όχι μόνο πήγε κόσμος να τους δει, αλλά ξεπαραδιάστηκε κιόλας... 50? και 100? εισιτήριο (τα εικοσάρικα είχαν κάνει φτερά προ πολλού) δεν είναι ευκαταφρόνητο ποσό για τέτοιες εποχές, ειδικά όταν απευθύνεσαι σε γονείς που θα πάρουν και τα παιδιά τους. Ρε σωλήνα, μήπως να σοβαρευτείς λίγο;;;;;
Εφόσον υπάρχει κόσμος που τα δίνει, καλά κάνει....να δούμε πότε ο Έλληνας θα σοβαρευτεί και όχι ο σωλήνας.

exsta

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρωσία
Ταξίδι-Όνειρο
Ταϋλάνδη για 1 μήνα
σοκαριστική η διαφορά σε ταχύτητα. μα να περνάει ο Σπανούλης τον αντίπαλό του στο τρίποντο και μέχρι τη ρακέτα να τον έχει προλάβει ο ίδιος με πλάγια βήματα ;!!

όταν είμασταν εμείς στην επίθεση ήταν σαν να παίζουν παίδες με άντρες. αυτά βλέπω και θέλω να δω ξανά το DVD από την Ιαπωνία. να προσδιορίσω πόσα διαφορετικά στοιχεία συνομώτησαν για το θαύμα!

υπολογίστε ότι οι Αμερικανοί δεν ήταν και στην καλύτερη βραδιά επιθετικά. κι αν δεν έβαζε ο (πανούργος) Τσαρτσαρής όσα δεν έχει βάλει ούτε στο ονειρό του, θα μιλάγαμε για πολύ άσχημη ήττα. Σπανούλης και Μητσάρας πολύ αγχωμένοι, καλά ο Ζήσης δε φτάνει που παίζει σαν παλαίμαχος, αρπάχτηκε και με το δημοσιογράφο μετά το παιχνίδι. τί έγινε, δεν ανεχόμαστε την κριτική (που δεν ήταν καν κριτική) τώρα, όπως η εθνική ποδοσφαίρου;

στα θετικά τα "καρύδια" του Καλάθη (ελπίζω να δουλέψει λίγο το σουτ). με Μπουρούση και Σόφο θα άλλαζε πολύ η εικόνα πάντως, οπότε δεν ανησυχούμε μέχρι τους 8. Για μένα το μόνο απογοητευτικό είναι ότι τους σεβάστηκαν υπερβολικά, και αγχώθηκαν (απόδειξη τα κάμποσα χαμένα εντελώς ελεύθερα σουτ).

τουλάχιστον θα αφυπνιστούν γιατί το ξύλο με τους Σέρβους έκανε την άσχημη εμφάνιση να ξεχαστεί. θα την πληρώσουν οι ταλαίπωροι Κινέζοι το Σάββατο :)

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Δύο αγωνιστικές θα χάσει ο Φώτσης, όπως και ο Σχορτσανίτης, δηλαδή τα ματς με Κίνα και Πουέρτο Ρίκο. Μικρό το κακό. Από τους Σέρβους, ο Τεόντοσιτς χάνει τα δύο πρώτα, (Ανγκόλα και Γερμανία) και ο Κρστιτς ένα παραπάνω (Ιορδανία). Χάδι οι τιμωρίες...

Μικρό το κακό και για τις δύο ομάδες. Το "χτύπημα" σήμερα το έφαγε η Αργεντινή, αφού οι Σίξερς απαγόρευσαν στον Νοτσιόνι να παίξει και του επέβαλαν να γυρίσει πίσω λόγω ενός αστείου τραυματισμού. Μεγάλη απώλεια και προστίθεται στις πολλές των γκάουτσος. Έτσι όπως πάνε θα βάλουν τον Τράβελερ να παίξει...

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Οι τιμωρίες για μένα προσωπικά είναι σκάνδαλο. Απλά όλοι οι εμπλεκόμενοι και κυρίως οι Σοφο και Κρστιτς έπρεπε να δουν το Μουντιάλ από το σπίτι τους.
Αν κερδίσουμε τους Τούρκους μας βλέπω τετράδα και έχει ο Θεός, αλλιώς ο προημιτελικός με ΗΠΑ θα είανι πολύ δύσκολος.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Ποιος θα γράψει για τα σημερινά μας κατορθώματα;

exsta

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρωσία
Ταξίδι-Όνειρο
Ταϋλάνδη για 1 μήνα
Τα προγνωστικά μου έχουν ήδη πάει για βρούβες, Γάλλοι και Γερμανοί έχουν ξεπεράσει τις προσδοκίες μου, αντίθετα Σέρβοι και Καναδοί τα κάνανε μαντάρα. Πάλι καλά που οι δικοί μας έστω και με δυσκολία συνεχίζουν ακάθεκτοι. Η άμυνά μας με την Κίνα ήταν για κλάματα. Πάντως οι Κινέζοι είναι πολύ βελτιωμένοι και ο Yi Jiang Lian μεγάλη παιχτάρα. Σε 5-6 χρόνια θα μας κοιτάνε στα μάτια.

Για το χθεσινό το μόνο που έχω να πω, είναι ότι επιτέλους είδαμε λίγη μπασκετική πονηριά από Διαμαντίδη και ειδικά Σπανούλη ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ταχύτητα του και έκανε ζημιές στους ψηλούς τους από τα σκριν παίρνοντας φάουλ. Αυτός ο Βουγιούκας ρε παιδιά, αντί να φιλοτιμηθεί που λόγω συγκυρίας παίζει στην Εθνική, ξεχνάει να κάνει μπλοκ άουτ. Θλιβερά απαθής, χίλιες φορές να έπαιρνε Γλυνιαδάκη από αμυντικής άποψης, επιθετικά και οι δύο στο μηδέν είναι. Πολύ αστοχία πάντως και χθες η ομάδα. Επίσης είμαι υπέρ του να σουτάρει για τρεις ο Μπουρούσης αλλά το έχουμε παρακάνει. Δεν πειράζει όμως, με την επιστροφή των άλλων δύο θα έχουμε περισσότερη ισορροπία στη ρακέτα και ο Ίαν θα κάτσει στην άκρη του πάγκου όπου ανήκει. Οι Τούρκοι είναι πολύ καλή ομάδα αλλά μας ταιριάζει αρκετά, πχ έχουμε τα ιδανικά κορμιά για να σταματήσουμε τον Χέντο. Αλλά θα είναι δύσκολο, δεν το συζητώ. Κόλαση αύριο, ανυπομονώ!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom