Mια καλησπερα στην ομορφη παρεα κ μια συντομη ερωτηση

Harry Green

Member
Επόμενο Ταξίδι
Φλωρεντια
Ταξίδι-Όνειρο
Χαβαη
Αυτο που θελω ρε παιδια ειναι να πως σε οσους ξερουν το ποσα διαθετουμε,το τι θελουμε εκει,το για ποσες μερες καθως κ μερικα στοιχεια για μας για να μας προτεινετε την καλυτερη επιλογη.Τα πως και τι θα τα βρουμε μετα.Ας καταλειξουμε 100% στο νησι κ μετα θα ψαξουμε για ξενοδοχεια κτλ.Οι επιλογες μας ειναι σευχελλες μαλδιβες,αγιος δομινικος,μπαχαμες, κ ισως κ κουβα,μπαρμπειντος,μπαλι κ μαυρικιο.Τονιζω το οτι δεν ειμαστε ζευγαρι με την κοπελια αλλα τα βρισκουμε πολυ καλα σε ολα κ ταιριαζουμε πολυ.Θελαμε κατι εξωτικο,να κανουμε μπανιο οπωσδηποτε σε παραλιες σαν αυτες που βλεπουμε στις αφισες κ απο κει κ περα να μπορουμε να περασουμε καλα εκει κ να μην βαρεθουμε τρελα.Θα παμε για 5,6 διανυκτερευσεις (κ παραπανω αν φτανει το μπατζετ),δεν θελουμε να ταλαιπωρηθουμε τρελα ψαχνοντας μονοι μας ενα αγνωστο νησι που δεν ξερεις τι σε περιμενει στην αλλη γωνια καθως κ δεν λεμε ποτε οχι στην πολυτελεια.

Πουκετ κτλ αποριπτονται καθως δεν θελουμε τρελη πολυκοσμια κτλ.Το μπατζετ ολης της εκδρομης θα ναι περιπου 2500 το ατομο ισως κ 3000.Υπολογιστε οσοι ξερετε κ το ποσο ακριβη ειναι η ζωη εκει καθως κ ολα τα εξοδα κ καντε την προταση σας.Συγνωμη αν σας κουραζω.Αν το ποσταρα σε λαθος τοπικ ας το μεταφερει καποιος admin αν μπορει,συγνωμη για την αναστατωση.:rolleyes:

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
..να κανουμε μπανιο οπωσδηποτε σε παραλιες σαν αυτες που βλεπουμε στις αφισες κ να μην βαρεθουμε τρελα..
Με βαση αυτα που λες , βγαλε εξω Μπαλι και Μαλδιβες.

Απο τα αλλα μερη που αναφερεις ο Αγιος Δομηνικος ειναι αυτο που ψαχνεις. Την ιδια ερωτηση ειχα κανει κι εγω καποτε , για παραλιες σαν καρτ ποσταλ και μου εστειλαν μια φωτογραφια..-ετσι ξεκιναει και η ιστορια μου http://www.travelstories.gr/%F4%E1%...E5-%E1%E3%E9%EF-%E4%EF%EC%E7%ED%E9%EA%EF.html -το ιδιο θα κανω κι εγω , αν και η φωτο μου ειναι τιποτα μπροστα στην πραγματικοτητα
Αλλη καλη επιλογη ειναι το Μεξικο σε συνδυασμο με Μπελιζ ή και Γουατεμαλα - νεα παιδια ειστε τολμηστε λιγη εξερευνηση στις ζουγκλες :lol: - και το μπατζετ σας ειναι οκ και για τις διπλασιες μερες , μην πω και τριπλασιες αναλογα τα καταλυματα που θα διαλεξετε.

Harry Green

Member
Επόμενο Ταξίδι
Φλωρεντια
Ταξίδι-Όνειρο
Χαβαη
Δηλαδη πιστευεις θα βαρεθουμε εφοσον δεν ειμαστε ζευγαρι στις Μαλδιβες σευχελλες κτλ?Mπορει να γινουμε εκει,που ξερεις? Xαχαχα.Θελουμε σχετικα πολυτελεια,τρομερες θαλασσες με τα χαρακτηριστικα τοπια με τους φοινικες,μαθηματα καταδυσεων κ γενικα να μπορουμε να κανουμε διαφορα πραγματα εκει.Με βαζεις σε σκεψεις με τον Αγιο Δομινικο κ απ οσο ξερω ειναι κ φθηνοτερα.Απο ενα συντομο search που εκανα ειδα πως στα χρηματα βγαινει πανω κατω τα ιδια με σευχελλες μαλδιβες με τη διαφορα οτι ειναι χειροτερα ξενοδοχεια αλλα πιο πολλες μερες.Μετα αυτο το ταξιδι μπαινω φανταρος οποτε θελω να το θυμαμαι για παντα.Μεξικο κτλ απορριπτονται καθως με την φιλη μου καταλειξαμε πως θελουμε κατι αναμεσα σε σευχελλες μπαχαμες μπαρμπειντος,αγιος δομινικος,μαλδιβες η μπορα μπορα που αποριφθηκαν λογω τις τιμης τους.Απ αυτα τα μερη αν γινεται να προτεινετε το πιο καταλληλο για οσα θελουμε.Επισης θελουμε να μπορουμε να κυκλοφορουμε ευκολα στο νησι κ να μην τα βρουμε πολυ σκουρα.

Harry Green

Member
Επόμενο Ταξίδι
Φλωρεντια
Ταξίδι-Όνειρο
Χαβαη
παιδια μπηκε κ η κουβα στο προγραμμα.Ενα μπατζετ 2500,3000 εκαστος ειναι καλα?Μηπως η κουβα ειναι πιο κοντα σε αυτο που ψαχνουμε για να μην βαρεθουμε αλλα κ να κανουμε μπανιο σε εξωτικο τοπιο?Aσχολουμαι και με την φωτογραφια και θα ηθελα να μπορω να κανω καποιες καλες ληψεις

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
για καλες φωτογραφίες στη Κουβα και για ωραια θαλασσα πάλι στη Κουβα και ειδικά στο Βαραδερο ...
τα χρηματα φτανουν ....

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.814
Μέλη
39.549
Νεότερο μέλος
time_flies

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα