Defkalion
Administrator
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αλάσκα
Μια τέτοια λειτουργικότητα θα έιναι διαθέσιμη μετά τις μεγάλες αλλαγές που έρχονται στο site.
Και ΟΚ, αν θες να μας το φυλάς για έκπληξη έχει καλώς. Αλλά τουλάχιστον πες μας από πριν πότε δε θα δουλεύει τι (λόγω εργασιών αναβάθμισης)....Ωπα! Για πες μας! Ποτε θα γινει αυτο; Παλι θα ανοιξουμε το pc μας και θα δουμε αλλη εικονα και θα παθουμε σοκ;
Να μας προετοιμαζεις... εχουμε και μια ηλικια πλεον...
Έτσι που το λες είναι λες και έχει γίνει κάποια δουλειά τέτοια ποτέ χωρίς να ενημερώσω από πριν. Φυσικά και θα βγει ανακοίνωση για το πότε και αν το site θα διακόψει κάποιες λειτουργίες.Και ΟΚ, αν θες να μας το φυλάς για έκπληξη έχει καλώς. Αλλά τουλάχιστον πες μας από πριν πότε δε θα δουλεύει τι (λόγω εργασιών αναβάθμισης)....
Να πάρει, δε σε κατάφερα να πείς πότε θα γίνουν οι αλλαγές...Έτσι που το λες είναι λες και έχει γίνει κάποια δουλειά τέτοια ποτέ χωρίς να ενημερώσω από πριν. Φυσικά και θα βγει ανακοίνωση για το πότε και αν το site θα διακόψει κάποιες λειτουργίες.
...για να προετοιμαστούμε ψυχολογικά για αυτή τη διακοπήΚαι ΟΚ, αν θες να μας το φυλάς για έκπληξη έχει καλώς. Αλλά τουλάχιστον πες μας από πριν πότε δε θα δουλεύει τι (λόγω εργασιών αναβάθμισης)....
Όχι γιατί δεν θέλω, αλλά γιατί δεν ξέρω ακόμα ακριβώς, μιας και είναι πολλές οι δουλειές, πολλά τα χρήματα, και οι developers ακόμα παλεύουν με τα θηρία για να δούμε πότε θα μπορέσουμε να το κάνουμε. Μόλις έχω εικόνα θα σας πωΝα πάρει, δε σε κατάφερα να πείς πότε θα γίνουν οι αλλαγές...
Κι εγώ το χω πάθει αυτές τις μέρεςΕδώ και κάποιες μέρες δεν μου επιτρέπεται να πατήσω "Ευχαριστώ"... γιατί? :roll:
Όχι απλά και που το πατάς δεν το παίρνει. Απλά!Ε τι; τι εννοείται "δε σας επιτρέπεται" ; σας βγάζει κάποιο μήνυμα λάθους, κάτι;