• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Lufthansa -Δύο εισιτήρια για Ευρώπη, από 169 ευρώ

Dorotija

Member
Επόμενο Ταξίδι
Να είναι η Κρακοβία?
Ταξίδι-Όνειρο
Yemen
Μη δεσμεύεσαι, μη δεσμεύεσαι...............Δεν είπαμε να μην τάζεις σε παιδί και σε τρελό????
(δε φαντάζομαι να δω το παιδί μου να ξεκινάει τη μέρα του με mojito αντί με γάλα, άμα τη αφίξει μου, ε?????:haha:)

Μπα όχι! Κι εγώ με γάλα την ξεκινάω (πως την τελειώνω είναι το θέμα...:cool:)

Έλα έλα φέρτην! Θα την πάρω και θα πάμε να βρούμε τα κορίτσια στην Κωνσταντινούπολη... Τέσσερις γυναίκες.. καταλαβαίνεις τι έχει να γίνει... :D

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
να κάνω κι εγω την αφελή μου ερώτηση?τα 169 για Μόναχο είναι από ότι είδα τελική τιμη για δυο άτομα:shock::shock::shock:,έτσι?
τουλάχιστον αυτή την τιμή μου έβγαλε μέχρι του σημείου που πρέπει να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου(δεν το προχώρησα)...,προβληματίζομαι λιγάκι γιατί λέει from169
Δεν υπάρχει περιπτωση να βγάλει προσθετες χρεώσεις αφού το προχωρήσω έτσι?ή μήπως απλώς τις ημερομηνίες που έβαλα εγω απλώς έτυχε να έχει τη χαμηλώτερη χρέωση της προσφοράς?(λιγο δύσκολο γιατί είναι παρασκευοσαββατοκύριακο).Sorry για την αφελή ερώτηση αλλά είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό και εγώ δεν είμαι και σαινι σ'αυτά(για ακτοπλοικά ότι θέλετε τώρα που θα λείψει και ο υπουργός ναυτιλίας:D),λείπει και ο Mr και είπα να ρωτήσω γιατί ένα τριημεράκι στη Βαυαρία πολύ θα το ήθελα....

Κι όμως, έτσι είναι. Συνήθως υπάρχει αρκετή διαθεσιμότητα στις προσφορές της Lufthansa και αν το κλείσεις νωρίς βρίσκεις ακόμη και για τις δύσκολες ημερομηνίες την χαμηλότερη τιμή τους. Αλλά οκ...και με την τελευταία προσφορά της Aegean κάπου τόσο δεν έβγαινε το πήγαινε - έλα; Ίσως και λίγο πιο χαμηλά, οπότε μη σου φαίνεται παράδοξο. ;)

Αμ αυτοί που έχουν παιδί????:roll:

(baby sitting, κανείς????:haha: Για ένα τριημεράκι μόνο, βρε!!!)
Βρίσκουν έναν single για να εκμεταλλευτούν από κοινού την προσφορά...και όχι, το μωρό δεν επιστρέφεται μετά την επιστροφή από το ταξίδι...αλλά αμέσως μετά την έκδοση των εισιτηρίων! :haha::haha::haha:

Dafni

Member
Λοιπόν ένα τριήμερο το κλείσαμε για τέλη νοέμβρη για Μόναχο με 169 τα δθο άτομα πήγενε -έλα
γιατί όχι? Μόναχο έχω ξαναπάει και μου άρεσε πολύ.....

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Μπραβο! Καλο σας ταξιδι λοιπον! Θα εχουν αραγε ξεκινησει οι χριστουγεννιατικες αγορες;

Dafni

Member
Μπραβο! Καλο σας ταξιδι λοιπον! Θα εχουν αραγε ξεκινησει οι χριστουγεννιατικες αγορες;
λες?πολύ πιθανό γιατί θα πάμε 28-30/11 ωραία θα είναι αλλά τι περιεργο ......εσύ σκέφτηκες αμέσως τις χριστουγεννιάτικές αγορες και γω τα λουκάνικα,....:D

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Η αληθεια ειναι οτι πιο πολυ μου ηρθε στο νου το gluckwein που μοιραζεται εκει! Νομιζω οτι συνδυαζεται εξοχα με διαφορα wurst :)

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Ενα ειδος γλυκου κρασιου που σερβιρεται ζεστο για να ζεσταθει κανεις απο το κρυο και εχει μεσα διαφορα μυρωδικα και μπαχαρικα. Μονο εκεινη την εποχη το βρισκεις στις χριστουγεννιατικες αγορες. Προσοχη: κτυπαει πολυ. Προπονησου πριν πας με μαυροδαφνη.:lol:

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Η αληθεια ειναι οτι πιο πολυ μου ηρθε στο νου το gluckwein που μοιραζεται εκει! Νομιζω οτι συνδυαζεται εξοχα με διαφορα wurst :)
Ποπω Ερση !! gluckwein και currywurst!! Αχτυπητος συνδιασμος!!!!
Dafni πρεπει να το απολαυσεις!! Ειναι κρασι που βραζεται με μπαχαρικα και σερβιρεται ζεστο!!
Προσοχη ειναι λιγο υπουλο και σε χτυπαει στο δοξα πατρι.:haha:

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Σίγουρα θα έχουν ξεκινήσει τότε...εκτός κι αν άλλαξε τόσο πολύ η Γερμανία τα τελευταία χρόνια, που δε νομίζω! Εδώ ξεκινάγαμε τα Χριστουγεννιάτικα ψώνια μας ακόμη κι από τα τέλη του Οκτώβρη όταν ζούσα εγώ εκεί... ;)

Dafni

Member
να στε καλά ,με φτιάξατε και ενώ μέχρι χθες το είχα λίγο "να πάω ,να μην πάω" τώρα αρχίζω να ανυπομονώ.....

getxowoman

Member
Θα εχουν ξεκινησει οι αγορες!

Λοιπον και παρε το τρενο,2 ωρες δρομο και πηγαινε και μεχρι το Neunwanstein Castle.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom