• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Lufthansa για νότια Αμερική

SPROM

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εξεταστική
Ταξίδι-Όνειρο
Δεν ξέρω τώρα...
Ρε γαμώτο, εμένα δεν με βολεύουν οι ημερομηνίες καθόλου.
Έχω ξαναρωτήσει, αλλά δεν πήρα ποτέ απάντηση. Βγάζει προσφορές για ημερομηνίες κλασικές, όπως Χριστ, Πασχα, καλοκαιρι; Αν πάω, θέλω να μεινω καιρό και να γυρίσω, που σημαίνει ότι χρειάζομαι άνεση χρόνου και την έχω μόνο τότε δυστυχώς. Μέσα στη χρονιά, το πολύ ένα 5ήμερο.

SPROM

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εξεταστική
Ταξίδι-Όνειρο
Δεν ξέρω τώρα...
Διορθώθηκε στο site η αναγραφόμενη τιμή της προσφοράς. Όντως, το δίνει 449, τελικά.

SPROM

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εξεταστική
Ταξίδι-Όνειρο
Δεν ξέρω τώρα...
Λοιπόν, με μεγάλη πίεση χρόνου μπορώ να χτυπήσω ενα Κολομβία-Εκουαδόρ-Γκαλάπαγκος τον ερχόμενο Νοέμβριο. Ωστόσο, προτιμώ να το κάνω χωρίς συγχρόνως να ρισκάρω, οπότε ας μου απαντήσει επιτέλους κάποιος! Δίνει ποτέ προσφορές για Χριστ, Πασχα, καλοκαίρι;! Δεν θέλω να κλαίω επειδή δεν έκλεισα τα εισιτήρια για το Νοέμβριο.

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Που να ξέρουμε ρε συ SPROM τί θα κάνει η LH. Είχα πετάξει με 372 για Φιλαδέλφεια πέρσυ το Πάσχα. Αλλά αυτό ήταν άλλη προσφορά...
Θες τουλάχιστον μήνα για το πρόγραμμα που σκέφτεσαι....

Ώρα για μπάσκετ τώρα...

SPROM

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εξεταστική
Ταξίδι-Όνειρο
Δεν ξέρω τώρα...
Ρε, fitziano, με δουλεύεις κι εσύ; Εννοώ, προφανώς, αν γνωρίζετε να έχει δώσει στο παρελθόν προσφορές για τέτοιες ημερομηνίες. Δεν θέλω μήνα, γιατί από Εκουαδόρ θέλω μόνο Γκαλάπαγκος. Ουσιαστικά, μόνο Κολομβία θα είναι το ταξίδι που σκέφτομαι. Αλλά αυτό, ούτως ή άλλως, το ρυθμίζω αργότερα. Το θέμα είναι αν πρέπει να βιαστώ να τα κλείσω ή όχι.

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Ύστερα από πολύωρη(πολυήμερη για την ακρίβεια) σκέψη πάτησα το μαγικό κουμπί. South America here I come!!!

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
17/11 - 22/12
Πτήση για Bogota
Από εκεί θα κινηθώ μάλλον προς Περού και Βολιβία...
Τώρα ώρα για μελέτη...

elenara88

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική, Περού, Ινδία
μπραβο ρε fitziano SUPER :D το καλυτερο κομματι του ταξιδιου τωρα: ΟΡΓΑΝΩΣΗ :D:clap:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom