ΕΡΣΗ
Member
Μετα απο σεμνη παρατηρηση με προσωπικο μυνημα γερμανομαθους μελους του forum, να διορθωσω οτι δεν ειναι Gluckwein αλλα gluhwein με δυο τελιτσες πανω απο το u. Να ξερεις πως θα το ζητησεις δηλαδη!
παρακαλείται σεμνά το γερμανομαθές μέλος ή όποιο άλλο μέλος γνώστης της γερμανικής να μου γράψει και την προφορά στα ελληνικά ,γιατί έχω πάθει γκαφες με τους γερμανούς στα εστιατόρια ....άλλα τους έλεγα και άλλα καταλάβαιναν....Μετα απο σεμνη παρατηρηση με προσωπικο μυνημα γερμανομαθους μελους του forum, να διορθωσω οτι δεν ειναι Gluckwein αλλα gluhwein με δυο τελιτσες πανω απο το u. Να ξερεις πως θα το ζητησεις δηλαδη!
Για ρίχτη γιατί έρχονται και κρύαDafni ζήτα γκλουβαιν και θα καταλάβουν!
Κιάμα θες σου στέλνω και τη συνταγή. Είναι η σπεσιαλιτέ μου...
Δε χρειάζεται να ζητήσεις τίποτα. Έτσι και έχει Χρισ/κη αγορά στο Μόναχο, ένα στα τρία "καταστήματα"-πάγκους πουλάει από δαύτο. Πληρώνεις και παίρνεις. Και άμα θες την κούπα που στο σερβίρανε και γράφει πάνω τα σχετικά (σου την χρεώνουν) την κρατάς για ενθύμιο και απλά δεν οπαίρνεις τη χρέωση πίσω.παρακαλείται σεμνά το γερμανομαθές μέλος ή όποιο άλλο μέλος γνώστης της γερμανικής να μου γράψει και την προφορά στα ελληνικά ,γιατί έχω πάθει γκαφες με τους γερμανούς στα εστιατόρια ....άλλα τους έλεγα και άλλα καταλάβαιναν....
Για να δουμε!!!! Ακομα το 2ο ατομο δεν το ξερει ακομα!!! Να το κλεισω λετε και μετα να της το ανακοινωσω??αχ πολύ ωραία όλα αυτά .....ευχαριστώ
ευαγγελιά αν είναι να κλέισεις μάλλον πρέπει να βιαστείς γιατί οι θέσεις μειώνονται
εμείς κλείσαμε τις 2 τελευταίες(οπως έλεγε τουλάχιστον) ,για τις πτήσεις που θέλαμε γιατί οι ώρες είναι πολύ βολικές (ένα γεμάτο τριήμερο)οπότε ....εσυ αποφασίζεις πάντως αν δεν έχεις πάει Μόναχο ,να πας ,και με αυτή την τιμή για δυο άτομα δεν το συζητώ .....