• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Like αντί Eυχαριστώ

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Μπουχ. Για πάτα εδώ στο δικό μου τώρα να δούμε.
Θες να με κάνεις να σ ευχαριστώ, όχι παραδέξου το! :bleh:

Δεν μου το κάνει συνέχεια, τις τελευταίες μέρες 2-3 φορές μου το κανε.

varioAthens

Member
Μπουχ. Για πάτα εδώ στο δικό μου τώρα να δούμε.

Τώρα το πήρε, αλλά γενικά μου βγάζει το μήνυμα:

δεν σας επιτρέπεται η πρόσβαση σε αυτή τη σελίδα. Αυτό μπορεί να συμβαίνει για έναν από τους παρακάτω λόγους:
  1. Ο λογαριασμός σας ίσως δε διαθέτει τα προνόμια που απαιτούνται για να έχετε πρόσβαση σε αυτή τη σελίδα. Μήπως προσπαθείτε να επεξεργαστείτε το μήνυμα κάποιου άλλου χρήστη, να αποκτήσετε πρόσβαση σε χαρακτηριστικά των διαχειριστών ή ενός άλλου συστήματος προνομίων;
  2. Αν προσπαθείτε να καταχωρήσετε μήνυμα στο forum κάποιου Δημόσιου Γκρουπ, θα πρέπει να γίνετε μέλος σε αυτό το γκρουπ πριν μπορέσετε να γράψετε.
  3. Αν προσπαθείτε να ξεκινήσετε μια Ταξιδιωτική Ιστορία, τότε πρέπει να το κάνετε στην ενότητα "Ταξιδιωτικές Ιστορίες υπό εξέλιξη".

Last edited by a moderator:

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Ντόινκ. Για πες ένα μήνυμα που στο βγάζει αυτό να το τσεκάρω τι στο καλό γίνεται.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Εγώ έχω το ανάποδο πρόβλημα.Μου πατάνε δεκάδες ευχαριστώ αλλά δεν τα βλέπω.:cool:

varioAthens

Member
Ντόινκ. Για πες ένα μήνυμα που στο βγάζει αυτό να το τσεκάρω τι στο καλό γίνεται.
Συνέχεια μου το βγάζει, σήμερα π.χ. στην ιστορία της ioanna karagianni, πήγα να βάλω ευχαριστώ και μου έβγαλε αυτό το μήνυμα...

galat

Member
Επόμενο Ταξίδι
...
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Συνέχεια μου το βγάζει, σήμερα π.χ. στην ιστορία της ioanna karagianni, πήγα να βάλω ευχαριστώ και μου έβγαλε αυτό το μήνυμα...
Μήπως το έχει ζητήσει η ίδια η ioanna από σεμνότητα;.....

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Κι απορουσα γιατι εχω μερες να παρω ευχαριστω... για δοκιμαστε ξανα τωρα να δουμε αμα λυθηκε το προβλημα...

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Μας το παίζει δύσκολο :haha:

Σε ποιο ποστ γίνεται αυτό; και με τι browser?

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom