Live from... (click and post one photo)

chrisbd

Member
Αυτο που καταλαβα ειναι οτι ο "Γιαννης", οπως του αποκάλυψε ο Χατζηδάκης λιγο πριν το τραγουδησει πάνω σε σκηνη για πρωτη φορα, δεν ηταν ο φονιας ... και μας αφησε την εντυπωση οτι εξετισε την ποινη για άλλον.... μαλλον δεν αφορα αυτη την εκδοχη που αναφερεις Παναγιωτη....

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Αυτο που καταλαβα ειναι οτι ο "Γιαννης", οπως του αποκάλυψε ο Χατζηδάκης λιγο πριν το τραγουδησει πάνω σε σκηνη για πρωτη φορα, δεν ηταν ο φονιας ... και μας αφησε την εντυπωση οτι εξετισε την ποινη για άλλον.... μαλλον δεν αφορα αυτη την εκδοχη που αναφερεις Παναγιωτη....
Εγώ γνωρίζω το ίδιο στορι που αναφέρεται στην εφημερίδα (άνδρας που δολοφόνησε τη γυναίκα του για λόγους μισογυνισμου, συγγνώμη συγγνώμη, τιμής ήθελα να πω) και ένας φίλος του (ο "Γιάννης" του τραγουδιού) ομολόγησε ότι ήταν εκείνος ο δράστης προκειμένου να μη μείνουν τα ανήλικα παιδιά του δράστη και της δολοφονημένης χωρίς επιμέλεια και καταλήξουν σε κάνα ίδρυμα (αυτό που λες εσύ δηλ).
Ήθη μιας άλλης εποχής.

chrisbd

Member
Εγώ γνωρίζω το ίδιο στορι που αναφέρεται στην εφημερίδα (άνδρας που δολοφόνησε τη γυναίκα του για λόγους μισογυνισμου, συγγνώμη συγγνώμη, τιμής ήθελα να πω) και ένας φίλος του (ο "Γιάννης" του τραγουδιού) ομολόγησε ότι ήταν εκείνος ο δράστης προκειμένου να μη μείνουν τα ανήλικα παιδιά του δράστη και της δολοφονημένης χωρίς επιμέλεια και καταλήξουν σε κάνα ίδρυμα (αυτό που λες εσύ δηλ).
Ήθη μιας άλλης εποχής.
Οχι δεν πρεπει να ειναι αυτη η εκδοχη γιατι εχουμε κανονικα δικη του πραγματικου φονια κλ μάλλον η δευτερη εκδοχή απο το παρακατω βιντεο.. Ο αδελφός του Γιαννη που ηταν και πατερας 4 παιδιων σκοτωσε ενα συγχωριανο του για λογους "τιμης" και το πηρε πανω του ο Γιαννης για να μην ορφανεψει η οικογενεια του αδερφου του.. και ηταν αραβωνιασμένος με το "Φροσί"..

Last edited:

apodrasi

Member
Επόμενο Ταξίδι
France
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα-Ινδία-Περού
Και γιατί τον έλεγαν φονιά;
Είχα διαβάσει κάπου πως ήταν ο φονιάς της γυναίκας του, απλώς δεν τον έλεγαν Γιάννη. Ποιητική αδεία το όνομα. Επίσης ότι το Φροσί ήταν η κόρη του που δεν ξεπέρασε το γεγονός και αυτοκτόνησε, το "βγήκε από τη σάλα" μεταφορικό, λέει.
Τελικά δεν καταδικάστηκε, γύρισε σπίτι! Σύμφωνα με τους δικαστές, σκότωσε τη γυναίκα του - και μάνα επτά νομίζω παιδιών - εν βρασμώ ψυχής, αφού είχε αγαπήσει τον κολλητό του...
Σε αυτή την εκδοχή δεν μου κολλάει πως του "φίλησε τα χέρια τ' ακριβά", ok με αυτά τους έτρεφε ως ακριβοπληρωμένος βιολιτζής, αλλά τα φίλησε κιόλας;

Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.738
Μέλη
39.472
Νεότερο μέλος
Στέλιος Μίκυ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα