• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ηνωμένο Βασίλειο London's Christmas Xristo's

erminathess

Member
Ταξίδι-Όνειρο
αργεντινη,μεξικο
Well-done Χρηστο (υγ:πολυχρονος), με την υπεροχη περιγραφη σου καταφερες να μας μεταδώσεις πολυ παραστατικά το κλίμα που επικατρατούσε στο γιορτινο λονδίνο!
Καθισμενη πια στον καναπε του σπιτιου μου απολαμβανω με νοσταλγία το τελευταιο cookie muffin με χρυσόσκονη που μου εχει απομεινει από το εκπληκτικο Εlla's Bake house στο Coven garden και ταξιδευω μεσα απο τις εικονες και τις περιγραφες σου λίγες ημερες πριν στην ατμόσφαιρα της βρετανικης πρωτευουσας..
Συνεχιζοντας χρονικα την ιστορια σου, πολυ επιγραμματικα να πω οτι η πρωτοχρονια στο Λονδίνο ειναι μια εμπειρία που πρέπει κανεις εστω και μια φορα να βιωσει
Φαντασματορικα πυροτεχνήματα με φοντο το big ben και ταμεση και ολονυχτιο παρτυ στους δρόμους με χορο και ατελειωτο κεφι!
Τα δικα μου συμπερασματα απο τη συντομη επισκεψή μου στο λονδίνο (οπου ελιωσα στο shopping) ειναι
- οι εκπτωσεις ειναι απιστευτες αλλα πρεπει να ειναι κανεις εκει στις 26.12,
στις 27 ειναι ήδη αργα (που λεει ο λογος..)
- το Harrods ειναι ο απολυτος ναός του shopping, εχει με διαφορα την περισσοτερη ποικιλία προιόντων και απιστευτες προσφορες στα καλλυτικα αλλα το Selfridges εχει μεγαλυτερες εκπτωσεις στα ρουχα και πανω κατω δουλευουν τις ιδιες μαρκες
- αξιζει να χαζεψετε τις βιτρινες στην ευρυτερη περιοχη του harrods, sloan street, brompton road κλπ, επισης η περιοχη εχει πολυ καλα εστιατορια
- αν πατε για πρωτη φορα στο λονδινο ή αν θελετε να δειτε κυρίως αξιοθεατα, μνημεια κλπ μην πατε αυτη την εποχη αλλα εποχη μη εκπτωσεων γιατι η καταναλωτικη σας μανια δεν θα σας αφησει χρονο για τα περαιτερω
- λιρες καλυτερα να εχετε αλλαξει απο ελλαδα γιατι στην αγγλία η ισοτιμια δεν συμφερει, επισης οταν σας δινεται η δυνατοτητα με την πιστωτικη να πληρωσετε σε λιρες ή ευρω προτιμηστε την πληρωμη σε λιρες
- τα ταξι δεν ειναι απαγορευτικα ακριβα τις καθημερινες, εαν οι διαδρομες δεν ειναι μεγαλες
- αξιζει να περπατησετε τις γειτονιες της βρετανικης πρωτεουσας οπως chelsea, noting hill, coven garden κλπ σε πιο χαλαρους ρυθμους μολις λιγα λεπτά με το μετρο απο το πολυβουο κεντρο

fotast

Member
Χρόνια Πολλά καί Καλή Χρονιά!

Μία προσθήκη μόνον.Το PAUL ανοίγει σύντομα υποκατάστημα στήν Αθήνα/Πανεπιστημίου.Τό διάβασα στό περιοδικό τής Α3.

marydim

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μεσόγειος
Ταξίδι-Όνειρο
Δρόμος Αγ. Ιακώβου-Ισπανί
Το καλύτερο δώρο μας έκανες με την αρχή της χρονιάς: Χριστουγεννιάτικο Λονδίνο και μάλιστα την πρώτη ημέρα των εκπτώσεων. Περιμένω πως και πως τη μέρα που θα ζήσω ανάλογη εμπειρία.

Ένα μεγάλο Ευχαριστώ για το store του National Geographic, το οποίο δεν το είχα πάρει χαμπάρι μέχρι τώρα.

Καλή Χρονιά σε όλους τους φαν του Λονδίνου και να περάσετε υπέροχα όλοι όσοι το περιλαμβάνετε στους μελλοντικούς ταξιδιωτικούς σας προορισμούς.

Frou frou

New Member
Η ιστορία σου είναι άκρως απολαυστική και καταπληκτικός οδηγός...οι φωτογραφίες σου δε, δεν το συζητώ....Μ'έχεις βάλει για τα καλά στο κλίμα!! :):)

XRISTOS71

Member
Update !

Μια και είχα αναφέρει το National Geographic Store στην ιστορία , να αναφέρω και εδώ κατι που το είχε επισημάνει ο Kalspiros, ότι έχει αλλάξει διεύθυνση και έχει πάει στο
Knightsbridge στο 102 Brompton Road

για περισσότερα
National Geographic Store?London

Τα καταστήματα πλέον είναι 6 παγκοσμίως

maxoula

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη ξανά και ξανά
Τώρα διάβασα την ιστορία σου και η πρότασή σου για το National Geographic Store είναι σούπερ. Ευχαριστούμε για το tip :)

XRISTOS71

Member
Τώρα διάβασα την ιστορία σου και η πρότασή σου για το National Geographic Store είναι σούπερ. Ευχαριστούμε για το tip :)

Ενας πολύ καλός μου φίλος μου είχε πεί οτι το Terminal 5 του Heathrow αποτελεί ''ταξιδιωτικό προορισμό απο μόνο του '' και είχε δίκιο .
Εκανα πτήση με BA μόνο και μόνο για να το δώ

Προσωπικά θεωρώ την επίσκεψη στο συγκεκριμένο κατάστημα ( Νational G ) επιβεβλημένη είτε κάνεις shopping είτε όχι .

ΥΓ. το μισό ευχαριστώ ανήκει στον Σπύρο για την ενημέρωση :D:D

nicole.g.<3

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γαλλική Πολυν.-Καραϊβική!
Τι να πω...Μπράβο!!!Από τις πιο ευχάριστες ταξιδιωτικές ιστορίες που έχω διαβάσει :clap: Απλά υπέροχη, με χιούμορ, φοβερές χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες που με έβαλαν για τα καλά στο όμορφο κλίμα και χρησιμότατες πληροφορίες! :D:D:D Παίζει να έχω διαβάσει την ιστορία σου και 3-4 φορές , τόσο πολύ μ'ενθουσίασε!!!

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Τι να πω...Μπράβο!!!Από τις πιο ευχάριστες ταξιδιωτικές ιστορίες που έχω διαβάσει :clap: Απλά υπέροχη, με χιούμορ, φοβερές χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες που με έβαλαν για τα καλά στο όμορφο κλίμα και χρησιμότατες πληροφορίες! :D:D:D Παίζει να έχω διαβάσει την ιστορία σου και 3-4 φορές , τόσο πολύ μ'ενθουσίασε!!!
Ελπιζω να την ψηφισες... κι οχι να μας πουλας φουμαρα.

Italitsa

Member
Επόμενο Ταξίδι
Γύρος Αυστρίας
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Τί να πω!! Μ'εχεις εντυπωσιάσει!! Μέσα από τα μάτια σου βλέπω ένα αρκετά "συμπαθητικό" Λονδίνο... Βρε μήπως να το ξανασκεφτώ για προς τα εκεί;;; Θέλω να πάω και σε αυτό το Camera cafe που μας εχει προτείνει η Ντοροθυ αν δεν κάνω λάθος.....

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.379
Νεότερο μέλος
katerina.

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom