Rosa
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Trobriand Islands...
Έρση, άμα ξαναπετύχω σκάνερ, πρώτα ο θεός, θα σου στείλω μνμ με επισύναψη......
Επισήμως ανακοινώνω ότι το μέλος Rosa, ουδέποτε μου επέστησε την προσοχή, στον καταπληκτικό αυτό βέρβερο...ουπς..., συγνώμη εννοώ στο καταπληκτικό αυτό μέρος..Πόσο χαίρομαι που περάσατε καλά, ρε παιδιά, δε λέγεται!....Αλλά όχι και κούκλος, δε θα το έλεγα....
(ψιτ, παπί! μην τα βγάζεις όλα στη φόρα, καλέ! Θες να μου βγει το όνομα? Η Ιωάννα με την Έρση ακόμα να αποκαταστήσουν το όνομά τους, μετά τις αντίστοιχες ιστορίες...:roll
(Στη Μερτζούγκα με τον άλλο καρακούκλο, πήγατεεεε????)
Χάλια ε?? Άκυρο λοιπόν το ταξίδι που σχεδίαζα για Ινδία..., έχει χάλια καιρό..Κουκλοι; Και εγω πηγα Ινδια στις μισοριξιες;
Για πες βρε Papi να βγαζω προγραμμα....
Που να δεις πόσο εντυπωσιακή ήταν η νύχτα..Τι εντυπωσιακή μέρα! Η ιστορία σου με εμπνέει πολύ!
Για πες, για πες...Που να δεις πόσο εντυπωσιακή ήταν η νύχτα..
χα..χα... και ξανά χα. παιδιά Αγοριαααααααααααα οι μαροκάνες ειναι ολα τα λεφταααΕπισήμως ανακοινώνω ότι το μέλος Rosa, ουδέποτε μου επέστησε την προσοχή, στον καταπληκτικό αυτό βέρβερο...ουπς..., συγνώμη εννοώ στο καταπληκτικό αυτό μέρος..
Μην ξεχνάμε ότι δεν έχει μάτια για κανέναν πλην του νομίμου....
(γ@@μ@@το..., γιατί δεν μου είπες ότι είναι εκ των ουκ ανευ, η επίσκεψη στη Μερτζούγκα... Δεν θα στο συγχωρήσω ποτέ..)
Εμένα πάλι τ'όνομα μου βγήκε, το μάτι περιμένουμε τώρα..
Κερατούκλη....είσαι και μαρτυριάρης...χα..χα... και ξανά χα. παιδιά Αγοριαααααααααααα οι μαροκάνες ειναι ολα τα λεφτααα
Α...... και το ματι δεν θα στο βγάλω, διότι δεν προλαβαίνω. Ασχολούμαι με τα δικά μου
Τώρα θα πω κάτι και θα κάνω την dim kyr να τρέχει να κανονίζει ταξίδι στα γρήγορα, αλλά οι ωραιότεροι "φυσικοί σχηματισμοί" βρίσκονται στη Σενεγάλη!εγώ πάλι επιμένω ότι οι ωραιότεροι φυσικοί σχηματισμοί..., βρίσκονται στην Κούβα...
Εμ γιατί νομίζεις βρε Αρια ότι έχω λυσσάξει για αυτήν την χώρα? Μα φυσικά για τους "φυσικούς της σχηματισμούς". Τι νόμιζες? Για την τζαζ της και τα πάρκα της? ή για το Gore και το Sain Loui? Πφφφ...Τώρα θα πω κάτι και θα κάνω την dim kyr να τρέχει να κανονίζει ταξίδι στα γρήγορα, αλλά οι ωραιότεροι "φυσικοί σχηματισμοί" βρίσκονται στη Σενεγάλη!