Το καλοκαίρι πλησιάζει! Που πάμε ?

Εννοείται πως πρέπει να πας σ' αυτό το υπέροχο νησί, απλά να αναφέρω κάπου εδώ πως η διαμονή ήταν πρόβλημα από πάντα στην Αστυπάλαια κατά την υψηλή περίοδο, πόσο μάλλον τα τελευταία χρόνια. Θέλει καλό ψάξιμο και ίσως «έκπτωση» σε μέρες και συνδυασμό με κάποιο άλλο νησί.
Δε θα πρότεινα διαμονή εκτός Χώρας, βαριά στον Πέρα γιαλό από κάτω, καλό είναι να μετακινείσαι με τα πόδια το βράδυ.
Όσο για τον συνδυασμό έχω στο μυαλό μου άλλο νησάκι με επίσης πανάκριβη διαμονή... εχει συνδεση με Δονούσα 🫣
Αστα δεν γλιτώνω....

alma

Member
Όσο για τον συνδυασμό έχω στο μυαλό μου άλλο νησάκι με επίσης πανάκριβη διαμονή... εχει συνδεση με Δονούσα 🫣
Αστα δεν γλιτώνω....
Η Αστυπάλαια είναι ψιλοαποκομμένη από τα άλλα Δωδεκάνησα και έχει καλύτερη σύνδεση με Κυκλάδες.
Πολλοί την συνδυάζουν και με Αμοργό αλλά εμείς δεν το κάναμε, έχουμε αδυναμία στην Αμοργό και τις είχαμε αφιερώσει πολλές μέρες.
Αν όμως έχεις δεκαήμερο και πάνω μπορείς να τα συνδυάσεις.
Δονούσα για μένα δεν είναι για πολλές μέρες αν και ξέρω πολλούς που την επιλέγουν ως τόπο διακοπών βασικό.
Πόσες μέρες θα δώσεις στη Δονούσα;

Vicks

Member
Επόμενο Ταξίδι
Τυνησία
Ταξίδι-Όνειρο
Καμπότζη-Λάος-Βιετνάμ
Η Αστυπάλαια είναι ψιλοαποκομμένη από τα άλλα Δωδεκάνησα και έχει καλύτερη σύνδεση με Κυκλάδες.
Πολλοί την συνδυάζουν και με Αμοργό αλλά εμείς δεν το κάναμε, έχουμε αδυναμία στην Αμοργό και τις είχαμε αφιερώσει πολλές μέρες.
Αν όμως έχεις δεκαήμερο και πάνω μπορείς να τα συνδυάσεις.
Δονούσα για μένα δεν είναι για πολλές μέρες αν και ξέρω πολλούς που την επιλέγουν ως τόπο διακοπών βασικό.
Πόσες μέρες θα δώσεις στη Δονούσα;
Εμείς ξεκινήσαμε να ψάχνουμε για Δονούσα πριν ένα μήνα, θέλαμε κι αρκετές μέρες.
Δε βρήκαμε κάτι, προφανώς τα καταλύματα είναι λίγα και οι φαν του νησιού κλείνουν νωρίς.
Βρήκαμε μετά από αρκετό ψάξιμο Σχοινούσα, μία εβδομάδα.

Vicks

Member
Επόμενο Ταξίδι
Τυνησία
Ταξίδι-Όνειρο
Καμπότζη-Λάος-Βιετνάμ
3 με 4 βράδια λέγαμε, θα αρχίσω κι εγώ τα τηλεφωνα... Περιμένω λίγο να ξεκαθαρίσει το τοπίο για τις άδειες.
Αυτό ακριβώς, μόνο τηλέφωνο. Μην το καθυστερείτε όμως. Εμείς έχουμε κλείσει ήδη από αρχές Μαρτίου.

alma

Member
Εμείς ξεκινήσαμε να ψάχνουμε για Δονούσα πριν ένα μήνα, θέλαμε κι αρκετές μέρες.
Δε βρήκαμε κάτι, προφανώς τα καταλύματα είναι λίγα και οι φαν του νησιού κλείνουν νωρίς.
Βρήκαμε μετά από αρκετό ψάξιμο Σχοινούσα, μία εβδομάδα.
Είναι μικρά αυτά τα νησιά και δεν έχουν πολλά καταλύματα. Επίσης τελευταία-το συζητούσαμε και πέρσι στο φόρουμ-έχουν πολλούς φαν μεσήλικες και με παιδιά που μπορεί μια οικογένεια να κλείσει δύο δίκλινα δωμάτια, οπότε εξαντλούνται γρήγορα.

Πέρυσι σταματώντας το πλοίο στη Δονούσα, το λιμάνι ήταν γεμάτο παιδιά, κάπου 20-25 , πολλά ήρθαν και χαιρετούσαν τα πλοία που αναχωρούσαν..

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.983
Μέλη
39.689
Νεότερο μέλος
vasover87

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom