• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Μαρόκο Mαρόκο: Ένας γλυκός φιλόξενος τόπος

PAPI_9

Member
Επόμενο Ταξίδι
Είμαστε στην έρευνα....
Ταξίδι-Όνειρο
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΑΚΕΡΟΣ!!!
Εμ γιατί νομίζεις βρε Αρια ότι έχω λυσσάξει για αυτήν την χώρα? Μα φυσικά για τους "φυσικούς της σχηματισμούς". Τι νόμιζες? Για την τζαζ της και τα πάρκα της? ή για το Gore και το Sain Loui? Πφφφ...
Παπί γράφε, γράφε , περιμένουμε να μας αποκαλύψεις το ξενοδοχείο και τις κρυφές του χάρες.
Νομίζω τώρα, ότι το riad σου στο Μαρακές, μαζί με το ξενοδοχείο που έμεινες στην Quarzazate, και κερασάκι το Yasmina, είναι ότι καλύτερο μπορούμε να προτείνουμε στους "καλύτερους" των "φίλων", μας για γαμήλιο ταξίδι και όχι μόνο... :D

nenena

Member
Επόμενο Ταξίδι
αναζητείται
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Κατά τ΄άλλα, καλά περνάτε:bleh::bleh:, κυκλοφορείτε ρομαντικά με κεράκια και έμαθες ότι δεν την παλεύεις με τα πολύ καυτερα:D:D

varioAthens

Member
Μπορούμε, κυρίεες μου, να προσπεράσουμε τους φυσικούς σχηματισμούς και να συνεχιστεί η ιστορία? Λυσσάρες! Ε λυσσάρες!!! :bleh:

PAPI_9

Member
Επόμενο Ταξίδι
Είμαστε στην έρευνα....
Ταξίδι-Όνειρο
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΑΚΕΡΟΣ!!!
Μπορούμε, κυρίεες μου, να προσπεράσουμε τους φυσικούς σχηματισμούς και να συνεχιστεί η ιστορία? Λυσσάρες! Ε λυσσάρες!!! :bleh:
Ε΄όχι και λυσσάρες, κυρίες σαν και μας..:haha:
Αλλά έγραψα το καϋμένο δυο σελίδες προ 5 λέπτου, έβγαλα τα ματάκια μου σου λέω...:shock: Δες την προηγούμενη σελίδα..

PAPI_9

Member
Επόμενο Ταξίδι
Είμαστε στην έρευνα....
Ταξίδι-Όνειρο
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΑΚΕΡΟΣ!!!
Κατά τ΄άλλα, καλά περνάτε:bleh::bleh:, κυκλοφορείτε ρομαντικά με κεράκια και έμαθες ότι δεν την παλεύεις με τα πολύ καυτερα:D:D
Μέχρι το Yasmina (που παρεπιπτόντως δεν είναι ξενοδοχείο, είναι "ιδέα",... η χειρότερη που μπορεί να έχει κανείς..:haha:), νόμιζα ότι λατρεύω τα καυτερά...

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Ρε σεις εχω μια φιλεναδα που εχει δεσμο με Μαροκινο (παρεπιπτοντως αρκετα ανοιχτος στα χρωματα)και ειναι 5 χρονια μαζι.Η μανα της χτυπιεται που αυτος ειναι αλλοθρησκος,αλλα αυτη δεν τον αφηνει με τιποτα.Λετε να ξερει κατι παραπανω?:D
Εχουμε παει μ αυτον σε κατι οριενταλ...κατι ναργιλεδες ...ξερει ολα τα κολπα.
Λετε να κανω κοννε να παω και κανενα ταξιδακι Μαροκο?

nenena

Member
Επόμενο Ταξίδι
αναζητείται
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Ρε σεις εχω μια φιλεναδα που εχει δεσμο με Μαροκινο (παρεπιπτοντως αρκετα ανοιχτος στα χρωματα)και ειναι 5 χρονια μαζι.Η μανα της χτυπιεται που αυτος ειναι αλλοθρησκος,αλλα αυτη δεν τον αφηνει με τιποτα.Λετε να ξερει κατι παραπανω?:D
Επιβάλλεται! Αυτά δεν πρέπει να τα αφήνουμε να περνάνε έτσι!

PAPI_9

Member
Επόμενο Ταξίδι
Είμαστε στην έρευνα....
Ταξίδι-Όνειρο
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΑΚΕΡΟΣ!!!
Αυτό δεν είναι θέμα συζήτησης. Επιβάλλεται η σύσφιξη σχέσεων.
Και για να μην πας με άδειες βαλίτσες, έχω βάλει μπροστά δίαιτα, μπας και με χωρέσεις σε καμιά γωνίτσα..:bleh:

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Ολοι οι καλοι και οι καλες θα χωρεσουνε παπακι μου.

pattyyy

Member
Επόμενο Ταξίδι
χμ...
Ταξίδι-Όνειρο
νότια αφρική
Περιπέτειες, όμορφες εικόνες, έρημος κι ένα γλυκό, ξενοδοχειακό φινάλε! Μια χαρά σας βρίσκω!

pattyyy

Member
Επόμενο Ταξίδι
χμ...
Ταξίδι-Όνειρο
νότια αφρική
Βρε pattyyy μου, εσένα από αυτή την ιστορία, αυτά σου μείνανε μόνο??? :bleh::haha:
Προσπαθώ να επικεντρωθώ στην θετική πλευρά του θέματος!!!:haha::haha: Αυτή είναι και η δουλειά μου!:p

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom