XRISTOS71
Member
Σταθερη αξία !!tripakias said:Στη Madame Liberty στο Covent Garden να πας.
Αψογος
Σταθερη αξία !!tripakias said:Στη Madame Liberty στο Covent Garden να πας.
Καλα, ειπα επειδη θα βρεθει στο δρομο σου. Αλλωστε γυναικα σου ειπα να εμπιστευτεις (Madame). Βεβαια και η ευαγγελια ειναι εγγυηση.Tripakia μοι φαινεται θα ακολουθησω την προταση της ευαγγελιας
Σε αυτα τα θεματα θα πρεπει να εμπιστευομαστε τις γυναικες,ετσι δεν ειναι?
Ασε τα trance και τα ροκ , το δευτερο υπόγειο στο Cyberdog δεν έχει καμία σχέση με αυτα (if you know what I mean )Πολυ ξοφλα μοιαζει αυτο ευαγγελια.Και η trance ξεπερασμενη.
Κατι σε ροκ αν εχουμε.
Προς το παρον μενουμε με την προταση σου για το sex shop
Αν ειναι ετσι οπως τα λες τοτε δεν θα παθουμε και τιποτα ακουγοντας και λιγη tranceΑσε τα trance και τα ροκ , το δευτερο υπόγειο στο Cyberdog δεν έχει καμία σχέση με αυτα (if you know what I mean )
Είναι κάτι σαν την Ann Summers σε hardcore
Υγ Δεν είμαι εγγύηση ρε παιδιά , ο καθένας έχει τα γούστα του
για μενα ο Paul ειναι μετριος σε ολες τις χωρες , ακομα κ στη Γαλλια , με φωτεινη εξαιρεση το καταστημα της Βυρητου στο Λιβανο !!Χρήστο μου νομίζω κάπου στην ιστορία σου αναφέρεις το Paul... Επειδή πρόσφατα δοκίμασα το μιλφέιγ σοκολάτας στο δικό μας Paul εδώ στην Αθήνα μετα από τρελό ψηστήρι που μου έγινε και μπορώ να πω ότι δεν τρελάθηκα κιόλας, απλά πες μου ότι στο Λονδίνο τα γλυκά του είναι όντως απίστευτα.....Γιατί και αυτό που έφαγα εγώ απίστευτο ήταν αλλά όχι με την καλή σημασία.....:roll:
Νομίζω πρέπει να προστεθεί και το κατάστημα στο Roppongi (Τόκυο) στις εξαιρέσεις.για μενα ο Paul ειναι μετριος σε ολες τις χωρες , ακομα κ στη Γαλλια , με φωτεινη εξαιρεση το καταστημα της Βυρητου στο Λιβανο !!
Ναι καποια ειδη ειναι καλα οντως , αλλα αν ηταν να προτεινω κατι σε γαλλικη αλυσιδα στο Ηνωμενο Βασιλειο αυτο θα ηταν το Le pain quotidien (γαλλικο δεν ειναι ή λεω μπαρουφες?)Νομίζω πρέπει να προστεθεί και το κατάστημα στο Roppongi (Τόκυο) στις εξαιρέσεις.
Υ.Γ. Είναι κάποια συγκεκριμένα είδη, π.χ. τα Brioche, που είναι καλά σε όλα τα Paul...
Νομίζω πρέπει να προστεθεί και το κατάστημα στο Roppongi (Τόκυο) στις εξαιρέσεις.
Υ.Γ. Είναι κάποια συγκεκριμένα είδη, π.χ. τα Brioche, που είναι καλά σε όλα τα Paul...
Ναι καποια ειδη ειναι καλα οντως , αλλα αν ηταν να προτεινω κατι σε γαλλικη αλυσιδα στο Ηνωμενο Βασιλειο αυτο θα ηταν το Le pain quotidien (γαλλικο δεν ειναι ή λεω μπαρουφες?)