Earth Citizen
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Εσύ το μέρος θα μας το πεις ή είναι μυστικό;
Εσύ το μέρος θα μας το πεις ή είναι μυστικό;
Επειδη εζησα το σχεδον βραδινο μπανιο με λυκοφως και αυτη τη θεα της πολης σαν σκηνικο ταινιας, μαγεια ειναι. Ασε το μεσημερι, αλλα το βραδακι....Πόσο πολύ αλλάζουν την εικόνα ενός μέρους τα πλήθη του κόσμου...
Τον Γενάρη ήταν μαγεία!
Θα το έχω υπόψιν την επόμενη φορά!Επειδη εζησα το σχεδον βραδινο μπανιο με λυκοφως και αυτη τη θεα της πολης σαν σκηνικο ταινιας, μαγεια ειναι. Ασε το μεσημερι, αλλα το βραδακι....
Πώς έφτασες μέχρι εκεί;Χίβα, Ουζμπεκιστάν
Είναι πολύ μπεισικ η δεύτερη φωτο για αυτό δε το έβαλα. Χαλκιδική, δεύτερο πόδι φυσικά.Εσύ το μέρος θα μας το πεις ή είναι μυστικό;
Είσαι τώρα εκεί;Με μηχανή;Πότε με το καλό η ιστορία;Χίβα, Ουζμπεκιστάν
Κι εγώ είμαι πολύ βασικιά (=άσχετη) με Χαλκιδική οπότε δεν αναγνωρίζω κανένα μέρος εκείΕίναι πολύ μπεισικ η δεύτερη φωτο για αυτό δε το έβαλα. Χαλκιδική, δεύτερο πόδι φυσικά.
Πώς έφτασες μέχρι εκεί;
Ωχ με συγχωρειτε για την αναστατωση, μπερδεψα τα νηματα διοτι και τα δυο τα ακολουθω. Στο μια πολη μια φωτογραφια ηθελα να την ανεβασω! Μακαρι να ημουν παλι εκει...ειναι απ το ταξιδι του 2018 που εχω γραψει την ιστορια . Φετος θα δουμε τι θα γινει, αν και ειναι ζορικα τα πραγματα... ελεγα για Ιρακ (στο κομματι που μπαινεις, το κουρδικο) Αμπχαζία, Γεωργια, Αρμενια Ναγκορνο και ΑζερμπαιτζανΕίσαι τώρα εκεί;Με μηχανή;Πότε με το καλό η ιστορία;
Το καταλάβαμε, όταν δεν πίστεψες τις σουηδέζες που προτιμούσαν Ποσείδι από ΧαβάηΚι εγώ είμαι πολύ βασικιά (=άσχετη) με Χαλκιδική οπότε δεν αναγνωρίζω κανένα μέρος εκεί
Το καταλάβαμε, όταν δεν πίστεψες τις σουηδέζες που προτιμούσαν Ποσείδι από Χαβάη