XRISTOS71
Member
καταρχήν να ευχηθώ χρόνια πολλά και ευχαριστώ τον καθένα προσωπικά για της προσωπικές ευχές και να ευχηθώ τα καλύτερα !!!
καμία σχεση ο στολισμός φέτος σε σχέση με πέρσι..φέτος μιλάμε για υπερπαραγωγή.
pandora :
απολογισμός : 3 big size delsey ,3 βαλίτσες χειραποσκευές και κάτι ψηλά στο χέρι ...
Ευαγγελία :
το παιδί ηταν η καλύτερη του ....
στα σκοτεινά μονοπάτια που θα σύρεις και το δικό σου σε 10 μερες !!!!
SARAH
ειναι καλόβολη οπότε δεν δημιούργησε το παραμικρό θέμα ....
αν το παιδάκι σας είναι καλόβολο΄τολμήστε το !!!! παντα υπάρχει η πρωτη φορά
RENATA :
δεν υπάρχει περίπτωση να μην ψωνίσεις και να μην κάτσεις εκει μεσα με τις ώρες
εμεις που πιεζόμασταν με τον χρόνο και κάτσαμε κανα 2ωρο ψάχνωντας και διαβάζοντας ...οταν πας πάρε υπνόσακκο θα σου χρειαστεί
VARSA : ετομαστείτε για οικονομικές κρεπάλες !!!
εκπτώσεις θα βρείτε σίγουρα ... τι θα εχει μείνει απο πράγματα δεν ξέρω ???
τα πράγματα ειναι πολύ απλά..
θα στο πω με παράδειγμα : μια μερα πρίν στην Αθήνα μποτάκι καινούργιο σχέδιο με σημα το δεντράκι 255 ευρώ .... μια μερα μετα στο Λονδίνο στο δεντράκι store στην Regent street το ίδιο 110 λίρες !!( να πω οτι ειχε 110 λίρες γιατι ειναι νεο μοντέλο και δεν έχει εκπτωση !!!!)
άντε περαστικά μας ...............και εις άλλα με υγεία
Χαζομπαμπά οταν πας για ψώνια στο Λονδίνο είναι μεγα λάθος να κάτσεις πολλές μέρες !!!!( πλάκα κάνω ... οι μερες που μπορούσαμε να παμε ηταν συγκεκριμένες )Tι έγινε Χρήστο τελείωσες κιόλας τα ψώνια και γύρισες; Δυνατό ξεκίνημα, άντε πες και παρακάτω. Ο στολισμός της πόλης μου φαίνεται καλύτερος από περσι ή ιδέα μου;Καλώς ήρθες λοιπόν και αναμένουμε τη συνέχεια.
καμία σχεση ο στολισμός φέτος σε σχέση με πέρσι..φέτος μιλάμε για υπερπαραγωγή.
pandora :
εννοείται πως δεν χώραγαν οι βαλίτσες τα ρούχα .ευτυχώς η British στο θέμα όπως έγραψα ηταν πολύ ανεχτική και δεν ειχαμε θεμα με τις χειραποσκευές-μπαούλα ....Για λέγε παρακάτω...οι βαλίτσες χώρεσαν τα ψώνια ?:xmas_wink:
απολογισμός : 3 big size delsey ,3 βαλίτσες χειραποσκευές και κάτι ψηλά στο χέρι ...
Ευαγγελία :
Ευαγγελία συνολάκια ναι !!! οχι όμως Burberry..Καλως το αγορι το ζουμπουρλουδικο!! Καλως τον χορηγο !!!
Παλι με συνολακι Burberry σε κοβω να γυρισες!!
Αντε περιμενουμε την συνεχεια!!
Που το πηγες το παιδι??
Σε ποια σκοτεινα μονοπατια εσυρες το σαρκιο σου??:xmas_twisted:
το παιδί ηταν η καλύτερη του ....
στα σκοτεινά μονοπάτια που θα σύρεις και το δικό σου σε 10 μερες !!!!
SARAH
η μικρή είναι 9 ετών και φυσικά και κουραζότανε .... ΔΕΝ ειναι όμως γκρινιάρικο παιδίΕρώτηση:επειδή το Λονδίνο είναι χαοτική πόλη και με πολύ κίνηση τέτοια εποχή δεν κουράστηκε η μικρή σας?Τι ηλικίας είναι?Δεν έχω τολμήσει να πάρω τον δικό μου ακόμη μαζί μου σε μεγαλούπολη
ειναι καλόβολη οπότε δεν δημιούργησε το παραμικρό θέμα ....
αν το παιδάκι σας είναι καλόβολο΄τολμήστε το !!!! παντα υπάρχει η πρωτη φορά
RENATA :
renata δεν υπάρχει !!! το μαγαζί σου λέω πραγματικός θυσαυρός -πειρασμόςτο national g store τέλειο..εκεί θα πάω για καφέ και φαγητό..να μείνω μερικες μέρες:xmas_mrgreen:
δεν υπάρχει περίπτωση να μην ψωνίσεις και να μην κάτσεις εκει μεσα με τις ώρες
εμεις που πιεζόμασταν με τον χρόνο και κάτσαμε κανα 2ωρο ψάχνωντας και διαβάζοντας ...οταν πας πάρε υπνόσακκο θα σου χρειαστεί
VARSA : ετομαστείτε για οικονομικές κρεπάλες !!!
εκπτώσεις θα βρείτε σίγουρα ... τι θα εχει μείνει απο πράγματα δεν ξέρω ???
τα πράγματα ειναι πολύ απλά..
θα στο πω με παράδειγμα : μια μερα πρίν στην Αθήνα μποτάκι καινούργιο σχέδιο με σημα το δεντράκι 255 ευρώ .... μια μερα μετα στο Λονδίνο στο δεντράκι store στην Regent street το ίδιο 110 λίρες !!( να πω οτι ειχε 110 λίρες γιατι ειναι νεο μοντέλο και δεν έχει εκπτωση !!!!)
άντε περαστικά μας ...............και εις άλλα με υγεία
Last edited by a moderator: