Mια καλησπερα στην ομορφη παρεα κ μια συντομη ερωτηση

Harry Green

Member
Επόμενο Ταξίδι
Φλωρεντια
Ταξίδι-Όνειρο
Χαβαη
Καλησπερα παιδια.Ακουγα καιρό για την παρεα σας κ αποφασισα οτι μαλλον θελω να ειμαι κ γω μελος της.Ειμαι ο Χαρης,ειμαι 23 ετων κ αποφασισα φετος να κανω το πρωτο μου μακρινο ταξιδι αφου απο Ευρωπη δοξα το Θεο μπορω να πω ειδα σχεδον οσα ηθελα να δω.Παντα με μαγευε το εξωτικο κ ονειρευομουν θαλασια σπορ,ονειρικες σμαραγδενιες παραλιες,καταγαλανα νερα,κοκτειλς σε αιωρες κ αραγμα κατω απο φοινικες.Θελω απο τωρα να ετοιμασω τα παντα για να φυγω ενα τετοιο ταξιδι το επομενο καλοκαιρι (ποιος περιμενει θα μου πειτε) κ θελω να ειναι ολα καλα ψαγμενα κ γιαυτο αποφασισα να μπω στην παρεα κ ελπιζω συντομα να χω να μοιραστω κ γω πολλες ονειρεμενες ιστοριες.Θα κανω την καπως γενικη ερωτηση μου κ αν ειμαι σε λαθος section το φορουμ ζητω συγνωμη κ ζητω καθοδηγηση.

Λοιπον,εγω κ μια φιλη μου εχουμε σκοπο να κανουμε κ οι 2 το ονειρο μας για ενα εξωτικο ταξιδι πραγματικοτητα κ θελουμε να δουμε τι μας συμφερει κ οικονομικα αλλα κ τι μας ταιριαζει περισσοτερο σε αυτα που ψαχνουμε.Ειμαστε κ οι 2 23 ετων κ δεν ψαχνουμε ενα νησι για ατελειωτο παρτυ μεχρι το πρωι (θα μασταν ιμπιζα) αλλα κατι το εξωτικο αλλα συναμα κ οχι πανακριβο,δυσκολο στο να πας να μετακινηθεις κ να κανεις οσα πρεπει κτλ.Απο γλωσσα μιλαμε αγγλικα κ λιγα Γαλλικα που μιλαει η φιλη μου.Απο χρηματα θα θελαμε να ναι περιπου 2000 μαζι με εισιτηρια κ ξενοδοχεια,ισως κ κατι παραπανω.Εχουμε σαν πρωτη επιλογη Σεϋχέλλες αλλα θα ηθελα κ την καθοδηγηση σας στο τι να κοιταξουμε ποια μερη συμφερουν καλυτερα κ απο ποια αποψη καθως κ μια κατευθυνση στο πως να αρχισουμε να το οργανωνουμε γιατι τα πιο πολλα μου ταξιδια τα εκανα με γκρουπ στην ευρωπη η ταξιδια για ερασμους που δεν ειχα να κανω κ τπτ σπουδαιο.Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων κ συγγνωμη αν σας κουρασα.

ps μην με κραζετε απο τωρα γιατι ασχολουμαι με τη συγγραφη ποτε ποτε οποτε θα ακουτε καλες κ μεγαλες ιστοριες,χεχε:p:clap:

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Καλώς ήρθες Χάρη και καλά ταξίδια να έχεις!! Δεν είμαι ειδική σε θέματα εξωτικών προορισμών-άλλα μέλη στο φόρουμ μπορούν να σου τα πουν αναλυτικότερα-αλλά έτσι γι' αρχή έχω να πω ότι οι Σεϋχέλλες δεν είναι η πιο οικονομική επιλογή. Θα πρότεινα να κοιτάξεις προς ΝΑ Ασία (Ταϋλάνδη, Μαλαισία, Ινδονησία). Τα μέρη εκεί είναι υπέροχα και νομίζω έχουν αυτά που ζητάς. Ξεκίνα να διαβάζεις τις άπειρες πληροφορίες στο φόρουμ κι εδώ είμαστε για τυχόν απορίες :D

ΥΓ: Εράσμους πού είχες πάει;

Harry Green

Member
Επόμενο Ταξίδι
Φλωρεντια
Ταξίδι-Όνειρο
Χαβαη
Eυχαριστω για το καλοσωρισμα.Δεν θα θελα ταυλανδη κτλ,θα ηθελα να μου προτεινετε κατι σε καραιβικη,πολυνησια ή ινδικο ωκεανο.Ποιος ειναι σχετικος με τα συγκεκριμενα?Ισως εκανα post σε λαθος section του φορουμ.Που μπορω να παρω καποιες απαντησεις σε οσα ρωτησα παιδια?

Υ.Γ. ερασμους πηγα σαν φιλοξενουμενος.Πηγα σε μια φιλη μου στο Λονδινο (δευτερη κ μακραν καλυτερη φορα που πηγα Αγγλια) κ τωρα θα παω σε ενα φιλο μου στο Βελγιο που θα μαστε παλι σε φαση ερασμους (παλι δευτερη φορα Βελγιο κ ελπιζω να ναι καλυτερη απ την πρωτη).Ομολογω πως το Μπριζ ειναι απ τις πιο ομορφες πολεις που εχω επισκεφτει.

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Πήγαινε εδώ:

Αναζήτηση πληροφοριών για προορισμούς - Το Ελληνικό Forum για Ταξίδια

και πόσταρε σε κάποιο θέμα που είναι σχετικό ή άνοιξε νέο θέμα αν δε σε καλύπτουν τα υπάρχοντα!

Επίσης χρησιμοποιώντας την αναζήτηση μπορείς να δεις αν υπάρχουν ήδη θέματα σχετικά με ότι σ' ενδιαφέρει!

Harry Green

Member
Επόμενο Ταξίδι
Φλωρεντια
Ταξίδι-Όνειρο
Χαβαη
Eυχαριστω για το ενδιαφερον αλλα θα ηθελα να κανω το ποστ σε καποιο section που ειδικευονται σε εξωτικους προορισμους κ να μου προτεινουν μερη συμφωνα με το μπατζετ κ τις αναγκες που σας ανελυσα.Σε αλλο μερος βρισκονται οι σευχελλες σε αλλο μερος τα μπορα μπορα σε αλλο μερος ο αγιος δομινικος και η μαλδιβες.Που μπορω να κανω γενικη ερωτηση κ να μου απαντησουν εμπεριστατωμενα;Συγνωμη αν σας κουρασα αλλα ειστε η μονη μας ελπιδα.

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Καλώς ήρθες και από εμένα.
Αν το μπατζετ σας είναι 2000 για όλα και τα δύο άτομα, απλά ξεχνάς το ταξίδι.
Διευκρινισε το για να σου προτείνουν οι ειδικοί.

Harry Green

Member
Επόμενο Ταξίδι
Φλωρεντια
Ταξίδι-Όνειρο
Χαβαη
2500 περιπου το ατομο,5000 συνολικα.Δεν νομιζω οτι χρειαζεται να το ξεχασω το ταξιδι με τις τιμες που χω δει για αεροπορικα κ ξενοδοχειο

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
.Απο χρηματα θα θελαμε να ναι περιπου 2000 μαζι με εισιτηρια κ ξενοδοχεια,ισως κ κατι παραπανω.
Συγνώμη αλλά από αυτό που γράφεις στο πρώτο σου μήνυμα, οι περισσότεροι συμπεραίνουν ότι στην τιμή συμπεριλαμβάνεις και τα δύο άτομα.
Τώρα που το διευκρίνισες οι ειδικοί στους εξωτικούς προορισμούς ας ρίξουν τις προτάσεις τους.

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
α)Διαβασε θεματα στα γκρουπς: Κρουαζιερες(εχει για Καραιβικη) και Γαλλικη Πολυνησια .
Επισης ειναι κατατοπιστικη για τις Παρθενες νησους -Καραιβικη η ιστορια "Offshore -ξεπλυμα και σκανδαλα στις Παρθενες Νησους "-εχει και τιμες αν θυμαμαι καλα ...
Β)Εγω νομιζω οτι για Μαλδιβες 2500 το ατομο τους φτανουν ,αλλα αν θελουν εξερευνησεις και δραση ..ισως δεν θα τα βρουν εκει.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.741
Μέλη
39.475
Νεότερο μέλος
Drnv

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom