travelbreak
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ???
- Ταξίδι-Όνειρο
- Υπερσιβηρικός
Να και ένα από τα σημαντικότερα μνημεία του Βερολίνου.
Kurfurstendammmmmmm... Πολλες αναμνήσεις..Να και ένα από τα σημαντικότερα μνημεία του Βερολίνου. View attachment 391748
Εγώ να δεις! Είχα έρθει ξανά πριν από σαράντα χρόνια.Kurfurstendammmmmmm... Πολλες αναμνήσεις..
Αααα!!! Μιλάμε για πολύ χιόνι πρωταπριλιάτικο!!! Μου αρέσει που και εγώ έψαχνα για εισιτήρια για τετραήμερο στην Κρακοβία για αυτό το διάστημα.... Θα πάγωνα και δεν το αντέχω καθόλου το κρύο....Πολωνία
Βαρσοβία
Cathedral of St. Michael the Archangel and St. Florian the Martyr
Praga
@Elena2508 Πολύ χιόνι, αέρας και κρύο όλη μέρα χθες (1 Απριλίου) και σήμερα (2 Απριλίου). Ευτυχώς από το μεσημέρι και μετά σταμάτησε να χιονίζει και μαλάκωσε το κρύο Παρόλα αυτά με καλό ντύσιμο δεν αντιμετωπίσαμε σοβαρά προβλήματα και το πρόγραμμα βγαίνει όπως το έχω σχεδιάσει. Βέβαια όλες μας τις μετακινήσεις τις κάνουμε με Uber γεγονός που μας έχει βολέψει απίστευτα. Σε μετρό ή τραμ δεν έχουμε μπει καθόλου.Αααα!!! Μιλάμε για πολύ χιόνι πρωταπριλιάτικο!!! Μου αρέσει που και εγώ έψαχνα για εισιτήρια για τετραήμερο στην Κρακοβία για αυτό το διάστημα.... Θα πάγωνα και δεν το αντέχω καθόλου το κρύο....
Να περάσεις τέλεια και περιμένουμε σύντομα ιστορία με τις υπέροχες φωτογραφίες σου!!