• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Lufthansa για νότια και κεντρική Αμερική, 2011

Thanasis_v

Member
Πάντως για όποιους ενδιαφέρονται η Lufthansa έβγαλε σήμερα προσφορές για Λατινική Αμερική (Καράκας, Πόλη του Μεξικού, Σάο Πάολο και Μπουένος Άιρες) για την περίοδο 10.01.2011-28.02.2011.

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Rio Carnival 2011 dates: March 4th until March 8th

Πάρα πολύ ενδιαφέρον... :)

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Πάντως για όποιους ενδιαφέρονται η Lufthansa έβγαλε σήμερα προσφορές για Λατινική Αμερική (Καράκας, Πόλη του Μεξικού, Σάο Πάολο και Μπουένος Άιρες) για την περίοδο 10.01.2011-28.02.2011.
Δηλαδή για super high season & καρναβάλι (αρκεί να πας 4 μέρες νωρίτερα και να γυρίσεις μετά). Οι τιμές είναι λιγότερο από 1/3 των τιμών που συνήθως ισχύουν για εκείνη την εποχή, και το Sao Paulo - Rio de Janeiro βγαίνει πολύ φτηνά.

Όποιος θέλει να πάει στο Ρίο για το καρναβάλι, ας τρέξει!

getxowoman

Member
Η προσφορά ισχύει από 10/01/2011-28/02/2011 για τη νότια και κεντρική Αμερική, ενδεικτικά Καράκας απο 339 ευρω, Mexico City απο 449 ευρω, για τα περαιτερω στην web www.lufthansa.com

Το εισητήριο πρέπει να κλειστεί μέχρι 04/05/10!

GTS

Member
Ωραία όλα αυτά, αλλά μέχρι τότε μπορεί να μην υπάρχει σάλιο (και η χώρα μαζί)...να'ταν άλλες εποχές να τα κλείναμε...

interted

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ράφτινγκ στον Ουρουμπάμπα
Φανταστική προσφορά! Είναι τόσα λίγα τα 399 Euros για Καρακας πχ., που τα κλείνεις που λέει ο λόγος και δεν το σκέφτεσαι..! Περιέργη περίοδος όμως, είναι περίοδος των βροχών έτσι δεν είναι;

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Φανταστική προσφορά! Είναι τόσα λίγα τα 399 Euros για Καρακας πχ., που τα κλείνεις που λέει ο λόγος και δεν το σκέφτεσαι..! Περιέργη περίοδος όμως, είναι περίοδος των βροχών έτσι δεν είναι;
Όχι στο Καράκας. Στο Σαο & το Buenos, όμως, είναι....

interted

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ράφτινγκ στον Ουρουμπάμπα
Όσο για Mexico ποιά ειναι η γνώμη σας; Επειδή είναι μεγάλη χώρα με πολλές διακυμάνεις στην θερμοκρασία.. Πχ. στο νότιο μεξικό και στην χερσόνησο Γιουκατάν θα μπορέσω να πάω αυτή την περίοδο (Ιαν.-Μαρτ.)? Έχει νόημα να ταξιδεύψω μόνος μου ή είναι πολύ επικύνδυνα; Διάβαζα ένα άρθρο στο τελευταίο NG για την άυξηση της βίας των ναρκοκαρτέλ και τρομοκρατήθηκα λίγο. Λέει μπορεί να σε φάνε τυχαία στον δρόμο, λόγω του πολέμου των συμμοριών. Φαντάζομαι δεν είναι όλες οι περιοχές έτσι.. Με ένα άτομο ακόμα παρέα και να νοικιάσουμε αμάξι;

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
η προσφορά κινείται στη λογική κάλιο πέντε και στο χέρι παρά δέκα και καρτέρι.... Να κλείνεις εισιτήριο για μετά ένα χρόνο!!!
Το κακό είναι ότι είναι αμφίβολο το μέλλον των πορτοφολιών μας
Πάντως οι τιμές είναι εξαιρετικές!!!

vilia

Member
Επόμενο Ταξίδι
σπα στη Μονεμβασιά
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική
κρίμα που αφορά μονο ταξίδι το 2011..σχεδιάζω Buenos Aires Σεπτέμβρη του 2010 και δυστυχώς δεν μπορώ να το καθυστερήσω...

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
ρε παιδια αξιζει να κλεισεις εισιτηριο για μπουενος αιρες,για ενα ταξιδι που θα κανεις σε 7 μηνες απο τωρα;εχω τρελα να παω λατινικη αμερικη,θελω πολυ να παω,αλλα δεν εχω αλλον τρελο να κανει το ταξιδι μαζι μου .. ισως αν ηξερα την προσφορα πιο νωρις να επειθα καποιον γνωστο,αλλα τωρα ..... αξιζει να κανω ενα τετοιο ταξιδι μονος μου;

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
ρε παιδια αξιζει να κλεισεις εισιτηριο για μπουενος αιρες,για ενα ταξιδι που θα κανεις σε 7 μηνες απο τωρα;εχω τρελα να παω λατινικη αμερικη,θελω πολυ να παω,αλλα δεν εχω αλλον τρελο να κανει το ταξιδι μαζι μου .. ισως αν ηξερα την προσφορα πιο νωρις να επειθα καποιον γνωστο,αλλα τωρα ..... αξιζει να κανω ενα τετοιο ταξιδι μονος μου;
Εγώ πάντως μόνος μου πήγα πριν ένα μήνα. Τώρα, αν δεν έχεις κάνει άλλα ταξίδια μόνος σου, καλύτερα να μην είναι αυτό το πρώτο (= κλείσε και κάτι ακόμα για πιο πριν).

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom