Tonia L.
Member
Απογευματινή βόλτα στα - σοκαριστικά άδεια - στενά της παλιάς πόλης των Χανίων.
Πώς το αναγνώρισες βρε θηρίο;... και κάπου ανάμεσα στα στενά της Πλάκας βρήκα και ένα film location ....
το σπίτι του ... Αντωνάκη στο "Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα"!
Περάσαμε τυχαία από μπροστά του σήμερα με την κόρη μου κάνοντας βόλτα στην Πλάκα. Μου το έδειξε η κόρη μου, η οποία το θυμήθηκε από μια εκδρομή που είχε πάει με το σχολείο στο κέντρο της Αθήνας και τους το είχε αναφέρει τότε μια καθηγήτρια! Δεν θυμόταν βέβαια από ποια ταινία ήταν το σπίτι, αλλά εγώ που ως γνωστόν είμαι φαν των ταινιών, το αναγνώρισα αμέσως και στη συνέχεια το επιβεβαίωσα και από το internet (ψάξε στο οικία Κοκοβίκου).Πώς το αναγνώρισες βρε θηρίο;
Όλα στον καιρό τους. Στον παιδικό που πήγαμε να δούμε πάντως, φάνηκε να γουστάρει.Δείχνει τόσο χαρούμενος ο μικρός. Να δω, πως θα τον μαζέψετε όταν έρθει σε ηλικία να πάει σχολείο!
Τα χαιρετίσματα στον Τριπακια.Άφυτος, τώρα
Κι εμείς στα ίδια μέρα ήμασταν σήμερα, αλλά δεν κάναμε την πεζοπορία μέχρι τον φάρο.Ακρωτήριο Ταίναρο, λίγες ώρες πριν
View attachment 319564
Άντε! Εμείς την ευχαριστηθήκαμε πολύ την πεζοπορία, ευνόησε και ο μουντός καιρός! Η θέα ήταν απλά συγκλονιστική σε πολλά σημεία του μονοπατιού.Κι εμείς στα ίδια μέρα ήμασταν σήμερα, αλλά δεν κάναμε την πεζοπορία μέχρι τον φάρο.
Πολύ θα ήθελα να κάνω κι εγώ τη διαδρομή, αλλά αυτή τη φορά ήταν αδύνατο. Μπαίνει στο πρόγραμμα για την επόμενη φορά.Άντε! Εμείς την ευχαριστηθήκαμε πολύ την πεζοπορία, ευνόησε και ο μουντός καιρός! Η θέα ήταν απλά συγκλονιστική σε πολλά σημεία του μονοπατιού.