Thanasis_v
Member
Πάντως για όποιους ενδιαφέρονται η Lufthansa έβγαλε σήμερα προσφορές για Λατινική Αμερική (Καράκας, Πόλη του Μεξικού, Σάο Πάολο και Μπουένος Άιρες) για την περίοδο 10.01.2011-28.02.2011.
Δηλαδή για super high season & καρναβάλι (αρκεί να πας 4 μέρες νωρίτερα και να γυρίσεις μετά). Οι τιμές είναι λιγότερο από 1/3 των τιμών που συνήθως ισχύουν για εκείνη την εποχή, και το Sao Paulo - Rio de Janeiro βγαίνει πολύ φτηνά.Πάντως για όποιους ενδιαφέρονται η Lufthansa έβγαλε σήμερα προσφορές για Λατινική Αμερική (Καράκας, Πόλη του Μεξικού, Σάο Πάολο και Μπουένος Άιρες) για την περίοδο 10.01.2011-28.02.2011.
Όχι στο Καράκας. Στο Σαο & το Buenos, όμως, είναι....Φανταστική προσφορά! Είναι τόσα λίγα τα 399 Euros για Καρακας πχ., που τα κλείνεις που λέει ο λόγος και δεν το σκέφτεσαι..! Περιέργη περίοδος όμως, είναι περίοδος των βροχών έτσι δεν είναι;
Εγώ πάντως μόνος μου πήγα πριν ένα μήνα. Τώρα, αν δεν έχεις κάνει άλλα ταξίδια μόνος σου, καλύτερα να μην είναι αυτό το πρώτο (= κλείσε και κάτι ακόμα για πιο πριν).ρε παιδια αξιζει να κλεισεις εισιτηριο για μπουενος αιρες,για ενα ταξιδι που θα κανεις σε 7 μηνες απο τωρα;εχω τρελα να παω λατινικη αμερικη,θελω πολυ να παω,αλλα δεν εχω αλλον τρελο να κανει το ταξιδι μαζι μου .. ισως αν ηξερα την προσφορα πιο νωρις να επειθα καποιον γνωστο,αλλα τωρα ..... αξιζει να κανω ενα τετοιο ταξιδι μονος μου;