EviTan
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Κούβα
Αφήνοντας πίσω ένα πολύ γλυκό διήμερο στην Αμμουλιανή...
Σαν ο Ετρούσκος θεός Νεθούνς κατέκτησες και το 90 νησί ,ανάμεσα σε Ελληνίδες θεές.Δε λέει με ποιους είναι ο ξεδιάντροπος View attachment 473210
Συγχαρητήρια @psilos3
Psilos και τεράστιος, εύγε σου και καλή συνέχεια στον επόμενο στόχο.
Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά, υγεία να έχουμε!Συγχαρητηρια!!! Αντε και στους επομενους στοχους!!!
Μμμμ ωραία ερώτηση και καλή ιδέα για νήμα, ωστόσο μου φαίνεται πως η απάντηση για τα κορυφαία πέντε σ' αυτή την κατηγορία βγαίνει πολύ εύκολα. Η σειρά τυχαία:Μπράβο σου! Υπέροχα! Αν θελεις καποια στιγμή να μας πεις και τα τοπ 5 η 10 απο αυτα απο άποψη παραλιών - νερών θα το εκτιμούσα!
Μας κούφανες τώρα!
Μου κανει εντυπωση που η λιστα δεν εχει νησια με λιγοτερο τουρισμο, πιο ερημα. Νομιζα θα λεγες πχ Ψεριμος, Αρκιοι, Λειψοι και τετοια!Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά, υγεία να έχουμε!
Μμμμ ωραία ερώτηση και καλή ιδέα για νήμα, ωστόσο μου φαίνεται πως η απάντηση για τα κορυφαία πέντε σ' αυτή την κατηγορία βγαίνει πολύ εύκολα. Η σειρά τυχαία:
1. Μήλος
2. Κάρπαθος
3. Ιθάκη
4. Κουφονήσι
5. Κύθηρα
(Από κοντά σ' αυτή τη λίστα Κέα, Λήμνος, Νάξος)
Αφού η ερώτηση ήταν ξεκάθαρη « τοπ 5 η 10 απο αυτα απο άποψη παραλιών - νερών » και μόνο, δε κάνουμε άλλη συζήτηση ή κουβέντα γενικής βαθμολογίας.Μας κούφανες τώρα!
2 από τα 5 στα Επτάνησα που δεν τα έχεις «ζήσει» κιόλας καλοκαίρι (τυπικά τα κύθηρα ανήκουν εκεί), έξω Αστυπάλαια, Αμοργός που τόσα χρόνια μας τα «πρήζεις» κι από κοντά Τζιά Λήμνος και Νάξος…
Απάνω που σε είχα «κακοχαρακτηρίσει» μου την έκανες γυριστή.
Ότι έγραψα πιο πάνω. Αν μου ζητούσες άλλου είδους λίστα, άλλη απάντηση θα λάμβανες, πχ τα 5 τοπ για φαγητό, ή κάτι αντίστοιχο.Μου κανει εντυπωση που η λιστα δεν εχει νησια με λιγοτερο τουρισμο, πιο ερημα. Νομιζα θα λεγες πχ Ψεριμος, Αρκιοι, Λειψοι και τετοια!