• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Live from... (click and post one photo)

Hayate

Member
Επόμενο Ταξίδι
Oπου δεν κανονιζουμε..
Ταξίδι-Όνειρο
Hokkaido χειμωνα

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Πολωνία
Βαρσοβία

Cathedral of St. Michael the Archangel and St. Florian the Martyr
Praga
Αααα!!! Μιλάμε για πολύ χιόνι πρωταπριλιάτικο!!! Μου αρέσει που και εγώ έψαχνα για εισιτήρια για τετραήμερο στην Κρακοβία για αυτό το διάστημα.... Θα πάγωνα και δεν το αντέχω καθόλου το κρύο....
Να περάσεις τέλεια και περιμένουμε σύντομα ιστορία με τις υπέροχες φωτογραφίες σου!!

Klair

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Υπερσιβηρικός
Αααα!!! Μιλάμε για πολύ χιόνι πρωταπριλιάτικο!!! Μου αρέσει που και εγώ έψαχνα για εισιτήρια για τετραήμερο στην Κρακοβία για αυτό το διάστημα.... Θα πάγωνα και δεν το αντέχω καθόλου το κρύο....
Να περάσεις τέλεια και περιμένουμε σύντομα ιστορία με τις υπέροχες φωτογραφίες σου!!
@Elena2508 Πολύ χιόνι, αέρας και κρύο όλη μέρα χθες (1 Απριλίου) και σήμερα (2 Απριλίου). Ευτυχώς από το μεσημέρι και μετά σταμάτησε να χιονίζει και μαλάκωσε το κρύο Παρόλα αυτά με καλό ντύσιμο δεν αντιμετωπίσαμε σοβαρά προβλήματα και το πρόγραμμα βγαίνει όπως το έχω σχεδιάσει. Βέβαια όλες μας τις μετακινήσεις τις κάνουμε με Uber γεγονός που μας έχει βολέψει απίστευτα. Σε μετρό ή τραμ δεν έχουμε μπει καθόλου.

Σε ευχαριστώ για τις ευχές και τα ωραία σου λόγια!

Σήμερα το πρωί έξω από το ξενοδοχείο περιμένοντας το ταξί:

IMG_20220402_102108.jpg

IMG_20220402_101653.jpg

Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη