chris7
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λουξεμβούργο
- Ταξίδι-Όνειρο
- Καναδάς
Που είναι η φωτό;;
Κάθε πληροφορία(και από καταλύματα..) χρήσιμη είναι..΄Ετσι το βλέπω εγώ τουλάχιστον και όχι σαν επίδειξη ή κάτι παρόμοιο...Δεν ανεβάζω ποτε φωτό από καταλύματα αλλά εδώ θα κάνω μια εξαίρεση: O Sitio, στο Ilha Grande, ένα ξενοδοχείο κόσμημα. Ακριβό, αλλά όχι τόσο όσο φαντάζεται κανεις και μακράν το καλύτερο που έχω μείνει στη ζωή μου (υπέρ μπόνους η απίθανη παραλία στα πόδια σου την οποία ευχαριστηθήκαμε καθώς ψιχαλιζε). Συγγνώμη για τις πολλές φωτό, είναι για πληροφόρηση του μελλοντικού ταξιδιώτη εφόσον το τολμήσει View attachment 398538 View attachment 398539 View attachment 398540 View attachment 398541
View attachment 398543 View attachment 398544 View attachment 398545
Επειδή μπορεί να παρεξηγηθεί το είπα και σε ευχαριστώ. Με 160€ νομίζω ότι σε λίγα μέρη του κόσμου μένεις σε τέτοια ποιότητα, για όποιον μπορεί να τα δώσει για 1-2 βραδια το συνιστώ με όλη μου τη καρδιά.Κάθε πληροφορία(και από καταλύματα..) χρήσιμη είναι..΄Ετσι το βλέπω εγώ τουλάχιστον και όχι σαν επίδειξη ή κάτι παρόμοιο...
Κατσε βρε, το καλοκαιρι εχω αδεια. Συμπυκνωνονται ολα τα ταξιδια.Λύσσαξες πχιά, σούρτα φέρτα....
Η βλάστηση και το φυσικό περιβάλλον υπέροχα. Οι εγκαταστάσεις και ο εξοπλισμός ξεπερασμένα, παλιομοδίτικα και φθηνιαρικα.Δεν ανεβάζω ποτε φωτό από καταλύματα αλλά εδώ θα κάνω μια εξαίρεση: O Sitio, στο Ilha Grande, ένα ξενοδοχείο κόσμημα. Ακριβό, αλλά όχι τόσο όσο φαντάζεται κανεις και μακράν το καλύτερο που έχω μείνει στη ζωή μου (υπέρ μπόνους η απίθανη παραλία στα πόδια σου την οποία ευχαριστηθήκαμε καθώς ψιχαλιζε). Συγγνώμη για τις πολλές φωτό, είναι για πληροφόρηση του μελλοντικού ταξιδιώτη εφόσον το τολμήσει View attachment 398538 View attachment 398539 View attachment 398540 View attachment 398541
View attachment 398543 View attachment 398544 View attachment 398545